fbpx

[Video] Nov zahrbten napad oboroženih Palestincev na policiste

V javnost je prišel nov posnetek nadzorne kamere, kjer dva palestinska mladeniča z nožema napadeta policiste v nekem objektu. K sreči policisti napad profesionalno ubranijo in napadalca ustrelijo. Spomnimo, da priznanje teroristične Palestine podpira celo slovenska vlada.

V javnost je prišel nov posnetek nadzorne kamere, kjer dva palestinska mladeniča z nožema napadeta policiste v nekem objektu.

Policisti so s svojo spretnostjo napadalca hitro ustrelili, toda to je le eden izmed mnogih napadov, kjer se izraelske varnostne sile soočajo z zahrbtnimi napadi.

Spomnimo, da je terorizem del palestinske uradne politike, na oblasti imajo namreč stranko Hamas, ki javno zagovarja terorizem in ga ima v svojem političnem programu. Vse to pa podpira slovenska vlada, ki si prizadeva za priznanje Palestine. S tem podpira tudi zahrbtna in smrtonosna dejanja, kot so ta na videoposnetku. Marsikdo tega seveda ne razume, toda, če levičarji v Sloveniji še vedno ne obsodijo izvensodnih pobojev na lastnih tleh, so jim tudi dejanja Palestincev povsem legitimna.

Peter Truden