fbpx

[Video] Nove razsežnosti levičarske norosti: V novem sklicu ameriškega kongresa, molitev namesto z “Amen” zaključili z “moški in ženska”

Demokratski zastopnik v kongresu Emanuel Cleaver (Foto: Twitter)

Da levičarski norosti nikoli ni konca te dni dokazuje kongresnik iz Missourija, drugače metodistični pastor Emanuel Cleaver, ki je molitev v predstavniškem domu ameriškega kongresa namesto z normalnim “Amen” zaključil z “amen” in “awoman”, kar naj bi bil njegov poskus apela k enakosti spolov.

117. zasedanje ameriškega kongresa je takoj v uvodu poskrbelo za nazoren prikaz razsežnosti levičarske norosti, ki so zahvaljujoč jeziku, hvala Bogu, v večji meri omejene na anglosaški svet.

Demokratski kongresnik, drugače protestantski metodistični pastor Emanuel Cleaver, ki vse od leta 2005 v kongresu zastopa 5. kongresno območje Missourija je v nedeljo, 3. januarja 2021 s kratko molitvijo odprl 117. zasedanje ameriškega kongresa. Ob koncu govora v katerem je pozival k enotnosti, pa je po poročanju RT rekel: “Prosimo v imenu monoteističnega boga Brahme in boga znanega s številnimi drugimi imeni, amoški in aženska.”

https://twitter.com/mattgaetz/status/1345883283511500812

Že cela zaključna misel smrdi po hereziji in ima s katerokoli dejansko vejo krščanstva bore malo, a sam zaključek, ki je spakedranščina iz beseda amen, ki jo je krščanstvo privzelo za svojo iz hebrejščine je razred zase.

Nadaljevanje črkarske pravde na področju spola
Pred leti se je anglosaški svet bojevnikov za socialno pravičnost posvetil besedi zgodovina, v angleščini “history” za katero so bili prepričani, da gre za zaroto patriarhalne družbe, ki ji je zgolj do pripovedovanja moške plati zgodovine. Pri tem so seveda zanemarili dejstvo, da je angleška beseda prevzeta iz latinščine, v latinščini pa beseda historia nima nikakršne povezave z moškimi ali ženskami. Če že, slovnično spada v 1. žensko sklanjatev.

Da ne gre za osamljen primer je pred dnevi nakazala že ponovno potrjena govornica demokratske večine v kongresu Nancy Pelosi, ki je sprejela set pravil s katerimi je v kongresu izločena raba izrazov, ki vsebujejo spol. To je bilo storjeno z namenom, da bi “počasitili vse spolne identitete.”

Zdaj smo prišli do točke, kjer se kažejo rezultati ne zgolj slabe šolske, temveč tudi verske izobrazbe. Če je Cleaver zgolj želel nagovorotii “progresivni ” element demokratske stranke, pa se je hudo zmotil, kajti s tem ko je omenil zgolj moške in ženske je pokazal svojo sovražnost do ostalih 46 imaginarnih spolov v katere verjamejo privrženci ideologije spola.

Ljudje ne bodo volili
“To je na kocki na volitvah v Georgiji,” je v komentarju na Cleaverjevo izjavo v kongresu zapisal nekdanji tiskovni predstavnik Bele hiše Sean Spicer. “Če bodo imeli Demokrati večino v senatu, bo to zgolj vrh ledene gore. Amen.” A kakor kaže si vodilni republikanci v Georgiji želijo na vsak način izgubiti. Ameriški predsednik Donald Trump jih je svaril, da če ne bodo jemali volilne prevare resno, ljudje enostavno ne bodo glasovali, saj so ugotovili, da njihov glas tako ali tako sploh ne šteje, rezultati volitev so namreč nameščeni.

Ivan Šokić