fbpx

[VIDEO] Nov primer levega primitivizma: Tako je poniževala pijana TV-voditeljica Donalda in Melanio, starševstvo pa razglasila za versko sran*e

Pijanska igrica dveh televizijskih voditeljic se je sprevrgla v medijsko katastrofo. Chelsea Handler, ki je leta 2012 prišla med 100 najbolj vplivnih oseb na svetu po mnenju revije Time, je začela pljuvati čez Donalda in Melanio Trump, druga, ki jo je intervjuvala, je komaj zadrževala smeh. Seveda pa sta se kar naenkrat “streznili” in govorili spoštljivo, ko je beseda nanesla na Hillary Clinton. Ni kaj, tudi pri nas pogosto vidimo, da se levičarske voditeljice v hipu spremenijo, ko so na tapeti “njihovi”.

V intervjuju, ki ga je dala ameriška TV-voditeljica in komičarka Chelsea Handler novinarki za Variety, sta se dogovorili, da bosta nagnili kozarca ob vsaki omembi besed “ženska ali gospa” oziroma v zvezi s čimerkoli, kar je povezano z ženskami. Ves čas intervjuja sta veselo nazdravljali, vidno opita “top” ameriška voditeljica Handlerjeva pa je dobila pogum in začela s poniževanjem predsednika ZDA Donalda Trumpa in prve dame Melanie.

Handlerjeva je rekla, da tudi če bi se Donald in Melania sama ponudila za gosta v njenem pogovornem šovu na Netflixu, ju ne bi sprejela, ker noče govoriti z njima. “Ne. Melano? O čem bi govorili z njo? Saj komaj govori angleško.”

Kaj si misli o novi prvi dami ZDA?
Voditeljica jo je nato vprašala, kaj si misli o Melani kot o prvi dami, Handlerjeva pa je odgovorila: “Točno to, kar si mislim o njem kot o prvem možu. Nič. Ne spoštujem nobenega izmed njiju.”

Pred oddajo se je udeležila protesta proti Trumpovi inavguraciji
Da zna biti Handlerjeva še bolj primitivna, pa kaže odgovor na vprašanje voditeljice, kaj bi rekla Donaldu Trumpu, če bi bil tam, saj je odgovorila: “Odj**i!” in to še ponovila. Alkohol je naredil svoje (no, za vse ne moremo kriviti alkohola, saj je svoje nestrinjanje s Trumpom pokazala tudi pred nekaj dnevi na protestu v Utahu, kjer je vodila ženski pohod, ki je protestiral proti Trumpovi inavguraciji). Handlerjeva je še dodala: “Nagnusno! On je najbolj nagnusen. Fizično, čustveno, psihično. Ta kip, ki so ga naredili po njegovi podobi – grem stavit, da točno tako izgleda gol, z majhnim grozdjem med nogami.” Dodala je še, da jo pri Trumpu najbolj skrbi domnevni rasizem.

Ima “bogat” besedni zaklad …
Kot žensko, pa Handlerjeva pravi, da jo najbolj skrbi načrtovano starševstvo. “Nihče nam nima pravice govoriti, kaj naj delamo s svojimi telesi. To ni okej,” je dejala in dodala, da je to versko sran*e. “Sem sama svoja. Noben moški mi ne bo govoril, kaj naj naredim s svojim telesom. Nihče. Ne mož, politik. Zakaj bi mi nekdo, ki ga ne poznam, govoril, kaj naj naredim? Ne gre samo za splave, ampak za kontrolo rojstev.”

Seveda pa je v popolnoma drugačnem tonu začela govoriti, ko je voditeljica omenila Hillary Clinton, češ, da Clintonovi ne bo dajala nasvetov, saj “jo zelo spoštujem.”

Marjanca Scheicher