[Video] Policija skriva dejstva o kriminalnih dejanjih migrantov, da bi ohranila civilni mir

Slika je simbolična. Foto: printscreen

Nemški časopis Hannoversche Allgemeine je pred kratkim zastavil vprašanje, ali se v državi spreminja statistika nasilnih kaznivih dejanj. Eden od policistov naj bi jim razkril, da ne lažejo, ampak da so stvari “namerno izpuščene”.

“Obstajajo ukazi, kako naj interpretiramo odgovore, da se bo ohranjal civilni mir,” naj bi omenjenemu mediju sporočil policist. Voice of Europe poroča, da naj bi s policistom govoril novinar Dieter Wonka, ki se zaveda, kako se prirejajo statistični podatki. V kratkem posnetku, ki si ga lahko ogledate na koncu tega članka, zasledimo, da ni pisnih navodil za ponarejanje statistike, temveč da “obstajajo določeni izrazi, kot sta uboj iz čast in spolni prekršek, ki se, če je le mogoče, ne bi smeli uporabljati v poročilih.”

V kolikor policist zapiše omenjena izraza v poročilo, se ga opozori, da odstrani pojme, ki so provokativni in ki bi lahko negativno vplivali na statistiko.

Posnetek poglejte tukaj:

M. S.

 • xtc

  Težava je ,da te statistične laži vedno bolj porivajo Nemce v neomejen bes saj je realnost povsem drugačna zato se AfD krepi CDU,CSU in SPD pa tonejo.
  Nemcem vse bolj kuha tudi podatki o ne recesiji so bolj ali manj prikrojeni,sdaj se merckelca boji da bi ob izbruhu hujše recesije v Nemčiji izbruhnilla vojna zaradi nezadovoljstva naroda nad oblastnimi strankami.

  • Novakec1

   Take stvari ne rešuje vojna, revolucija je tapravo orodje.

   • Miro Jereb

    A potem mesca in kordiša in violeto prosimo za recept ? Njihova revolucija je golaž brez mesa in za kozlanje.

 • skorpijon93

  banda smrdljiva !

 • Novakec1

  Brez čimprejšnega temeljitega čiščenja (tudi domači izdajalci pridejo v poštev) €U bo hiter propad civilizacije v tej vukojebini. Da smo prišli do takega nivoja so bile potrebne ene tri štiri generacije, porpad se bo zgodil pa za časa ene.

 • Novakec1

  Prosi razlago; Civilni mir, ne najdem nikjer

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!