fbpx

[Video] Na Floridi množica podpornikov nekdanjega predsednika vzklikala: “Hočemo Trumpa!”

Palme Beach Miami (Foto: epa)

Donald Trump ima kljub izgubljeni bitki, ki je bila po mnenju številnih zrežirana, še vedno ogromno oboževalcev, ki si ga želijo za predsednika. Trump je v soboto uspešno prestal že drugo ustavno obtožbo, v javnosti pa se je prvič pokazal v ponedeljek na ulicah West Palm Beacha na Floridi, kjer so njegov sprevod pozdravili z vzkliki: “Hočemo Trumpa!”.

Nekdanji predsednik Donald Trump se je v ponedeljek prvič pojavil v javnosti po objavi oprostilne sodbe v senatu. Svoje privržence je pozdravil z mahanjem iz avtomobila, medtem ko se je peljal mimo njih v West Palm Beachu na Floridi.

“Hočemo Trumpa,” je vzklikala množica. S palci navzgor je razveselil svoje privržence, oni pa so mahali z zastavami, kjer je bil upodobljen Trump z napisom “Vesel dan predsednika”. Trump se vse od odhoda iz Bele hiše, odkar se je preselil nazaj na Florido, le redko pojavi v javnosti.

V ponedeljek se je v podporo Trumpu zbralo več sto privržencev, njegov kanal Right Side Broadcasting Network pa je zbiranje privržencev predvajal v živo. Organizatorji shoda so dogodek označili za miroljubnega, saj si želijo le v mirnem slogu pokazati, da bodo Trumpa še naprej podpirali.

Sara Rančigaj