[VIDEO] Poglejte, kako je nigerijski migrant na železniški postaji poskušal posiliti 25-letno Italijanko

Foto: YouTube

Iz sosednje Italije poročajo o poskusu posilstva, v katerega je vpleten migrant z nigerijskim državljanstvom. Po navedbah italijanskega časopisa Milano Corriere je bila tarča migranta 25-letna ženska, ki se je tedaj nahajala na železniški postaji.

Novi objavljen posnetek varnostno-nadzorne kamere kaže, da je 20. julija letos 31-letni nigerijski migrant sledil 25-letnici na železniški postaji v Milanu Porta Garibaldi, medtem ko se je vračala iz službe.

Sodeč po posnetku je migrant poskušal posiliti žensko od zadaj, a se je ta na srečo uspela ubraniti s pomočjo solzivca, ki ga je imela s sabo za obrambo. Reakcija ženske je migranta tako presenetila, da je po neuspelem poskusu posilstva pobegnil pred roko pravice.

Gre za starega znanca policije
Po poročanju portala Milano Corriere ima nezakoniti migrant dolgo kartoteko, ki je dolga kar šest strani, a očitno mu ta ni preprečila, da bi prosto hodil naokoli. Glede na to, da je bil nazadnje aretiran lani zaradi poskusa posilstva ženske, prav tako na železniški postaji, se človek vpraša, zakaj pristojni organi niso primerno ukrepali in ga deportirali, namesto tega pa so mu omogočili, da še naprej preži na ženske.

N. Ž.

 • soc

  Jajca odrezat brez anestezije, potem šele deportirat. Bo kmalu mir.

 • exposingthetruth1111

  in zaradi marksistične ideologije migrant za poskus posilstva ne bo kaznovan, to mu bo dalo občutek da je nekaj več od ostalih in da zadevo lahko nadaljuje. Ne rabim države kjer ni poskrbljeno za objektivno in pošteno sodstvo. Zakaj sploh plačujemo davke če še celo zločincem pol pomagajo. Družba kjer se preganja ljudi ker svobodno opozarjajo na krivice in da sistem ščiti zločince, tem slednjim pomaga tistemu ki pa na to opozarja pa ga zaprejo kot Tommy Robinsona v VB. Na Švedskem je isto, nočem švedizacije Slovenije.

  • Olga2345

   Uveljavil se je izraz fajonizacija!

 • Artur

  “Pri nas so nadzorne kamere pod komunjarsko cenzuro . Kdo ve koliko tega bi pri nas pokazalo, če bi prišlo v javnost” ?

  • Krtača 20

   Pokazale bi tebe kako si ga drkaš tam zadi za kufe avtomatom.

  • Steiermark

   Ti lajajoči pedofilirani titovi pionirčki, pozabljajo vedno znova, na svoje svinjarije – morda zato, ker jih je preveč in jih morajo, obvezno, zvaliti na duhovnike, sami pa ničesar ne priznajo , tudi tiste ne, ko so se ob uporu psov i z garaže, pognali v beg po ulici, z raztrgano zadnjico, ki so jim jo kasneje oskrbeli v Švici!

  • Grega

   Tako je! Pri nas ob snemanju preganjajo tistega, ki je posenetek objavil (kao osebn podatki??), ne pa tistega, ki je storil kaznivo dejanje.

 • luckyss

  “Sodeč po posnetku je migrant poskušal posiliti žensko od zadaj,”…

  Pa vi idioti, ki se greste tu novinarje sploh preberete kaj ste napisali ?!
  Sicer pa ne posiljujejo le migranti….
  Kazni bi morale biti bolj drastične…npr. kemična kastracija…tudi za ali predvsem za pedofile ..tudi cerkvene..

  • Steiermark

   Ja, pedofile bi bilo potrebno isto obravnavati, tako kot posiljevalce odraslih, vendar vi to preprečujete, ker je to pedofiliranje v skladu z titovo ideologijo in posiljevanjem otrok, med katerimi si najbrž bil tudi ti, zato pa še vedno pripadaš rdeči drhali in njihovi miselnosti! Zakaj se pa ne zavzameš, da bi se z kemično kastracijo ali pa vsaj z obsodbo “kaznovalo” tudi in predvsem , socialistične učitelje, ki so (morda še jo danes) pedofilijo izvajali nad deklicami in dečki v OŠ ter bili zato “nagrajeni” in nikoli obsojeni, zato pa tako zelo radi natikate svojo nagravžno pedofilijo z rdečo zvezdo, predvsem duhovnikom, za katere ne rečem, da tukaj nimajo tudi oni krivde, ker se pač med poštenimi najdejo tudi gnila jabolka – psihopati. So pač tudi oni odraščali v titovi jugovini, pedofilsko naravnani in verjetno tudi sami, bili deležni takšnega tretmana od komunistov. Naj se vse, prav vse, pedofilske psihopate označi kot takšne, neglede na njihovo politično pripadnost ter se jih preganja in kontrolira do njihove (prepozne) smrti!

 • Antonius

  Večina sodišč po zmešani Evropi bi žensko obsodila zaradi uporabe nedovoljenih sredstev, Nigerijca bi pa oprostila, ker menda ne pozna evropskih kulturnih navad.
  Jaz bi tipu lulčka predelal v cevko za lulanje. Za glavo bi mu ga skrajšal, potem pa nagonil od koder ga je prineslo.

 • macon

  Če je nekdo poskušal žensko prijeti od zadaj, to ni poskus posilstva, temveč otipavanje in nadlegovanje. A naj bi jo posilil skozi obleko ali kaj?

  • Caetano

   Ne smemo biti prizanesljivi do muslimanov tudi če je šlo za spolno nadlegovanje. Tudi to je kaznivo in mora veljati tudi za njih! Ne pa izgovori: ja so iz druge kulture ali pa ženska je bila premalo zakrita ipd.

  • Antonius

   Ej, spoštovani *macon*?! Vsako nasilje se začne z nedovoljenim, nezaželenim *otipavanjem*. V fizičnem, spolnem in vsakem nasilju gre za način posilstva.

   • macon

    Poskus posilstva je korak ali dva kasneje: najprej ji mora raztrgati obleko in potem poskusiti penetrirati vanjo. To je bil samo uvod, ki ga je seveda treba kaznovati. Kam pa pridemo, če bodo psihoti kar napadali osamljene ženske.

    • Antonius

     Pustiva ob strani *poizkus posilstva* v naslovu.
     Osredotočiva se na posledico, ki jo lahko samo predvidevava, ker je napadena uporabila sprey.
     *Po sili* razmer, lahko v vsakem primeru govoriva, da je šlo za obliko posilstva. Kakšen je bil namen, pa lahko samo predvidevava, ugibava.
     Sicer pa, oba komentirava nasilni dogodek, različno nanj gledava, a ga skupaj obsojava.
     Nigerijec ni psiho, on je ena nevzgojena teroristična baraba, ki si po dolgoletnem zaporu zasluži izgon v državo od koder je prišel in pred tem eno dobro odmerjeno na gobec, ker se je lotil osamljeno žensko.
     Jaz bi mu v mojih mlajših letih dal dve na nevzgojeni gobec.

     • macon

      Vsak tak bebec je psiho, kam bi pa prišli v Nigeriji ali kjerkoli, če bi tipi kar naprej napadali ženske. V Nigeriji je kot si napisal: napadalcem jih dajo na gobec oziroma jih policaji stolčejo pa se noben ne sekira zaradi človekovih pravic.

      Problem je, da so prišli v Evropo opremljeni z napačnimi sporočili: kako se tukaj sme karkoli, kako so policaji in beli tipi loleki, ženske pa radodajke, ki si v resnici želijo dotika močnega črnca. Eni so potem zadosti zabiti, zafrustrirani in že po naravi nori, da to jemljejo dobesedno.

    • exposingthetruth1111

     ja itak, pol pa preverit, če jih je na koncu res špricnil noter v lulo, ker če ji ni pol ni posilstvo, ampak samo njihova kultura, ker jo moramo tolerirati drugače, smo pa vsi mi nacisti, rasisti ksenofobi,…itd.

     jebemo milo mast ti se napravljaš večjega bedaka kot si že.

     ej imaš ti ženo ali hčer ? bom jaz to probal, pa bom rekel saj nisva seksala, samo malo sem se igral s tvojo ženo in hčerko in bom pol našteval po korakih. Pa brez skrbi se bom poštrihal na črno in naučil se Arabsko ali enega jezika ki ga uporabljajo v Afriki, ker pol mi bo vse dovoljeno – saj se po tvoji logiki ne bo štelo kot seks ali posilstvo.

     kje ti spiš da te ne ukradejo, filozof ki veš kaj je pravo posilstvo da nas tukaj nadmodruješ naš kmetavzare ?

     ne vem kaj je to posilstvo….prosim ti šolan veleum obrazloži mi, ker niam pojma o ničemer…rabim “strokovnjake” tipa FDV, da mi to pojasnijo, ker mi na deželi ne vemo nič, smo samo rasisti in nazadanjaki, tako je profesor na družboslovnem faksu rekel, pol že drži, če je to rekel on oh in ha kako je “pameten” in “kompetenten”

     • BorisDe

      Te ki podpirajo takšne, ki delajo zločine v državi, ki mu je dala zatočišče ali pa možnost boljšega življenja, so lahko le bolane sprijene neoliberalne multi-kulti sprejemajoče osebe, ki ne vedo kaj prinaša ta “naivnost in odprtost” raznim pedofil-verujočim morilskim sektam in drugim kulturam v naše prostore oz. lahko da vedo, ampak sami pri sebi zanikajo to možnost, da bi ta nekdo lahko bil “zelo slab” človek. Torej to so naivne multi-kulti sprejemojče osebe, ki bi takšne branili v totalno skrajnost, dokler jim en tak “črni kunta kinte” ne bi naredil kaj slabega direktno. Še v tem primeru, ko bi naredil kaj slabega, pa bi iskali možnost, da pa tega mogoče ni naredil namerno in da je “bogi” in da je to naredil zato, ker “ni videl žene 5 let”. Zaradi tega sklepamo, da si to te bolani neoliberalci dejansko ŽELIJO, želijo biti posiljene/posiljeni s strani druge kulture in to na HARD, ker o tem fantazirajo že od 15.leta naprej. Neoliberalni RETARDIZEM. Novo obdobje EU in ZDA “belih masajk”.

  • Steiermark

   Rada bi videla, kakšno reakcijo bi imel ti, če bi te s takšnjimi svinjskimi parklji otipaval kakšen prepečeni pederček….. Naj to delajo med sabo, ter z rdečimi opicami in to daleč vstran od nas, v Evropi, naj se vrnejo v svojo džunglo in tam veseljačijo…po opičje

  • Jernej Ferenc

   Ti si bedak roko je poloza na njo brez njenega dovoljenja

 • Marjan Šarac

  Kot naši partizani…

  • luckyss

   A domobranci in ostali “cerkveni” so imeli raje fantke ?!

   • milanček

    ti tudi za pedra nisi dober

    • Krtača 20

     Ti tko v buče rineš.

   • Jernej Ferenc

    Ne to ste meli vi bolsevike gda ste deco klali pa nemocne zenske picketine edne

 • Artur

  “Pri nas so nadzorne kamere pod narodno izdajalsko komunjarsko cenzuro . Kdo ve koliko tega bi pri nas pokazalo, če bi prišlo v javnost” Že od nekdaj je znano, da se jim je.e za narodov blagor in za njegovo varnost , 30 do100 kom. te ilegalne posiljevalske zapečene gamadi na dan v našo državo na našo grbo je jasen dokaz za to ?

 • Krtača 20

  Glede desničarskega atentata na Madura je pa cenzura tuki gor? Jajo ne dovol?

  • Franc Šink

   To ni bil desničar ampak lačen obupanec. Bemti sveca.

  • Antonius
   • Krtača 20

    Aha ok. Vidim da janševo verzijo je dovolu objavt ja.

  • Jaka Sraka

   Škoda, da ni uspelo

   • tohuvabohu

    Ni moglo, ker ni bilo nič takega.

  • Steiermark

   Ko se lačen in zatran narod hoče resti socialistične pedofilsko roparske podgane – šoferja (pri nas imamo na repertoarju, mizarja, ki nas bo popeljal v to venezuelso realnost…), potem je pa to “zločin” zakrivljen od skrajne desnice? Daj, krtača, vzami svojo kost, ki so ti jonamenili tvoji gospodarji, skrajni levaki – rdeči pedofili, in ti jo vrgli, da jo glodaš, nekje v miru……Kuča!

   • Franc Šink

    Ko si lačen si ful drugačen. Kot v tisti reklami.

   • Krtača 20

    Se prav najprej ga izvoliš, pol ga pa ubiješ? A to je ta desničarska logika? Jao mene….

    • Steiermark

     Kdo in kako ga pa je izvolil? Tako kot pri nas, po Stalinovo, s prevaro se je zavihtel na mesto vodje države, isto kot levaki pri nas, ter se še naprej okorišča, tovariš šofer na račun umirajočih od lakote, medtem ko so preden so nastopili svoje mandate, po stalinovo (ne samo volitve, s krajo in prevaro ampak tudi način, nasilje nad protestniki), je bila Venezuela najbolj perspektivna in dobrostoječa dežela v J. Ameriki! Škoda, da ga niso uspeli odstraniti, ta gnoj in rak za 2. razredni narod, ki umira od lakote in v pomanjkanju svobode, katere pa , milo rečeno, povsod, kjer vladajo rdeče “socialistični podganjeki”, in so vodeni od komunistično mafijske bande, kronično primanjkuj – tako kot pri nas, ki nas bo kmalu, kot izgleda, mizar s 6. popravnimi iz piti, popeljal…..

     • Krtača 20

      A pa ti veš da so imel demokratične volitve z vsemi možnimi opazovalci. Sistem bolj moderen kot pri nas in nihče ni odkril kršitev? In desni popušili…..

     • Steiermark

      Vsi ti podganji sinovi, od šoferja do našega bodočega socilističnega kulaka mizarja, so se izučili prevare in zatiranja oz. odvzemanja svobode od rdečih stalinističnih boljševiških spak in zraven njih, lahko “stojijo” mednarodni opazovalci in kdo hoče, tile rokohitreci uspejo pravočasno prirediti rezultate, tako kot so jih pri nas, po “tržiško”, ko so v ta namen, celo za eno uro zaprli volišča in prirejali rezultate, tako da je lahko za 0,2 % “zmagal” k……in sin, balkanski plačanec in mafijaš , vendar pa kljubvsemu ni znal prešteti do 46, izgleda da so bili takrat še parlamentarci za malenkost bolj pošteni ter spake niso hoteli na oblast (sicer pa ta mafijska sodrga, z kratkonogim vred, vlada v podzemlju – mafijskem in od tam, preko svojih podtaknjencev, tudi vladajo….. balkanska mafija – fuj…..). Vendar je bilo vse skupaj tako inscenirano, da nazadnje ni bilo mogoče spregledati njihove prevare, in njihovih podtaknjencev! Vsak, človek, ki je vsaj povprečno inteligenten in ima IQ nekaj več kot črni invazorji Evrope, t.j. 70 in več, nemore spregledati, kam nas vodi vsa ta ku…..čeva golazen, niti na račun lastnega okoriščanja, ker se kasneje vse to maščuje vsem, ne samo nam, poštenim…..Tudi tebi se bo in to kmalu!

     • Goran Hvala

      jansa pa se zdej ni vlade sestavu…. nesposoben bivsi komunist…to so tud dejstva….:-)

     • Jernej Ferenc

      A i vi bolsevike jo ste jansa je pametno nareda pa se distancira od tega ka vi bolsevike zaj treiblete trenutno so vase stranke dosegnile poden

   • Rada Muči

    Aloalo, oba z ženo sva vzgojena v krščanski veri, pravtako cerkveno poročena. Seveda sva tudi otroke vzgajala v krščanskem duhu in jih vestno pošiljala k veruku vse dokler ni nekega dne najmljajši sin ves objokan in prestrašen prišel domov. Po dolgih pogovorih je le povedal kaj se mu je zgodilo, ko sta bila sama z duhovnikom “hvala jezusu” ni prišlo do najhujšega.Težko sem brzdal jezo. Od takrat ne podpiramo več RKC- korporacije. Molimo pa vsak dan- pred vsem za vse manj takih in drugačnih žretv!
    Kod vse so poseljevalci, pedofili in za koga je potrebna kastracija je potreben resen premislek!

    • Steiermark

     Ti ki ga rada mučiš, pojdi svoje blodnje tako o “krščanskosti”, kot o poskusu zlorabe sina, razlagat na vaš portal, pedofilov in pasjejeb……cev, tam ga bodo ovekovečili ….. Navadna podgana, ki se pretvarja, da pripada nekomu, za kogar in za kar še nikoli ni slišala, kajšele, da bi bila pripadnica krščanske vere – mogoče pravoslavne ali pa muslimanske. Bi ti pa priporočala, da svojega “otroka” pošleš muslijem v obdelavo, tam so specializirani v pedofiliji, to pravico jim zagotavlja koran in alah ter mohamed, ki je bil pedofil, tako kot tvoj tovariš tito! Bom ti pa povedal samo eno: naj bo pedofil kristjan, musliman ali komunisti, po vzoru tita, jaz bi vse takšne, ki te grdobije počnejo, takoj kastrirala! In to bi bil enostaven in učinkovit način, da se rešimo tudi in predvsem, muslijev!

     • Rada Muči

      Se vam iskreno oproščam spoštovana gospa, MOLIL bom tudi za vas! Ste mogoče že slišali za deset božjih zapovedi….priporočam vam jih za vsakodnevno branje. Bog z vami!

     • Steiermark

      Ti moli raje zase in se tudi nauči pisati imena, z veliko začetnico. samo kakšen zblojeni muslić piše ime Jezusa z malo začetnico!

 • Krtača 20

  Drgač pa če kraja torbice velja za posilstvo, pol ste desničarji ultra posiljevalci.

  • xtc

   Levi krajo in posilstva obvladate od ww2 sem zelo dobro.

   • Goran Hvala

    ti si pa ocitno fovs ker tolk lapas… jest druge ne vidim. .:-)…slovenc pac…:-)

  • tohuvabohu

   Krtačka, Kućan te išče.

   • Krtača 20

    Me je že najdu. Štefka, piškotki. Nkol ne boš vedu kolk so dobri. Jih nis vreden.

    • tohuvabohu

     A bi moral Kućanu polizati rit, da bi jih bil vreden kot ti.

     • Krtača 20

      Zakaj lizat rit če so tu piškotki? Skoz ti gre rit po glav? Poklicna deformacija ker ližeš pri jajotu?

     • tohuvabohu

      Prvič jo omenjam, za razliko od tebe. Doslej ste vedno nagnusni rdečkarji s takimi domislicami streljali name, pa sem mislil, da vam to ugaja.

     • Krtača 20

      Normaln človk bi že po prvem odgovoru dojel da sem mu na lep način povedal da je butl. Teb pa lahko cel dan dopovedujem pa ti ne bo jasn. Mej svoj vesele….

     • tohuvabohu

      Saj lahko da si bolj pameten, ampak po tvojih komentarjih sodeč to dobro skrivaš.

     • Krtača 20

      Jah s tabo se težko pogovarjam na kakem višjem od oslovskega. Še tega ne razumeš.

     • tohuvabohu

      Drugega tudi ne pričakujem, ker več ne zmoreš. Od več kot 7 tisoč komentarjev nimaš niti enega, ki bi bil vreden branja, siromak mentalni.

     • Goran Hvala

      se dobr da obstaja arhiv kjer si lahk vsak vse prebere….tak da spet si sam sebe zaklal z besedami…. eden izmed hardcore kulturnih komentatorjev…:-)

     • tohuvabohu

      Ne serji, cepec. Primerjaj tole:
      Krtača 20 18 ur nazaj

      Potomci klavcev ste bežal po celmu svetu k ste se bal za svoje ritke. Zdej ste pa pršli v Slovenijo sam krast pa jokat o neki morali o kateri pojma nimate.

      Smrdljiv gobček si pa ti oper z janševo ritjo. Mene noben ne zlorablja za pranje. Pa kaj se idiot sploh spuščam na oslovski nivo….si pač jajotov trol. Ko zmanjka argumentov, žalitve.
      Ko jaz enkrat omenim Kućanovo rit, je pa cel revolt, hehehehe.

    • macon

     kučan s tabo spuca wc školjko, ene 20x podrgne pa je.

    • tramal

     A si je že počohal jajce s teboj.No sedaj ko si kučanu počohala jajca pa nisi več pod stresom.

   • Franc Šink

    Zamenjal mu bo dlake in čud.

 • xtc

  Stari znanec policije.?
  Samo obesit po dokaznem postopku nobenga izgona.
  Kriminalce na smtrtno kazen sploh povratnike.

  • večni srb

   Pomeni, da je osumljeni že precej časa v Italiji.

  • Jernej Ferenc

   Kaken dokazne postopke po bolsevisticno na prvo vejo v opozorilo drugen

 • Krtača 20

  Desni, raje si oglejte strahotno pomanjkanje dobrin v Venezueli. Pozor, posnetek je morda preveč nazoren za desničarje: https://youtu.be/F0gwe34M_Ak

  • sprehajalec

   gre za levfičarski propagandni filmček. Kominterna je temu rekla Agitprop.

   resnica je drugačna;

   https://s2.reutersmedia.net/resources/r/?m=02&d=20180106&t=2&i=1219860164&r=LYNXMPEE050FI&w=940

   • Goran Hvala

    a ni cisti zakon ko je vse zarota. :-) :-)

    • sprehajalec

     Le Levičarji so te Zarote prignali do popolnosti….

   • Jernej Ferenc

    Ogledni si odzadje v vidje trgovine so prazne to je fake video

  • tohuvabohu

   Ali je inflacija v Venezueli že presegla milijon procentov? Da slišim iz prve roke …

   • Krtača 20

    Ne še. In kaj hočeš povedat? Številke se menjajo, enkrat se bo tud to ustavl. Kaj pa pol?

    • tohuvabohu

     Številke se menjajo, rdečkarji pa vedno isti. Se bo ustavilo, ja, ko bo kdo ustavil. Maduru se očitno zdi, da problema ni.

    • mona lisa

     Tebi se je pamet ustavila pri dveh letih.

  • Andrej S

   Kaj če bi se ti tja preselil pa celo levico sabo vzemi da boste lepo živeli do konca

  • Jernej Ferenc

   Ze sen ti gnes enkrat napisa ka ne sire krive vere v videji nige ne kaze ka lidje grejo v trgovine ampak hodijo mimo taka tudek v oven druge videje ka ga kazes vsi butike so prazni se pa ja vide v odzadjeh trgovke pa pred vrati stojijo ne siri nekse bolsevisticne laznive vere ce ze neke sces te bar poisce video ka de verodostojen pa se zbistre malo

  • Vince Blake

   Super, kar pot pod noge in se preseli v ta raj. Pa kartice ne pozabi poslati sem na novo.

  • KAPIBARA

   Hurc pa država, če ne more, ene trgovine napolnit, v reklamne namene..

  • mona lisa

   Bedak za Hrastovec. In to zaprti oddelek. Upam da desna vlada ko bo čas počisti s takim smradom kot si ti.

 • Gregor Kas

  smrad

 • Krtača 20

  Torej za desne je rop torbice posilstvo… Dobr da levi vemo to strašno resnico.

  • Andrej S

   Preklet smrad upam da se ti tebi to zgodi levi debil

   • Krtača 20

    Meni se ne more. Če me pa kak desni sam pogleda, se bom pa takoj drl posilstvo in vse tudi dokumentiral.

    • Andrej S

     To pa ne nisem še srečal desnega pedra tako da to ti ne dam prav kvečjem bi se dru spet me nateguje levi smrad

     • Nikola

      Kako da ne? Kaj pa vsi župnki k porivajo malo deco? Valda niso levičarji?

    • Jernej Ferenc

     O ne hvali dneva pred nocjo vi bolseviki si take pacijente uvazate ne pozabi tega

    • mona lisa

     Levaški idiot idi se zdravit.

  • tohuvabohu

   Pri rdečkarjih in migrantih nikoli ne veš, kaj sledi.

  • paolo6193
  • Jernej Ferenc

   Vides kak si butasti nima veze ce jo je steja posilite alik okraste ali pa ubite roko je poloza na jo brez njenega privolenja to van bolsevikon negre v toto buco ker ste tega tak navajeni

   • Nikola

    Kako?

    • Jernej Ferenc

     Tako bolsevistica buca

  • mona lisa

   Očitno bi moral tak črnuh nategnit tebe da bi ti bilo vsaj nekaj jasno. Bolnik.

 • Claudio Moro

  PREKLETI CRNUHI!!!!!

  • tohuvabohu

   Ma goni se nekam, rdeči rasist.

   • mona lisa

    kje si bil ko se je delila intelegenca?

    • tohuvabohu

     Pazi, monika lizika, ta je komunajzarski provokator.

    • exposingthetruth1111

     To je taktika marksistov, prvo začnejo trditi da vsak ki ima drugačen pogled na Svet kot oni sami, je rasist, nacist, ksenofob…itd.
     druga faza zančnejo se na internetu izdajati za antimarksiste in se pol kažejo v slabi luči, v bistvu poskušajo delati slabo reklamo antimarksistom, da pol imajo izgovor “poglejte ljudje ti antimarksisti so primitivci in rasisti” in pol z veseljem s prstom kažejo na te primere.

     Razumeš ?

     • BorisDe

      Na naših fakultetah, kot sem slišal, podeljujejo te isti neoliberalci-marksisti propagandne prospekte, kjer piše “ne bodi homofob in ne bodi ksenofob, skupaj v boljši svet”. V boljši svet za koga? Zame sigurno ne in za moje sinove tudi ne, če bi to dovolili bi šli v sprijenost. Čudno, da takšnega lobija sprijenih lgbt-anomalij proti večini ne zaustavijo kakšni inšpektorji ali pa državne instance. Širijo dejansko gradivo svoje bolane sekte sprijencev.

     • Tone

      To si si pa izmislil. Neoliberalci-marksisti znajo sestavljati dosti boljše slogane. Ta je precej amaterski, bolj osnovnošolski kot pa fakultetni.

     • BorisDe

      To sem slišal od teh, ki hodijo na fakultete pri nas v Ljubljani. Neoliberalci so se infiltrirali v vse pore našega izobraževalnega sistema, sedaj je na vrsti, da nam “sprijenost” prikažejo kot NORMALNO. Vse kar je proti družini in proti naravi, je za njih dobro. To je njihov plan. Na koncu se bodo pedri in lezbijke lizali pred fakultetami in pa postal bo nekakšen razvrat, kjer bodo pedri profesorji kakšnemu, ki ni peder, zaključevali slabe ocene ali pa bo imel težave s tem da naredi predmet in podobno. Kmalu bodo zahtevali marsikaj, treba jih je javno tepsti, dokler je še čas.

     • Tone

      To, kar pišeš je tvoja ideologija. Pa še na tvojem zelniku ni zrasla. In nobenega argumenta za svoje trditve nimaš.

     • BorisDe

      Je mel tisti prospekt s sabo, roza obarvan in pa srčki so bili narisani in pa dve silhuete s kiklami, ki se držijo za roko in pa dve silhuete moških, ki se držijo za rokco. 100% pa ena silhueta je bila temna ena pa “bela”, ki se držijo za rokco, kot naprimer “ne bodi rasist” ebony and ivory all together in perfect harmony style. To je bil direkten napad na VEČINO s strani teh pederskih sprijenih anti-družinskih multi-kulti anomalij bolanih.

     • Tone

      Tisto naslovnico si lahko videl kjerkoli. Tudi Nova jo je enkrat objavila.
      Zresni se in se ne smeši še naprej.

     • BorisDe

      Je kar resno, to je vsiljevanje VEČINI. Ko bom enkrat popizdil, bom na to odprto provociranje mene in mojih vrednot pač odreagiral tako kot se spodobi, nekdo bo dobil batine in me ne zanima kdo ga je plačal v ozadju, ko bi ugotovil še kdo mu je naročil provocirati narod, bi še tistega nabil. Dosti vas imam res, mi kot “večina” ne hodimo naokoli in recimo talamo listke “bodite NORMALNI ne biti homoseksualci in ostali sprijenci” na fakultetah ali v javnosti. Kako bi se počutil ti v tem primeru? Zato ker mi nismo invazivna sorta bolezni multi-kulti degenerikov, tako kot soroš vodeni homoseksualci in njihovi neoliberalci. Tukaj je razlika. Bodi to kar si DOMA in noben ti ne bo “a rekel”, tudi tam skači malo okoli tvojega kraja, bodo pač vsi vedeli da si pešo, če boš pa širil propagando in rekrutiral nekaj in zahteval svoj “prav” ter želel biti z več pravicami kot DRUGI, ki so večina, boš pa dobil po buči. Tukaj se stvar konča. Kar opažam zadnje čase je samo provociranje s strani lgbt-skupnosti nas kot večine. Obesili mavrično zastavo na Ljubljanski grad, te prospekti na fakultetah, v osnovnih šolah želijo že prikazati 2 očka in 2 mamice kot normalne, javno zagovarjate multi-kulti in vaše džihadiste in javno jim odpirate vrata s svojimi čustvi v naš prostor, da nekdo od “večine” nasrka zaradi kakšnega takšnega džihija, ki ga prej tukaj ni bilo. Skratka jaz sem homofob, ksenofob, če hočeš sem tudi Hitler in Breivik in hebal bi vam mater Trojansko backdoor-ovsko soroševsko. Razumeš?

     • Tone

      Ti imaš problem samo sam s sabo.

     • BorisDe

      Ne, ti imaš problem s sabo, ko podpiraš invazivne barbarske sekte, da nas ubijajo sredi EU pod besedami “ne biti barbar/ti podpiraš barbarstvo”. Kdo ga podpira s tem, ko dopuščamo tem morilskim sektam na naša tla? TI, ti imaš velik problem s sabo, da dovoliš kaj takega zaradi tvojih “nebarbarskih čustev”, ti spuščaš BARBARE NOTRI.

     • exposingthetruth1111

      če so homoseksulanost, zoofilija, pedofilija in celo transgednerstvo ter transvestitstvo zdravi in normalni del narave pol bi ti lahko imeli potomce, pol bi ti ne bi bili izvor za mnoge bolezni in tudi zgodovina pove jasno kaj ti ljudje če se praveč razpasejo pomenijo, še vsak imperij, Cesarstvo in Civilizacija je propadla kjer se je to preveč razpaslo, pa naj si bodo to Babilonci, Stari Grki, Rimljanjani vse to je začelo hitro propadat kjer se se homoseksulnost in druge anomalije dvignile preveč.

      Vse to so anomalije narave, to je del narave ampak pač primer anomalije katera ne sme biti nikomur vzor ali pa to še promovirati in podpirati. Dokler so v manjšini in jih je malo zadeva funkcionira ko pa ne pa je sranje. Poglej si RKC tam je homoseksulnosti in pedofilije veliko, zato tudi je ta religija v upadu, če bodo pa sposobni kdaj to počistit se pa bo RKC okprepila….to je vse vezano na te tvoje umazane anomalije ki so bile v naprednih družbah smatrane kot slabe anomalije, kjer so pa spremenili mnenje in to začeli vsiljevati in promovirati ostalim je pa sledil propad družbe kot vedno.

      Ne rabim šol, ne rabim profesorja ne rabim nikogar da vem da to ni normalno in da je pač ogabno. Tudi mali otroci brez sufliranja skapirajo to, samo pranje možganov in učenja otrok o znanstveni fantastiki pripelje do tega da jim to postane kul, sploh Švedska kjer otroke tak zmedejo da ko sem poslušal tisti dokumentarec celo jaz kot odrasli človek nisem vedel kako oni to mislijo s HEN – ono namesto ona in on – moški in ženska – medtem ko oni s HEN definirajo nekoga ki je lahko vse in je celo lahko definiran v več spolov kot samo ženska in moški ….mislim hallooo ?!!! Valda da otroka takšni primerki zavedejo, ubogi otroci ko jih ta strašila ukradejo za identiteto in samozavest.

      Narava pozna samo dva spola Moški in Ženski….vse ostalo so neke nabluze in čista fikcija marksistov.

     • Tone

      Ho si pač hitlerjanski nacist. Oni so imeli vse prirojene anomalije za škodljive in so jih uspešno zaplinjali. Danes homoseksualce, jutri gluhe in slepe, potem hrome, nato slaboumne in tako naprej. Übermesch projekt.

     • exposingthetruth1111

      hahaha da veš da je to anomalija narave ti ni treba biti nacist, ampak samo razumet moraš Stvari in Svet.

      Nacisti so pobijali takšne ljudi in še marsikoga kot vse ostale ideolije ki sejejo samo bodi naš ali pa te ubijemo. Jaz nisem nikjer rekel in niti nikoli, ponavljam NIKOLI prišel na idejo da bi morali geje, transvestite, transgenderje pobijati.

      Sem pa proti marksistom da v vrtcih, v šolah, subtilnimi sporočili v risankah, reklamah in glasbi poskušajo seksualizirati otroke in jih zameglejevati njihovo zdravo naravno spolno usmerjenost.

      vidiš tukaj ti spet na prvo žogo, si pa dal dober primer invalidi so tudi tisti ki niso v zdravem naravnem stanju pa nihče po šolah ne uči “bodi invalid, pohabi samega sebe” enako kot zdaj pravijo “dečku ne bodi moški bodi raje brez spola ali ženska, imeja seksualno in ljubezensko razmerje z istim spolom kot si sam in pri deklicah isto”

      Tukaj vidiš je problem če je nekdo invalid se mu pomaga, se ima usmiljene do njega in mu dajati podporo da bo mu življenje lažje.
      Nikakor pa zdaj kot vi geji razmišljate “jaz sem gej, torej moram mlado generacijo tudi prisilit da to postanejo” – zato marksistov ne maram ker hočejo otroke ki so dokazano najbolj ranljivi zmesti in speljati na poti anomalije namesto da bi jim pustili svobodno voljo- gre za manipulacijo in angažiranost LGBTQ v medijih, šolah in vrtcih kar je nedopustno in tukaj sem popolnoma proti njihovim manupulantskim igram nad otroki – naj LGBTQ pusti otroke na miru otrok pod 10 let je še premlad da bi ga kdo vznemirjal s takšnimi brezveznimi fintami.

     • Tone

      Nihče ne postane gej na nagovarjanje, ker je to povezano z najbolj elementarnim nagonom. In nihče tega niti ne poskuša, to je samo tvoja fikcija, da lahko uživaš v svojem sovraštvu do samega sebe. Kar je pogosto pri zavrtih gejih.

     • exposingthetruth1111

      Inšpektorji in državne instance so del njih, oz so si jih podredili.

     • Tone

      “ne bodi homofob in ne bodi ksenofob, skupaj v boljši svet”
      Kaj pa je narobe s tem lepim naukom? Saj to je enako kot bi rekli – bodi pošten in spoštuj druge ljudi. Svet brez homofobov in ksenofobov je vsekakor boljši kot z njimi.

     • BorisDe

      No vidiš Tone, ni res, svet s homofobi in ksenofobi ne pušča odprta vrata musli-invaziji pedofil-verujoče morilske sekte, ne dopušča spreminjanje naravnih norm ali pa družine kot take in ne dopušča da nam v naši hiši spreminjajo standarde/kulturo v korist primitivnim kulturam spodaj in te isti homofobi in ksenofobi ne dopuščajo, da bi bili hlapci drugim na svojih tleh, samo zato ker ima nekdo preveč čustvenih izlivov in ima rad zamorčke ter mešanje multi-kulti. Dejstvo je, da NISO vsi za multi-kulti in da je VEČINA proti. To izhaja iz tega, da VEČINA ni pedrov, torej peder ne more trditi, da “VEČINA” ne misli tako, ko pa večina ni pedrov. Konec debate. To je logični dokaz.

     • Tone

      Ti se kar tolaži s svojimi logičnimi akrobacijami.
      Če bi bila večina za izgon prišlekov, bi bili že zdavnaj izgnani. Kar sprijazni se s tem, da ste v manjšini. Niti vsi od 12% Janševih volivcev se ne strinja z vami, nekateri ga volijo iz drugih razlogov.

      Jaz nimam rad zamorčkov in mislim, da bi bilo zanje bolje, da so ostali v Afriki, če bi bile tam normalne razmere. Jaz se zavzemam za pošteno, civilizirano in humano Evropo in Slovenijo, ti pa za barbarstvo.

     • BorisDe

      Večina je proti njim, to je dejstvo, smo že okupirani z globoko državo, ki dela proti lastnim državljanom v korist multikorporacijskih soroševih sekt. Logika je, da ni VEČ pedrov kot je NORMALNIH ljudi, torej NORMALNI straight smo v večini, to ti pove že ta logika. Jaz se zavzemam za barbarstvo samo proti takšnim, ki v naš prostor naseljujejo barbare, da nas posiljujejo in pobijajo! Normalno da bom največji barbar proti takšnim izrodkom, ki ne mislijo vnaprej in kaj bi to pomenilo za naš prostor. Če tega nikoli ni bilo tukaj potem ga tudi ne rabimo in smo živeli čisto lepo kot smo, a pod pretvezo “naprednosti” bomo puščali tuje morilske pedofil-verujoče sekte na naš prostor, da nam menjajo kulturo in standarde? Da se parijo z nami in imamo mulatke in zamorčke, ker ti hočeš “civilizirano družbo” boš zgubil lastno identiteto takoj, no jaz pa želim ohraniti identiteto EU kot kulturo BELCEV ne pa mulatov/zamorčkov in podobnih. Je kar velika razlika.

     • Tone

      Že vidim, logika te jebe. Res so NORMALNI v večini, ne veš pa, da tisti NORMALNI , ki so normalni, nimajo nič proti pedrom in črncem.
      Ti so pa v večini, vi ste pa izmečki evropske civilizacije.

     • Tone

      Ne razume. Ona misli da si ti pristen rasist.

     • exposingthetruth1111

      Ti dete spoh ne razumeš pravega pojma rasizma niti ne kako v praksi to izgleda, ti samo povaljaš kar so ti drugi rekli, pojma pa itak nimaš.
      Me pa sploh zanima kakšne rase sploh si ? ker pol bo mi jasno, zakaj točno ga ne razumeš in kje ti je ovira pri razumevanju tega.

     • Tone

      A hoče reči, da obstaja tudi dobri, pozitivni rasizem?
      Pojem rase je izmislek imperialističnega 19. stoletja. Danes je zastarel, genetsko rase ni mogoče določiti, enako kot tudi nacionalnosti ne.

     • exposingthetruth1111

      Rasizem je obstajal vedno v neki meri če ga smtraš, da so ljudje živeli v plemenskih skupnosti, vse dokler se niso začeli bolj intezivno mešat, Recimo Rimski imperij je imel polno ljudstev katerih so Rimljani ukopirali ki so jih romanizirali, tako da pol ko si enkrat postal Rimski državljan ni nikogar brigalo če si imel blond ali črne lase.

      Ampak vseeno to je bal predvsem plemenska logika, v Evropi polek Rimskega imperija je bilo Sveto Rimsko Cesarstvo kjer so živeli v njem Germani in Slovani dejansko, Glede nato da so se mešali med seboj ni bilo nekih razlik med njimi. Ko so prvi Evropkski osvjalaci prišli v Afriko in Ameriko jih ni toliko brigalo kaj je kdo, kako izgledajo, kako kulturo imajo, niso jim bili fauš, saj so Evropejci bili sami tehnološko boljši, tako da teh ljudi niso smatrali kot nekoga ki bi jih bilo strah, jim bili fauš ali pa da bi jim bili nevarni. So pa pač bili lakomni, pač priznati je da so prvi kolonialisti bili zelo požrešni in so uboge domačine izkoristili, ne za to ker so bili črni ali rdečekozci (domorodci iz amerike) ampak ker so preprosto jih lahko, ker so jih podredili in bili močnejši, boljše organizirani in oboroženi kot ti domorodci ki so bili še dolgo pod šokom novih prišlekov. Ampak domorodci so se vseeno povezali med seboj in se borili proti Evropejcem, ampak niso imeli šans ker so Evropejci bili močnejši. Šele kasneje v 18, 19. stoletju se je veliko južnoameriških držav osamsvojilo, ker so se dejansko kot večina uprli špancem in portugalcem, takrat so že dejansko bili mešanci in španci tisti ki so se borili še dodatno na strani domorodcev ki so že zdavnaj izgubili Inkovsko. Azteško in Majsko civilizacijo, isto Afriške kolonije so se osamsvojile na podoben način.
      Aparthaid v Afriki je bil enaka zgodba.

      Pač če bi bili Evropejci tisti ki bi bili tehnološko manj razviti in bi imei Afričani ali indijanci možnost Osvojiti Evropo in Evropejce bi delali enako ali še celo hujše, kdo ve.

      Rasizem je pojem kjer je lahko vsaka rasa faušljiva in neazupljiva do drug druge. Kar pomeni da vaša marksistična obsedenost da so rasisti samo belci ni res.

      Hvala Bogu so je to v 20. stoletju odpravilo, tedaj smo dejansko za neko obdobje bili enakopravni dokler se marksizem ni zarasel preveč vse do danes.
      No ker smo v 21. stoletju se veliko ljudi za svojo nesposobnost izgovarja češ, da ne more nič dosečti samo zato ker ni bele kože, kar je neumnost, saj Vzhodni Azijci v ZDA dokazujejo da so celo boljši od belcev, ampak to dosegajo s pridnim delom, požrtvovalnostji, predanostjo in fokusiranjem nase in na svoje odločiteve ter dejanja.

      Marksisti dejansko sovražite samega sebe če ste belci in vse ostale belce v bistve ste rasisti ker to obešate pri vsaki debati, to sem opazil pri vse marksistih na Zahodu, od tod tudi prihaja vaša ideologija.

     • Tone

      Rasizem je, kadar ljudje določene barve ali izvora veljajo za manj vredne in se z njimi tako tudi ravna. To je vse.
      Tvoje nakladanje je mešanje megle.

     • exposingthetruth1111

      zdaj pa povej primer kje to danes vidiš v Evropi ?

     • Tone

      Na državni ravni danes tega hvakabogu ni. Pa tudi nihče ni trdil tega. Je pa dovolj posameznikov in združenj, ki imajo take nazore in jih promovirajo. Konec kocev je tudi na tem portalu nekaj primerkov.

     • exposingthetruth1111

      Me veseli da si priznal da nikjer na državni ravni tega v Evropi ni – nobena država tega nima !
      Glede posameznikov pa si ne bi delal skrbi ker so res individualci brez kakeršnekoli moči.

      No vsaj to poglavje sva razčistila, da ne bo več dilem.

     • Tone

      Oprosti, a si ti malo moten? Kaj ima jaz priznavat stvari, ki jih ves svet ve? A sem kdaj trdil drugače?

      Tudi Hitler je bil najprej idividualec brez kakršnekoli moči, dokler se ni prigrebel do oblasti. Tudi današnji posamezniki se bodo hitro prigrebli do oblasti, če jim nihče ne bo nasprotoval.

     • exposingthetruth1111

      tudi LGBTQ so nekoč bili samo posamezniki, kateri so se brigali samo za svoje življenje, zdaj pa drugim otrokam, novejšim generacijam vsiljujejo LGBTQ fašizem, uničujejo otroštvo in jim vzgajajo v transgenderje in homoseksualce

      kaj imajo LGBTQ-jvci s njihovimi smrdljivimi tacami se vtikati v politiko vzgajanja otrok v vrtcih in šol. Tudi v Filmski in medijski industriji so zelo zasidrani.

     • Tone

      No, pa si res moten.

     • exposingthetruth1111

      Moten, da ščitim pravice otrok ;) Potem je to samo kompliment zame in vem da se zavzemam za pravo stvar. Ampak vprašanje je, zakaj si ti tako škodoželen do otrok in naslednjih generacij, da jih hočeš pogubiti s temi agendami od LGBTQ ?

     • Tone

      Kje in kdaj si zasledil, da propagiram kakšno LGTQ agendo. Še vem ne kaj je to.

     • exposingthetruth1111

      Marksisti ste tisti pravi rasisti.

      poglej si ta video kjer lepo opiše in da primer kaj je to marksist in marksizem…dejansko pravo agendo in izgovore

      https://www.youtube.com/watch?v=C7HRxzv3mcM

      nujno si poglej ta video da vidiš vašo ideologijo in tvoje največje idole.

     • Tone

      Ali si hotel reči, da obstaja tudi dobri, pozitivni rasizem? Zdaj se pa izmotavaš. Tvoji problemi z marksizmom me ne zanimajo, nisem marksist.

     • O’Brien

      Tone je poklicni provokator, pravijo.

     • exposingthetruth1111

      sem opazil. hvala.

     • Tone

      Fake news.
      Ali pa prebujna domišljija.

     • exposingthetruth1111

      in ker verjameš v ideologijo marksizma ti prilagam tale video da vidiš kaki sorry ass jokice ste, kjer so vsi drugi krivi za vaše neuspehe.

      https://www.youtube.com/watch?v=msZ0Us6QHbg

      poglej si tega pametnega človeka, ima temno polt ampak ni marksisti kot vi jokice in da so vsi drugi krivi za vaš neuspeh.

 • Krtača 20

  Matr če ma janša sam tolk primitivne volivce da se že v takelem prispevku pustijo nategnt, kako bi šele zgledal če bi takle vladal…..

  • tohuvabohu

   Taki ste vladali 75 let, zato pa imamo tako sranje.

   • Slovenec

    Točno tako.

  • Slovenec

   Poglej še v ogledalo.

  • mona lisa

   Ti še vedno in skozi serješ po tem portalu.

 • piko8

  Naše tardeče in čefurjat izselit iz Slovenije!!

  • Slovenec

   Čim prej tem bolje.

   • Vaso

    Jebo vam konj mater

    • Slovenec

     Evo pa je pokazal kulturni repertoar.

  • Tone

   Kdo bo pa te sanje uresničil?

  • Nikola

   Koga bojo pa slovenke pol lovile po lokalih?
   Piki valda vaš, da sl slovenke nore na nas, pa jim ja ne bi tega naredu?
   Piki no?

 • Krtača 20

  Desni, ne pozabit podat prijave poskusa posilstva s strani vaših šefov hehehe ovce butaste desne….

  • Jernej Ferenc

   Bolsevik ne besni vi ste tega vajeni ka ste lidi ponoci ugrablali pa klali alik pa na goli otok posilali ka so tan od prisilnega dela vmirale sen van reka vi ste zalitev za clovesko raso se cigani premorejo vec patriotizma kak vi nic vredna golazen

   • Nikola

    What?

    • Jernej Ferenc

     Ne ti meni neke anglescine tu betonar bolsevisticne

     • Nikola

      A ne razumeš Angleško planašar? Ti prevedem? What v angleščini pomeni KAJ.
      Bo sedaj šlo?

     • Jernej Ferenc

      Plansar je bija tvoj oca zato je nareda tako tele bolsevisticno kak si ti ti je jasno betonar zabite nesposoben

  • lokec

   tuml

  • Slovenec

   Ovce z opranimi možgani so na levici. Tam so ljudem vzeli vso
   sposobnosti razmišljanja z lastno
   betico. Premisli kam spadas in ali
   znaš trezno gledati.

 • večni srb

  Tile migranti so neverjetni, pridejo v Evropo in poskušajo najprej posiliti ženske vikingom in mafijskim botrom, očitno imajo popolnoma zgrešene predstave o življenju tukaj.

  • Tone

   Ne bodi preveč strog. Koliko je samo Evropejcev, ki tega ne razumejo in kar posiljujejo.

 • Jernej Ferenc

  Tudek v Slovenije ne priporocan ka zenske hodijo ponoci same po Ljubljane

  • Nikola

   Kaj?

 • Osti jarej

  N.Ž. pejt na zdravljenje…poskus posilstva??!!…

  • Jernej Ferenc

   Ti kreten poanta ni v ten ce jo je hteja posilete alik oropati roko je na jo poloza brez njenega privolenja vi bolsevikeate to v krve zato se pa z migranti bratite vi ste zalitev za clovesko raso

   • KAPIBARA

    A še zmer ne Slovensko ? !

   • Tone

    Koliko jih je šele Trump posilil. Po lastnem priznanju jih kar za muco zgrabi. brez dovoljenja.

    • Jernej Ferenc

     Ja pa ka si zaj ti meni steja sten povedati buca bolsevisticna jaz bi trampa ze davno v temnico zaprja ka to ka un dela po svetovnen gospodarstve je nege na ravni bolsevistov ne demokratov se meje pa republikansko ok

     • Tone

      Ja, ampak se nisi nič razburjal, da Trump roko polaga na ženske brez njihovega dovoljenja kot pri tem črncu.

   • Osti jarej

    …ti pa za Slovenijo….saj še jezika ne obvladaš…….kmetavz

    • Jernej Ferenc

     Ti pa ce bi malo bole razmisla z svojo bolsevisticno buco bi zna ka se slovenski jezik deli tudek v narecja betonar zabiti ulicarske

 • lokec

  Ta Brdavs je napadel Evropejko. Kaj se pa to reče.

  • Jernej Ferenc

   Kaki brdavs paradajzov kolek pret

 • exposingthetruth1111

  Video pove več kot kaki “veleumni” marksist z diplomo družboslovnega faksa.

 • lokec

  Ne maram brdavsa.

 • Olga2345

  Očitno bo treba nositi namesto solzica kar pištolo, saj policija ne opravlja svojega dela!

  • Novakec1

   Takratko dvocevko.

  • Tone

   A še vedno upaš, da bi te kdo hotel posiliti?

 • Maca

  Še multi-kulti nekultura do živali – v Belgiji seveda. Res se je potrebno oborožiti. https://voiceofeurope.com/2018/08/gang-of-youths-in-belgium-kick-kittens-and-use-them-as-footballs-one-dies/

 • KAPIBARA

  Škoda ker pupa ne obvlada Krav-Maga.. takrat bi bilo šele veselo.. :-)

 • Bozz

  Pri 58. sekundi posnetka se vidi, da tip prileti za njo, nakar se ona obrne in ga s torbico po betici, istočasno ga poškropi s solzivcem. On z rokami ni zagrabil njene torbice, ampak se je sklonil, ko se je poskušal izogniti solzivcu in torbici, istočasno pa, tako izgleda, je z rokami hotel zagrabiti žensko okoli pasu, dokler ni dobil solzivca v obraz in stisnil rep med noge. Če bi hotel ukrasti torbico, bi v tem momentu samo nastavil roke, zagrabil torbico in jo strgal stran od ženske. Prav tako se je nekaj dogajalo že pred tem, kar se na posnetku ne vidi, saj je razvidno, da je ženska bežala pred njim s svojo torbico. Lahko, da jo je že prej zgrabil od zadaj, pa se mu je izvila. Če je hotel ukrasti samo torbico, bi mu to najverjetneje uspelo še preden sta prišla v kader v 58. sekundi in bi tako ženska bila brez torbice on pa sploh ne bi letel za njo, ampak bi bežal v drugo smer.

  Za vse tiste, ki trdijo, da je hotel ukrasti samo torbico.

  Če bi jaz bil ženska, bi naslednjič namesto solzilca, namešal kislino noter v flaško. Če policija ne poskrbi za te posiljevalce, pa naj oslepijo, da sploh ne bodo več sposobni napadati žensk.

  • Slovenec

   Tako je.

  • mona lisa

   Točno.

 • Poštenje velja

  ubit in za rezervne dele!!!!

  • Tone

   A bi si dal montirati njegovega tiča?

   • mona lisa

    Gnoj ostane gnoj četudi se imenuje Tone.

    • Tone

     Gnoj ostane gnoj, četudi se imenuje Tone ali pa Mona Liza.

 • Poštenje velja

  spet nova naklada kajne levuharji!?

 • mona lisa

  Te živali kastrirat in nagnat od koder so prišli. In te živali levuharji podpirajo in redijo z našim denarjem medtem ko marsikateri otrok pri nas strada in penzionisti vegetirajo z miloščino namesto penzije. TAKE VLADE NE RABIMO.

  • Nikola

   Se pravi smo po tvoje vsi ki ne mislimo kot ti živali?
   Al si od Janše al si pa žival, ki jo je treba kastrirat?
   Buci buc.

 • Rada Muči

  V Sloveniji se dogajajo podrobni scenariji in še hujše bo, ker se žal naše ustavno sodišče ukvarja z nujnejšeni zadevami (razveljavitev dela zakona o odvzemu nezakonitega izvora premoženja, itd) namesto, da bi po hitrem postopku rešili azilantsko proglematiko in ker se ti postopki za pridobivanje azila vlečejo v nedogled moramo državljani nositi posledice. Med čakanjem za azil begunci mislijo, da lahko počnejo kar se jim zahoče in tudi,če jih policija ujame pri kriminalnem početju jih mora po kočanem policiskem postopku izpustiti. Tako so se ubogi revčki razpasli po celi Ljubljani, najljubši pa jim je center mesta, ker izvajajo taka in drugačna kriminalna dejanja. Kaj se mora tudi v Sloveniji zgoditi teroristični napad, da se bo naša oblast začela ukrepati? Vse eno mi je Nova 24 TV, Prešernov trg, državni zbor, Metelkova, Narodna galerija itd. kajti Slovenija smo ljudje, desni ali levi teroristi ne izbirajo.

 • Tweety Bird

  Spet laži in insinuacije. Da jo je hotel posiliti? Morda oropati…ne pa posiliti !!

  • paolo6193

   https://video.ilmessaggero.it/cronaca/milano_tentato_stupro-3894022.html , preberi , raziskaj, in poslej pisi, ce ne razumes italjansko rabi google translate. Fant pa je ze v jeci za poskus spolnega nasilja … vidi ti….

  • WISKY 1000

   jaz bi dal migrantu za pijačo,da te nabriše spredi,odzadi,zgoraj,še petkrat spodaj…….

  • sprehajalec

   levičarju se težko dvigne ob misli na komunistični manifest. Tisti iz afrike so bolj potentni, zato kar verjemi….

  • Schemva Miro

   Nisi vredna,da te človek poščije,gnoj smrdljivi.

  • Rožle

   Neštetokrat obsojen za poskus posilstva … tokrat se je pa odločil za rop ..???
   ccc… nina nina

 • bojan

  Posilstvo je že dotik če druga stran tega ni dovolila…

  • Tone

   A si ti član kakega feminističnega krožka, da imaš tako visoka merila?

 • Sonček

  Tole na videu je le zadnji del zgodbe. Pred tem jo je zasledoval po temačnih ulicah, nagovarjal, grozil, nadlegoval in otipaval vsaj še 15 min. Nato jo nekje na samem porinil ob zid, blokiral roke, in grozil izrecno “Sedaj boš pofukana, kurba”, “pridi sem prasica” ipd. (to je njeno pričanje policiji) Uspela se je izmuzniti in pobegniti hvala mimoidočim, morda ga je kdo zadržal, morda se je skril (tukaj še ni vse jasno), nakar jo je ponovno dohitel v podzemni. Tu ga je našpricala s sprejem, ki ga je tokrat imela pri roki, v strahu, da jo ponovno dobi, kar se je tudi zgodilo — pred tem ga je imela v torbici in je bil v dani situaciji nedostopen.

  Migrant je že 11 let ilegalno v Italiji, prosilec za azil, beži pred vojno, lepo integriran v prejšnjo levičarsko vlado. Ima lepo 6 (italijanskih) strani dolgo kartoteko z ropi, preprodajo mamil, nasiljem in seksualnimi delikti.

  To vsakodnevna/nočna kalvarija v Italiji. Hvala Salviniju pa končno prihaja do vsakodnevnih masovnih aretacij te nesnage. Škoda le, da ni premier.


  Eden od virov. Opravičilo, nimam časa za prevod.
  http://www.ilsussidiario.net/News/Cronaca/2018/8/3/Milano-25enne-molestata-da-immigrato-alla-Stazione-Garibaldi-Ultime-notizie-si-e-difesa-con-spray-urticante/833232/

  • Djuro Sumar

   Bravo. Moraš pričeti s pisanjem scenarijev za kriminalke.

  • Tone

   Ti si pa v šoli gotovo dobival same petice za proste spise.

 • Djuro Sumar

  Tole je pa bilo posilstvo vredno NOVE24TV.

  • St

   Prikaz,kako se lahko zenska ubrani posiljevalca.
   Bi ti rad videl,da bi bla punca posiljena?
   Ce tko razmisljas si debil.
   To s sprejem bo opogumilo se ostale zenske.

   • Tone

    Ampak, priznaj, da bi bil vesel, če bi jo res posilil pred kamero. Pomisli, koliko novih somišljenikov bi dobil. Na ta posnetek ne vem, če se bo kateri ujel.

  • mona lisa

   Ta tvoj zapis pa vreden vsakega “poštenega” levaka ki zagovarja to črno golazen.

   • Djuro Sumar

    Se ti ne zdi malo čudno da na tako veliki postaji ni niti enega samega človeka, niti varnostnika ali policaja. Za mene je tole desničarski propagandni spot.
    Barva kože me ne zanima, človek je človek. Danes sem bral na teletextu, kako sta dva Nemca dve leti prodajala svojega sina pedofilom, pa bi ti rekla, da zagovarjam to belo golazen. Daj ne seri, pa malo pomisli predem kaj napišeš.

 • cosmosjasnovidec

  Jaz se ne vprašam zakaj pristojni organi za to nigerijsko umazano črnuharsko muslimansko svinjo niso ukrepali ampak se sprašujem kaki to ljudje živijo v tistih krajih,da je še tale nesnaga živ.
  To muslimansko golazen je potrebno pričeti pobijati kot podgane na vseh straneh,ker vlade seveda ne ukrenejo nič policija pa nima jajc,da bi se upala z njimi ubadati.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • Novakec1

  A je to postaja duhov, ponavadi se tare potnikov.

  • Djuro Sumar

   So jo izpraznili, da so lahko tole posneli.

   • Rožle

    Ja seveda … kar postrelil so jih, da ne bi bilo gužve … to bo

    • Republic Commando

     Mah ta Đuro, IQ na ravni sobne temperature pa to. ;)

  • plamen100

   Mislis da se ob pol enih ponoci tare ljudi? Imas orginal zapis italijanskega portala, ne pa da si na novi nekaj izmisljujejo!
   Pubblicazione: sabato 4 agosto 2018 – Ultimo aggiornamento: sabato 4 agosto 2018, 0.37

   • Novakec1

    Pol je pa ta koka iskala kar je “dobila”

    • mona lisa

     Nič boljši nisi kot ta muslič.

  • mona lisa

   Vse je izmišljeno dokler se ne zgodi tebi.

 • Rožle

  Pa naj dajo revežu še eno priliko ..
  pa sej bo priden … mayke mi

  • mona lisa

   Ja tako priden kot vsi musliči.

 • KP

  Šus v glavo,a ne levuharčki? Verjetno se vsa tukaj vsi strinjamo??

  • St

   Vsekakor,razen prodanih opic.

 • BorisDe

  V zapor z njem in naj mu malo razširijo anus, tisti ki bi radi takšno črno punčko ob sebi, kasneje pa seveda deportacija nazaj v jamo iz katere se je privlekel in naj tam posiljuje “bele masajke” dalje, saj boljšega niso vredne, če hočejo te zamorčke in primitivno kulturo. Dva dobra dela ob enem.

 • bubamara

  Odrezat jajca. Ni druge. Naravno.

 • Tone

  Pa so res primitivni, še posiljevati ne znajo. Obnaša se, kakor da hoče ukrasti torbico.

 • pajac debeli

  Zapret meje in izgnati golazen neevropsko

 • Felikss_AH

  POD TRI

  Ker je nekaj simpatizerjev “nedokumentiranih” “beguncev” in “imigrantov” tu redno prisotnih, torej dosegljivih, bi te vrle dame in gospode vprašal, seveda če bi lahko bili toliko ljubeznivi, da malce razložijo zakaj taka simpatija do teh temnopoltih mladeničev, pa bili kriminalci ali ne. Neka logika pa vendar obstaja, in če je racionalno obrazložena, bi lahko celo spreobrnili marsikoga iz nasprotnega tabora… ostalim pa vsaj malce odškrnilo vpogled v bolj progresivna obzorja

 • Felikss_AH

  POD DVA

  Da je tale nasilnež Nigerijec ni nič posebnega, ker je demografska eksplozija pri Črnih Afričanih tudi rezultat prave epidemije posiljevanja, in Nigerija je prvak v temu skupaj z Južno Afriko.

  Kwadon, Nigeria… 50 letni Hamza Musa posiljeval 17 letnico… “obdaril” jo z HIV in kot kaže tudi z “naslednikom”… po aretaciji krivdo vali na Hudiča ki ga je silil v to. Po Evropi pa Levičarji in Levičarske inštitucije zagovarjajo take s tem da reveži niso vedeli da se ne sme posiljevati, in še posebej ne mladoletne. Na Hudiča pa se Levičarski apologeti ne sklicujejo kot na olajševalno okoliščino, ker bi zaradi svojega Anti-Krščanstva “izgubili kredibilnost”, čeprav je nimajo niti v promilih.

 • Felikss_AH

  POD ENA

  Kot prvo čas bi že bil da se neha uporabljati olepšave – imigrant, begunec in nedokumentiran za vse te ILEGALNE PRITEPENCE. Najbolj kultivirano-primeren naziv je ILEGALNI PRIŠLEK. Preden se je začelo s tem navidezno neorganiziranim preseljevanjem množic iz Tretjega Sveta v Evropo je vsak vstop v neko državo mimo uradnega (tudi znotraj Evrope) bil obravnavan kot ILEGALNI vstop in taka oseba je bila avtomatično ILEGALEC, pa bil z ali brez dokumentov. Vsakdo ki je pomagal ali omogočal tak vstop je bili obravnavan kot kriminalec in sankcioniran.

  Zakaj taka privrženost navadnih Levičarjev do teh ILEGALCEV iz Tretjega Sveta je praktično nedoumljivo. Sočutje do DRUŽIN pravih beguncev iz vojnih zon je povsem normalna reakcija vsakega normalnega posameznika. SIMPATIJE in celo NAVDUŠENJE do NASILNIH ILEGALNIH PRITEPENCEV pa je klinično-patološka deviacija ki niti pod razno nima opravičila ne logike. Socio-patološka lastnost Levičarjev bi zahtevala psihijatrijsko obdelavo in vsaka družba bi se tega nenavadno masovnega psihološkega problema morala lotevati skrajne resno.

 • mona lisa

  Odrzat k…. in izgon v njihovo vukojebino.

 • Nikola

  Hotu je jadan spult torbico, popušil šamar od 43 kg težke italjanke in spizdu. Ni P od poslistva u tem videu.
  In takih se vi bojite?
  HAHA. Kleni Janezi, prave muškarčine. Deeeej ker papki, sram vas bilo.

  • Jernej Ferenc

   Pa kreten ce ze druge opravlas te probaj vsaj pisate v slovenscine betonar zabite

   • Nikola

    Tko k ti? pisate? zabite? opravlas? slovenscine? Ti to resno moronček?

    • Jernej Ferenc

     Budalo zabarsko ne serji pa ide tan v murgle vasin bolsevisticnen sefon jajca lizat betonar zabite cefurske

     • Nikola

      Bi ti odgovoril pa te ne razumem, Se opravičujem.

     • Jernej Ferenc

      Ka bi ti odgovora kda pa se je bolsevisticna pamet dale segnila kak do praga majmun

 • Maca

  Še se bomo “na-švica-li”, če se ne znebimo globalistične EU. Uničujejo vse, prav vse. Sedaj še požigajo v imenu “global warming-a”. Postavimo se pokvarjencem uničevalskim po robu. Politiki se ne bodo – so preveč zaposleni z lastno dobro plačano dosmrtno karierno rento.