[VIDEO] Poglejte, kako je nigerijski migrant na železniški postaji poskušal posiliti 25-letno Italijanko

Foto: YouTube

Iz sosednje Italije poročajo o poskusu posilstva, v katerega je vpleten migrant z nigerijskim državljanstvom. Po navedbah italijanskega časopisa Milano Corriere je bila tarča migranta 25-letna ženska, ki se je tedaj nahajala na železniški postaji.

Novi objavljen posnetek varnostno-nadzorne kamere kaže, da je 20. julija letos 31-letni nigerijski migrant sledil 25-letnici na železniški postaji v Milanu Porta Garibaldi, medtem ko se je vračala iz službe.

Sodeč po posnetku je migrant poskušal posiliti žensko od zadaj, a se je ta na srečo uspela ubraniti s pomočjo solzivca, ki ga je imela s sabo za obrambo. Reakcija ženske je migranta tako presenetila, da je po neuspelem poskusu posilstva pobegnil pred roko pravice.

Gre za starega znanca policije
Po poročanju portala Milano Corriere ima nezakoniti migrant dolgo kartoteko, ki je dolga kar šest strani, a očitno mu ta ni preprečila, da bi prosto hodil naokoli. Glede na to, da je bil nazadnje aretiran lani zaradi poskusa posilstva ženske, prav tako na železniški postaji, se človek vpraša, zakaj pristojni organi niso primerno ukrepali in ga deportirali, namesto tega pa so mu omogočili, da še naprej preži na ženske.

N. Ž.