[Video] Palestinci in umazana propaganda s plastičnimi dojenčki; medtem pa za živi ščit izkoriščajo ugrabljene izraelske otroke

Foto: X

Na družabnih omrežjih je nekaj trenutkov krožil posnetek Hamasa, ki prikazuje mrtvega palestinskega otroka. A če si je človek podrobneje ogledal posnetek, je lahko kaj hitro opazil, da sploh ne gre za pravega dojenčka, temveč za igračo. Medtem pa imajo palestinski teroristi v svojih rokah še vedno veliko ugrabljenih otrok in celo dojenčkov, ki jih zlorabljajo za živi ščit.

Palestinska propaganda se v tem norem dogajanju poslužuje vseh trikov in zvijač, kako prepričati svetovno javnost v svojo nedolžnost in čim bolj očrniti nasprotno, izraelsko stran. Da bi prikazali nehumanost Izraelcev, so uporabljali celo umetne dojenčke. Posnetek je prikazal moškega, ki naj bi z mrtvim otrokom v rokah hitel v bolnišnico. A ko kamera približa posnetek, je mogoče videti, da nedvomno ne gre za pravega otroka, ampak kar za lutko, s katero se po navadi rade igrajo majhne punčke.

Ker so teroristi iz vrst Hamasa po objavi posnetka ugotovili svojo zmoto pri snemanju, so omenjeni posnetek nemudoma izbrisali. A še preden so skrajneži posnetek zbrisali, je bil ta shranjen z namenom, da lahko o spletkarjenju Hamasa ljudje prepričajo na lastne oči.

Palestinski teroristi imajo v svojih rokah ugrabljene izraelske otroke in dojenčke
Medtem ko Palestinci v propagandne namene uporabljajo lutke otrok in dojenčkov, v ujetništvu za živi ščit zadržujejo izraelske otroke in celo dojenčke, ki potrebujejo mamo. Po sobotnem terorističnem napadu na Izrael, ko so pripadniki Hamasa vdrli na območje Izraela in pričeli pobijati civiliste, so našteli 1300 žrtev. V Kfar Azi so izraelske obrambne sile hodile od hiše do hiše, zbirale mrtve v vreče za trupla in jih nalagale na tovornjak. Za CNN so povedali, da so bile ženske, otroci, malčki in starejši brutalno poklani na način, kot je to značilno za delovanje Islamske države. Hamas je na drugi strani zanikal, da bi njihovi skrajneži obglavili otroke ali napadli ženske.

Preko 100 ljudi so pripadniki Hamasa vzeli za talce, pri čemer niso prizanesli niti otrokom. Nedavno so objavili tudi posnetek, ki prikazuje, kako otroke zadržujejo, namesto, da bi jih spustili domov k zaskrbljenim sorodnikom.

Med zajetimi izraelskimi otroci je tudi komaj 3-letna Yahel, ki je bila ugrabljena skupaj s starši in sorojenci. Ravno tako so zajeli tudi komaj 9-mesečnega dojenčka z imenom Kfir in 4-letnega Ariela.

Kfir in Yahel (Foto: X)

Vir: X

Ž. N.