fbpx

[Video] Nadškof Vigano podprl Trumpa: “Alternativa je glas za človeka, ki je v rokah globoke države, hudo kompromitiran s škandali in korupcijo …”

Nadškof Carlo Maria Viganò in predsednik ZDA Donald Trump (vir: Crisis Magazine)

Nekdanji apostolski nuncij v ZDA, nadškof Carlo Maria Viganò je na ameriškega predsednika Donalda Trumpa le nekaj dni pred ameriškimi predsedniškimi volitvami naslovil še eno odprto pismo v katerem je ameriškega predsednika posvaril pred zaroto otrok teme, ki želijo uničiti svobodo in zatreti človeštvo.

Nadškof Carlo Maria Viganò je v svojem odprtem pismu ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu opozoril na globalno zaroto proti Bogu in človeštvu, ki nam grozi. “Pišem vam v času molka tako civilnih kot verskih oblasti. Sprejmite moje besede kot »glas vpijočega v puščavi«(Jn 1:23).”

Kakor piše Viganò so otroci Luči prepuščeni sami sebi, zmedeni in neorganizirani, njihovi tuzemski in verski voditelji so jih zapustili. “Vsak dan občutimo. kako se množijo napadi tistih, ki želijo uničiti same temelje družbe: naravno družino, spoštovanje človeškega življenja, ljubezen do domovine, pravico do izobrazbe in poslovanja. Vidimo voditelje držav in verske vodje ki nas peljejo k samomoru Zahodne kulture in krščanske duše.”

Po Viganòvih trditvah globalne elite načrtujejo tako imenovani “veliki reset”, s katerim si želijo “podrediti človeštvo, z vsiljevanjem ukrepov, ki bi drastično omejili posameznikovo svobodo in svobodo celotnega prebivalstva.” Za tem načrtom naj bi stali finančni podporniki Svetovnega ekonomskega foruma in Event 201.

Globalisti snujejo kako bi si pokorili svet

Namen velikega reseta naj bi bilo omejevanje svobode, ki jo bodo skušali zamaskirati s pomočjo univerzalnega temeljnega prihodka in odpravo osebnega dolga. Mednarodni monetarni sklad naj bi zatem izsilil odpoved zasebnemu lastništvu in obvezno cepljenje tako na covid-19 kot na covid-21, kot to skupaj s farmacevtskimi podjetji zagovarja milijarder Bill Gates. Od tod naprej naj bi sledila uvedba zdravstvenih potnih listov, digitalne osebne izkaznice sledenje prebivalstvu celega sveta. Tisti, ki ne bodo sprejeli teh pogojev bodo po Viganòvih trditvah končali v priporu ali celo taboriščih, medtem ko bo njihovo premoženje zaseženo.

Bill Gates (foto: EPA)

Nadškof Viganò pa ni prizanesel niti papežu Frančišku. “Kakor je jasno, tisti, ki sedi na Petrovi stolici, je od samega začetka izdal svojo vlogo, zato da bi branil in promoviral globalistično ideologijo. Podpira agendo globoke cerkve, ki ga je izvolila.” 

Foto: epa

“Okoli vas so zbrani v veri in pogumu tisti, ki v vas vidijo zadnjo obrambo pred svetovno diktaturo,” je Viganò nagovoril Trumpa. “Alternativa je glas za človeka, ki je v rokah globoke države, hudo kompromitiran s škandali in korupcijo, ki bo ZDA storil to, kar Jorge Mario Bergoglio dela Cerkvi, premier Conte Italiji, predsednik Macron Franciji, premier Sanchez Španiji, in tako naprej.”

“Sovrag ima Satana na svoji strani. Tistega ki ve samo kako sovražiti. A na naši strani je Vsemogočni Bog čigar vojske so pripravljene na bitko in presveta Devica, ki bo zmečkala kačjo glavo. »Če je Bog z nami, kdo je proti nam?« (Rim 8:31),” je zapisal Viganò.

Celotno Viganòjevo odprto pismo ameriškemu predsedniku Trumpu si lahko preberete TUKAJ.

Ivan Šokić