fbpx

[Video] Odpuščeni kuhar povzročil eksplozijo, zaradi katere se je sesula stavba?! Umrla je tudi soseda, mati dveh otrok!

Eksplozija na Dunaju (Foto: posnetek zaslona)

Na Dunaju je eksplozija sesula stavbo, v kateri sta umrli dve osebi. Govori se, da bi lahko ena izmed žrtev bil 22-letni kuhar, ki je bil pred tem odpuščen, kar ga je prizadelo in bi zato lahko namerno povzročil eksplozijo. Umrla je tudi 29-letna soseda iz Srbije, ki je v stanovanju živela z dvema otrokoma.

Glavno mesto Avstrije Dunaj je pretresla eksplozija, ki je dobesedno sesula stavbo. Preiskava glede incidenta še poteka, a govori se, da naj bi eksplozijo namerno povzročil 22-letni kuhar Daniel S., kar ga je posebno prizadelo. V njegovem stanovanju so našli truplo, katerega identitete še niso potrdili. Kot navaja Kurir, bi sicer lahko eksplozijo povzročila napaka na kotlu za gretje na plin ali pa slabe instalacije v zgradbi. A slednji možnosti sta malo verjetni, glede na to, da naj bi bile napeljave pred kratkim temeljito pregledane.

V eksploziji umrla 29-letna Srbkinja
V eksploziji je umrla 29-letna Ana B., ki prihaja iz srbske Velike Plane. V stanovanju je živela z dvema otrokoma, mlajši je bil v času dogodka v kopalnici, starejši pa v dnevni sobi. Ko je videl, da je padel televizijski sprejemnik, je šel po mlajšega brata v kopalnico, nato pa so ju sosedi umaknili na varno. Ano, ki se je nahajala v otroški sobi, je eksplozija vrgla na tla, nanjo pa so se nato usule ruševine.

Rok Krajnc