fbpx

[Video] Pelosijeva zgubila živce na CNN: Ljudje stradajo demokrati pa zavračajo republikanske predloge o 1,8 bilijona veliki finančni injekciji!

Predsednica predstavniškega doma kongresa Nancy Pelosi (vir: Youtube)

Ko se demokrati znajdejo na tnalu tudi pri CNN je jasno, da hudo smrdi v demokratskem taboru. Predsednica predstavniškega doma kongresa Nancy Pelosi je zgubila potrpljenje, ko jo je voditelj oddaje na CNN, Wolf Blitzer, začel spraševati zakaj nočejo demokrati potrditi Trumpovega 1,8 bilijonov težkega koronapaketa. Zabrusila mu je, da demokrati že vedo kaj delajo.

Da bi predsednica predstavniškega doma kongresa Nancy Pelosi izgubila potrpljenje, ni bilo potrebno veliko. Ko jo je voditelj na CNN Wolf Blitzer pobaral zakaj še ni sprejela republikanskega predloga, ki bi oživil ekonomijo, se je Pelosijeva sprva branila.

Ko je Blitzer omenil, da je v omenjeni paket administracija ameriškega predsednika Donalda Trumpa za pomoč Američanom, ki so se znašli na cesti, brez službe ali v kakršnikoli drugačni težki situaciji zaradi koronakrize, namenila 1,8 bilijonov dolarjev ter, da ta predlog podpirajo tudi nekateri demokrati, so Pelosijevi popustili živci.

“Ljudje potrebni pomoči ne morejo čakati do februarja. 1,8 bilijona je ogromno in več kot dvakrat toliko kot je obsegal Obamov stimulus,” je na Twitterju zapisal demokratski kandidat za kongresnika iz kalifornije Ro Khanna. “Sprejmite dogovor in prisilite McConnella, da se odzove.”

14-minutni intervju je hitro prerasel v medsebojno obtoževanje. Blitzer je Pelosijevi očital, da svoje frustracije s Trumpom izživlja na nedolžnih ljudeh, ki so primorani moledovati za hrano. Ta mu je odvrnila, da ne ve o čem govori.

Raje bi videla, da ljudje stradajo
Andrew Yang je ljubek. Ro Khana je ljubek. Onadva se ne pogajata tukaj. Nimata pojma o podrobnosti,” je Pelosijeva zavrnila Blitzerja, ki je navedel da je večje število vidnih demokratov v prid sklepu kompromisa z Republikanci zato, da bi ljudje dobili potrebno pomoč.

“Pustila bi, da država zgori do tal, če bi to le pomagalo Bidenovi izvolitvi,” je intervju Pelosijeve z Blitzerjem komentiral podkaster Saagar Enjeti. “Ko celo CNN in Wolf Blitzer vrtajo v Nancy Pelosi zakaj demokrati še naprej zavračajo vse ponudbe republikancev o paketih finančnih injekcij, potem veste, da demokrati politizirajo,” se je strinjal novinar Curtis Houck.

Ivan Šokić