[Video] Popolnoma noro: potniki na letalu v Londonu skušali preprečiti deportacijo nelegalnega migranta!

Turkish Airlines (foto: epa)

Nelegalni migrant se je v Londonu tako silovito upiral deportaciji v Somalijo, da mu je to celo uspelo, in to s pomočjo nesojenih sopotnikov na letalu prevoznika Turkish Airlines. Namesto da bi bili hvaležni oblastem, ki skušajo zagotavljati varnost, so potniki na letalu zahtevali, da migranta umaknejo z letala in da ta ostane v Veliki Britaniji.

Med vkrcanjem na letalo letalske družbe Turkish Airlines za let iz Londona proti Istanbulu je nelegalni migrant poskrbel za pravi incident. Migrantu je namreč grozila deportacija nazaj v Somalijo, od koder je prišel, na letalo pa so ga oblasti privedle le nekaj minut preden bi to moralo vzleteti. Takrat je nelegalni migrant pričel izsiljevati in se na vso silo upirati deportaciji. S tem je začel, ko je poskušal skočiti z letala, nadaljeval pa je z izredno glasnim kričanjem, poroča Voice of Europe. Med drugim je kričal, da ga oblasti želijo ločiti od družine ter da mu v somalski prestolnici Mogadiš grozi nevarnost, kar pa je daleč od resnice. Na ta način si je želel pridobiti simpatije in podporo sopotnikov, kar pa mu je uspelo, saj so ti začeli od oblasti zahtevati, da razgrajaškega migranta umaknejo z letala in mu omogočijo nadaljnje bivanje v Veliki Britaniji, na enem od videoposnetkov incidenta pa je mogoče celo videti veselje potnikov ter komentarje, da je zdaj migrant osvobojen.

Goljuf prve vrste: kot turist je iz Londona večkrat obiskal Mogadiš
Potniki so tako oblasti napadali s komentarji, če sploh imajo svoje otroke, nek potnik pa je pripomnil, da lahko po deportaciji nelegalni migrant v Mogadišu celo umre. Uradnik je potniku postregel z izvrstnim odgovorom, povedal mu je namreč, da tudi v Londonu ljudje umirajo zaradi nasilja, šokiral pa je s podatkom, da je omenjeni nelegalni migrant v času svojega bivanja v Londonu, ko naj bi bil ogrožen, večkrat kot turist obiskal Mogadiš. Predvidevamo, da so stroške njegovih turističnih potovanj v Mogadiš poravnali kar britanski davkoplačevalci, prek socialnih transferjev, ki jih je ta migrant prejemal.

J. Ž.

 • Zgornji

  NOOO, TU SE PA TOOOČNO VIDI, DA SE Z AVIONI VOZIJO VEČINOMA PREPOLNE RITI , KI SO VEČINOMA RITI PREBOGATIH , KI SO ŽAL PREPOKVARJENE RITI IN HOČEJO UVOZ SEBI PODOBNIH ZLOBNEŽEV , PREPREČUJEJO PA IZVOZ ZLOBNIH ZVERI V ČLOVEŠKI POODOBI !!! ! !!!

 • Van Der Waals

  ilegalce ki ne želijo biti deporterani v zapor doživljensko in ko si premisli ga lahko deportirajo.

  • xtc

   Ne na višino 2000 mm in vrašanje-če želiuš ostati moiraš skočiti,če želiš ,da te deportiramo se vsedi na svoje meto.

  • samsara

   Ne v zapor ampak v delovno enoto zaprtega tipa, kjer si bodo z lastnim delom služili za svoj obstoj.

  • Novakec1

   Kakšen zapor, tam ga moraš zastojnfutrar, najtežje prisilno skupinsko doživljensko delo na kakem otoku obdanem z krokodili.

 • xtc

  Ne vem zakaj taka galana,vsem deportiransem vkleniti role in noge skupaj,ko letalo pristane v deželi deportacije pa se tverige odstranijo

 • stajerc5

  Prav zanimivo, da v USA nimajo taksnih problemov. Imajo samo dve izbire: Ali letijo nazaj v leseni klasi ali pa v leseni trugi!!!

 • Waltter

  Za take bedarije je kriva predvsem policija in pa tisti njihov urad za migraacije, pa logocno je da so potniki zahtevali da taksno osebo odstranijo z letala. Pa keri normalen bi rad letel z nekom ki bo delal pizdarije cez cel polet. Naj ga natrpajo v DHL letalo v kletko ki je varovana (recimo preuredijo del letala za ta namen) ne pa da posiljajo taksne vrste divjakov preko normalnih letov. Ce je uspel plavat , krast unicevat po poti in v VB bo se par urc potrpel da ga vrnejo svojim domacim ki ga ze z velikim veseljem pricakujejo…

  • janez cepec

   točn tko, Nova pa hoče to prkazat, češ, še ostali potniki so ga podpiral in bli solidrni z njim, da ga ne bi deportiral. keri kreteni. Nova mislm, ne potniki

   • xtc

    A keten si?
    Ja ,če se pa vseskozi imaš za “intelektualca” noja pa je na tvojem nicku kar nekaj o tebi.

 • samsara

  Letalo je skrajno neprimerno prevozno sredstvo za te novodobne divjake. Kliče k nesreči.

  Morda vojaško ob izdatnem spremstvu ustreznih spremljevalcev, medtem, ko so deportiranci zvezani in imobilizirani. Po potrebi pod pomirjevali ali celo uspavani.

  • macon

   Opico se strpa v tovorni avion in posadi na klop, če razgraja dobi oranžni kombinezon in kletko.

   Ker smo napredni humanisti, lahko obdrži na sebi oranžni kombinezon, ko se ga odloži v Somaliji ali Assfagistanu ali kjerkoli že.

   • RATATA

    Za transport njih, mi pride na misel večja piksna ali sod in karbid s pljunkom, kot smo fantje včasih pokal.

 • Felikss_AH

  Nič norega ni bilo ob tem dogodku, še najmanj norih je bila večina potnikov ki enostavno ni bila navdušena se kasneje nervirati zaradi podivjanega Muslija ki je to dobro vedel in je uprizoril show… in po pričakovanju mu je uspelo. Tista dva Musli-potnika ki sta “intervenirala njemu v korist” sta mogoče tudi sama odglumila intervencijo samo da se zagotovo znebijo divjaka. Da sem bil tam bi tudi sam “težil” da naj “reveža” odpeljejo iz letala.

  Ne vem pa kaj si mislijo s takimi idiotskimi “deportacijami” doseči tile iz Home Office Deportation… če se mislijo iti ta pravih deportacij potem naj te divjake zbirajo na kup v tistem njihovem Detention Center… tam kjer so za tri dni stlačili Brittani Pettibone in Martin Sagner-ja pod imbecilno pretvezo “terorizma”… in ko bo količina teh zbranih opičnjakov postala ekonomsko smiselna za nafilati eno transportno letalo, najbolje vojaško… ih naložijo ter odpeljejo v paketu v neko divjino tam doli in brcnejo iz letala še ko letalo rula po pisti in nato takoj vzletijo osvobojeni balasta.

 • Olga2345

  Zakaj mu niso odprli vrat v zraku?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!