fbpx

[Video] Potniki na vlaku na Otoku šokirani nad brutalnim pretepom med temnopolto in belo žensko!

Foto: Facebook

Potniki, ki so v ponedeljek zvečer potovali iz Londona v Birmingham, zagotovo niso pričakovali, da bodo priča brutalnemu napadu. Presenečenje je bilo še toliko hujše, ker je ženska napadla drugo žensko, in to samo zato, ker naj bi ta vanjo vrgla sendvič na poti iz karnevala v Notting Hillu.  

Žrtvi in moškemu spremljevalcu se je približala napadalka in ju vprašala, če sta vanjo vrgla hrano. Ko je dvojica zavrnila njene obtožbe, je napadalka povsem znorela. Videoposnetek, ki je zaokrožil po družabnem omrežju Facebook, je pokazal, kako je nasilno napadla žensko, medtem pa ji je na pomoč priskočil pomagač, ki se je spravil na drugo žrtev.

Preberite več: V Belgiji so Afričani napadli starejšo invalidno gospo, vanjo metali kamne in jo zmerjali z “umazano Belgijko”

Happen on the train in Birmingham…

Posted by Kulla Kris on Wednesday, August 29, 2018

Dva potnika ob napadu kar zapustila vagon
Potniki se na pretep sprva sploh niso odzvali. Dva moška srednjih let sta celo zapustila vagon, namesto da bi intervenirala in pomagala žrtvi. Sčasoma se je le vključil eden izmed potnikov, ki je ženski razdvojil, ti pa sta še naprej nadaljevali s prepiranjem.

Policija je sporočila, da je z incidentom seznanjena in dodala, da v zvezi z njim ni bil nihče aretiran. Tiskovni predstavnik je sporočil, da so seznanjeni s posnetkom, ki kroži na družabnih omrežjih, ob tem pa pozval vse morebitne priče incidenta, da delijo informacije.

N. Ž.