fbpx

[Video] Odprimo meje? Poglejte ta brutalen napad migrantov na britanskega policista, ki so ga zbili na tla in brcali v glavo!

Foto: Tw

Čeprav v Veliki Britaniji velja, da je napad na policista nekaj najbolj nesprejemljivega in ga enačijo z napadom na celotno Združeno kraljestvo, pa migrantov to ne zanima preveč. Razrast migrantskih naselij in posledično kriminala je posledica nespametne poteze odprtih meja s strani zagovornikov multikulturne družbe. 

Našli smo namreč posnetek, ki nazorno prikazuje nasilje migrantov nad policistom, ki so ga zbili na tla in brcali v glavo. Eden od migrantov pa je skočil še na policista, ki se je mimo pripeljal na motornem kolesu. Dogodek se je zgodil v Birminghamu.

To, kar vzbuja pozornost, pa je, da policist ni pokazal odpora, ko so ga brcali v glavo, migranti pa so svoje “junaštvo” posneli z mobitelom in posnetek širijo naokoli.

Je pa Facebookova spletna “policija” skušala cenzurirati posnetek, saj ta ne ustreza politični korektnosti, ki zapoveduje, da migranti niso nasilni.

Demokracija