fbpx

[VIDEO] Norost v nemški prestolnici: Zdaj imajo že otroška igrišča džamije

Foto: YouTube

Saj ni res, pa je. Po tem, ko so nenadzorovane množice migrantov prispele v Evropo, se je posledično povečala stopnja kriminala in nasilja v marsikateri državi članici EU, kjer so se naselili. Poleg tega, da so marsikje nastali geti, kamor si ne upa več stopiti noga Evropejca, se očitno začenjajo spreminjati tudi igrišča, kjer se otroci igrajo. 

Videoposnetek prikazuje otroško igrišče v Berlinu, ki je očitno nastalo v skladu z navdihom islamske vere, saj je mogoče videti igralo v videzu džamije. To igrišče je v berlinskem okrožju Neukölln, ki velja za predmestje, ki je večinoma poseljeno z migranti. Po odzivu na YouTubu je mogoče sklepati, da se večjemu številu uporabnikov ideja ne zdi sprejemljiva. Človek se upravičeno vpraša, do katere mere bo še potekala islamizacija evropske kulture, za migrante je namreč nujno potrebno, da se čim prej integrirajo in začnejo spoštovati vero, ne pa, da vztrajajo pri svojem in znotraj Evrope ustvarjajo gete.

Za posilstva v veliki meri odgovorni migranti
Na Bavarskem je število primerov posilstev strmo naraslo, številni obtoženi pa so prav migranti. Zaradi večjega števila prijav se je problematika z Bavarske razširila po celotni Nemčiji in zdaj se z deželnimi zadevami ukvarja cela država. Ko je dvanajstega septembra minister za notranje zadeve Joachim Herrmann predstavil statistične podatke o kriminalu na Bavarskem, so se ti zdeli precej pozitivni: manj vlomov in manj kraj, potem pa je počilo. Število posilstev je namreč kar naenkrat sunkovito naraslo in število, o katerem so poročali v prvi polovici leta, se je do tega meseca povečalo za približno 50 odstotkov. Herrmann je dejal, da je bilo letos do zdaj vloženih 685 prijav spolnih zlorab.

N. Ž.