[Video] Nekdanja članica demokratov razgalja naravo modernih feministk: Izbrisale bodo ženske kot celotno kategorijo ljudi

Datum:

Današnje samooklicane “feministke” so pravice žensk vrnile 50 let nazaj. Sedaj namreč skušajo izbrisati ženske kot celotno kategorijo ljudi. Nič ni bolj usmerjeno proti ženskam, kot  je to.

Ko pogledamo v preteklost, so se feministke prejšnjih generacij  v osnovi osredotočale na varovanje pravic žensk (pravico žensk do dela, udeležbe na volitvah, pravico biti plačan pravično za svoje delo, imeti dostop do istih priložnosti v športu, izobraževanju itd.).

Omenjeno problematiko na ves glas izpostavlja Tulsi Gabbard, nekdanja članica predstavniškega doma ZDA, ki se je kot demokratska kandidatka potegovala za nominacijo na predsedniških volitvah. Vse od tedaj se pojavlja kot glasen kritik, v času vmesnih volitev se je celo pojavila z ramo ob rami pri nekaterih republikancih in se pridružila ustvarjanju vsebin za Fox News.

Gabbardova je kritična, ker ženske, ki se dandanes razglašajo za feministke, ne želijo definirati, kaj ženska sploh je, s čimer zanikajo napredek, ki so ga dosegle ženske tekom vrste let. Poskušajo namreč izbrisati ženske kot celotno kategorijo ljudi. “To želijo doseči na različne načine. Eden od teh je spreminjanje samega izrazoslovja. Namesto besede mati se zavzemajo za rabo besede oseba, ki je rodila. Namesto besede ženska bi raje uporabile besedo oseba z menstruacijo,” je ponazorila.

Če obiščete današnje študentske domove se lahko po njenih besedah na lastne oči prepričate, kako strupen je moderni feminizem. Nihče se namreč ne zmeni za toleranco, spoštovanje, razumevanje o tem, da imajo ljudje različne poglede na stvari. Nasprotujejo pa tudi okolju, kjer deluje prosti trg. “Vsakdo, ki se jim drzne zoperstaviti z argumentom, jih soočiti z izzivom, neprijetnim vprašanjem, se ga želi utišati. Postopoma je ta zaradi hudih pritiskov in groženj prisiljen v samocenzuro,” kritično izpostavlja Gabbardova.

Gabbardova je prepričana, da je prav, da ne zadržujemo svojega glasu in se upremo tej norosti, se zavzamemo za objektivno resnico, za zaščito deklic in žensk. “Ne borimo se namreč le za to, da nam je danes dobro, ampak tudi za dobrovit generacij, ki še prihajajo,” je bila jasna.

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

FIDES: Golob nam je dvakrat grozil na sestankih

V sindikatu zdravnikov Fides so se odzvali na današnjo...

[Video] Strokovnjak opozarja: “Najusodneje pri kanalu C0 je, da se sploh gradi”

Najusodneje pri kanalu C0 je, "da se sploh gradi"....

Trump pridobiva prednost v ključnih bojiščnih državah

Novembra bodo v ZDA volili predsednika in trenutno vse...

Oblast bi za 10 odstotkov višje cene elektrike, da bi se paneli bolje prodajali?!

Včasih za kakšno državo pravijo, da ji vlada mafija,...