fbpx

[Video] Na dan prišli novi šokantni posnetki zahrbtnega napada islamskega terorista iz Melbourna, ko je v vrat zabodel varnostnika!

Foto: Twitter

Tuji mediji so objavili nov posnetek varnostne kamere iz Melbourna, v katerem v Somaliji rojeni 30- letni terorist Hasan Khalif Shire v vrat zabode varnostnika, ki je stal ob cesti Bourke.

Mir v varnem središču Melbourna je v petek zjutraj prekinil teroristični napad islamista, rojenega v Somaliji, ki je najprej z avtomobilom zapeljal v množico in ga zažgal, nato pa je nadaljeval z nožem in pri tem ubil enega človeka, dva pa ranil. Policija je storilca nato ustrelila.

Britanski Daily Mail je razkril posnetek nadzorne kamere, ki razkriva, kako zahrbtno je terorist Hasan Khalif Shire napadel 24-letnega varnostnika trgovine, ki je stal ob cesti, in ga z nožem zabodel v vrat, nato pa mu je poskušal zbežati in za seboj puščal krvavo sled. Po podatkih policije je varnostnik preživel in ni več življenjsko ogrožen, je pa morilcu uspelo raniti še eno osebo in eno ubiti.

C. Š.