[Video] Poglejte kakšen nepričakovan in šaljiv odgovor je dal Donald Trump novinarki!

Foto: posnetek zaslona

Donald Trump je ob obisku nove delavnice Louis Vuittona, kjer so potekale debate o številu zaposlenih, ki jih bodo potrebovali, prešle na vprašanja o brezposelnosti, dal jasen in šaljiv odgovor.

Francoska luksuzna blagovna znamka Louis Vuitton je odprla novo delavnico v okrožju Johnson. Obiskal jih je predsednik Donald Trump ter prerezal trakove ob odprtju nove usnjene delavnice podjetja v vrednosti skoraj 50 milijonov evrov. Dejali so, da je kakovost dela v Teksasu na enaki ravni kot v Evropi.

Ob odprtju teksaškega obrata se poraja vprašanje, ali bodo kupci, ki pričakujejo, da bodo plačali za blago, izdelano v Franciji, razburjeni, ko bodo na vrečki Louis Vuitton videli oznako “Made in USA”. Toda predsednik in izvršni direktor Louis Vuittona Michael Burke je dejal, da so oblikovalske izdelke v ZDA izdelovali od petdesetih let prejšnjega stoletja. Louis Vuitton je leta 1990 kupil svojega ameriškega dobavitelja s sedežem v San Dimasu v Kaliforniji. Po naključju se je to podjetje imenovalo French Co., je še dejal Burke. “Pravkar pišemo naslednje poglavje v Teksasu “. Podjetje načrtuje, da bo v naslednjih tri do pet letih, glede na napredek trga, zgradilo še drugo delavnico in da bo na koncu zaposlilo tisoč novih ljudi v okrožju Johnson.

V videoposnetku, ki je postal zares popularen lahko slišimo novinarko, ki je na temo zaposlitev vprašala Trumpa, “zakaj ima ZDA tako nizko brezposelnost, Francija pa tako veliko”? Donald ji je na šaljiv način in malce provokativno odgovoril. “Verjetno, ker ima ZDA boljšega predsednika,” je dejal in se nasmejal.

https://twitter.com/i/status/1184994662097928194

Eva Poljanc

 • Boy

  Se strinjam, Amerika ima predsednika, Francija in Slovenija pa imata lutko!!!

  • samotoje

   Dve lutki. Če prištejemo še Makaronovo teto, so trije : 2 lutki in ena teta.

 • FORT WORTH

  Po Reaganu je najboljsi predsednik milijarder Trump.
  Slovenski yugo politiki potrebujejo kaksnih 25 let, da bodo to spoznali.
  Budale se raje bratijo z rusi, kjer ni nic od nica.

 • Aton

  Makaron je velik lažnivec. po obljubi EU, potem, ko je Južna Makedonija nehala blokirat Severno, se pojavi ON.

 • xtc

  Hja Trumop se na njeno in še kako žalost ni zlagal.

 • Olga101

  Kaj bi šele rekel za Slovenijo…

 • bojan

  trump je zame najboljši predsednik