fbpx

[Video] Musliman na shodu sredi Toronta: “Umori gejev so v skladu z našim šeriatskim pravom!”

Foto: Demokracija

Državne oblasti po številnih zahodnih državah, kot kaže, še vedno tolerirajo različne shode muslimanov, čeprav ti vedno bolj spominjajo na teroristične manifestacije. V Torontu je tako na primer v soboto potekal džihadistični shod, na katerem je veliko pozornosti požel udeleženec, ki je odkrito podprl šeriatizacijo Kanade in umore gejev.  

V soboto je v Torontu potekal shod palestinskih muslimanov, uperjen proti Izraelu, poroča spletni portal Jihad Watch. Kot se je kasneje izkazalo, pa je bil namen omenjenega dogodka zlasti širiti sovraštvo proti vsem, ki ne živijo v skladu s šeriatskim pravom. Na dogodku je bilo moč videti zastave teroristične organizacije Hezbolah in islamističnega režima v Iranu ter različne simbole, usmerjene proti Izraelu, med drugim celo takšne, ki so pozivali k uboju Judov.

Veliko pozornosti na omenjenem dogodku je bil deležen protestnik, ki je odkrito priznal, da namerno ni pravilno izrekel zaprisege o državljanstvu, ko je postal kanadski državljan. Ob tem je razglasil, da se Kanadi zaradi velike rodnosti med muslimani obeta uveljavitev šeriatskega prava, ki odkrito podpira umore gejev. V povezavi s tem je povedal: “Umori gejev se vam morda zdijo nepošteni, a to je v skladu z našim šeriatskim pravom.”

Oblasti shoda niso preprečile 
Jasno torej je, da so muslimani shod izkoristili za širjenje svoje nestrpnosti do vseh, ki ne živijo v skladu s šeriatskim pravom. Kljub temu pa kanadske oblasti niso preprečile dogodka. Več kot očitno torej je, da kanadska vlada v imenu tako imenovanega boja proti islamofobiji podpira celo džihadistične manifestacije, na katerih si udeleženci prizadevajo za zamenjavo kanadskega pravnega sistema ter nasilni antisemitizem.

M. D.