fbpx

[Video] Odprta sezona lova na Trumpove podpornike: Po usmrtitvi v Portlandu zdaj streljanje na kolono podpornikov v Los Angelesu

Konvoj vozil Trumpovih podpornikov na katere je streljal neznani napadalec v Los Angelesu (foto: Twitter)

Potem ko so pripadniki Antife v Portlandu ubili moškega, ki je podpiral ameriškega predsednika Donalda Trumpa, so tudi v Los Angelesu streljali na kolono vozil podpornikov ameriškega predsednika.

Nasilje BLM in Antife se iz dneva v dan stopnjuje. Krivci za to so Demokrati, ki to v svojih mestih ne samo dopuščajo, temveč celo podpihujejo ter osrednji mediji, kakršen je CNN, ki o uničevalni naravi BLM ter Antife iz dneva v dan svojim gledalcem lažejo.

Začelo se je z izgredi, s podtikanjem požarov, ropanjem, plenjenjem, streljanjem in posiljevanjem. Po treh mesecih kaosa so v ameriških mestih, kjer imajo oblast Demokrati prišli do točke, ko pripadniki radikalnega gibanja Black Lives Matter, sredi ulice izvajajo usmrtitve ljudi, ki podpirajo ameriškega predsednika Donalda Trumpa.

Strelec na begu
Daily Mail poroča, da so posebne enote SWAT losangeleške policije v nedeljo, 30. avgusta 2020, na podlagi poročil o streljanju na karavano vozil podpornikov ameriškega predsednika, obkolile stanovanjski blok v Los Angelesu.

Do streljanja naj bi prišlo okoli pol dvanajste ure. LAPD je sporočil, da so zaenkrat še neidentificirani napadalci, ženski preluknjali gumo na avtomobilu. Policija je kasneje pridobila sliko moža, ki je v roki držal puško. Strelec naj bi se skupaj še z dvema moškima zabarikadiral v stanovanje, ki ga je obkolila policija.

Ko je policija okoli 16.00 ure vdrla v obkoljeno stanovanje, pa je to bilo prazno. Namestnik načelnika Jorge Rodriguez je povedal, da je strelec glede na poškodbe avtomobila, uporabil puško kalibra .22 ali .25. Strelec je še vedno na begu.

Do incidenta je prišlo manj kot 24 ur potem, ko so pripadniki Antife v Portlandu, usmrtili Jaya Bishopa.

Ivan Šokić