fbpx

[VIDEO] Nasilna turista agresivno pretepla voznika avtobusa. Kaj pa so storili mimoidoči?

Foto: PrintScreen

Britanski turist je posnel šokantno dogajanje. Španski voznik avtobusa se je na Ibizi komaj ubranil udarcev in brc ženske in njenega fanta, ostali potniki ter mimoidoči pa so ju komaj zadržali.

Na Ibizi sta agresivna potnika napadla šoferja avtobusa. Nasilno sta ga začela brcati in pretepati, posredovati pa so morali tudi drugi potniki, a so pretep le s težavo umirili. Po koncu pretepa se je šofer usedel za volan in normalno nadaljeval z vožnjo. Spor in pretep je posnel britanski turist, ki je izrazil veliko zaskrbljenost, dogodek pa se je zgodil v letovišču v San Antoniu.

Spor in pretep je verjetno sprožil moški, razloga ne poznajo
Pretepala sta se v glavnem moška, žensko pa sta odrinila tako, da je padla na tla. Vozniku avtobusa je uspelo nasilneža zbiti na tla. Medtem je ženska vstala in voznika začela brcati v hrbet in zadnjico, pri čemer mu je čez čas slekla hlače in na koncu še spodnje perilo. Ob tem ga je močno udarjala, fant pa ga je večkrat brcnil v glavo. Na tleh ležeči moški se je nato vstal in psoval. Ko sta bila moška že drugič na tleh, se je nekaj mimoidočih opogumilo in pristopilo. Spora jim ni uspelo prekiniti, ženska in moški sta se na voznika spravila s skupnimi močmi še močneje kot prej in ga podrla na tla. Vozniku se vse do konca prepira ni uspelo obleči, saj je bil nenehno deležen udarcev in brc. Sčasoma je prišlo veliko ljudi, le malo pa jih je pomagalo. Voznik ženske ni udaril, fant pa se je sčasoma umiril. Predvidevamo lahko, da voznik prepira in pretepa ni želel zanetiti, saj je bil na koncu povsem miren in je samo še gledal, kako so očividci njegovega napadalca pritiskali ob tla in ga umirjali.

Ljudje so bili zgroženi nad potnikovim dejanjem in mlačnostjo mimoidočih
Zakaj se je prepir in posledično pretep sploh začel, ni jasno. Prav tako ni znano, če so o dogodku obvestili policijo in če je ta koga aretirala. Ob gledanju posnetka so se na družbenih omrežjih mnogi zgražali nad dejstvom, da je bilo dogajanje sploh posneto oziroma zakaj ni turist, ki je to posnel, raje pomagal. Nekdo je pod objavljenim videoposnetkom med drugim zapisal: ”Moški, ki pretepa voznika avtobusa, je slabič. Izgleda, da je star 20 let ali pa vsaj več let mlajši od voznika, ki ga kljub veliki razliki v letih brca, medtem ko ta leži na tleh. Žalostno.”

A. L.