fbpx

[Video] Pripadniki Antife napadli udeležence shoda PROTI pedofiliji!

Foto: Printscreen

V luči boja proti pedofiliji in vsem drugim oblikam modernega uničevanja mladih v povezavi s seksualnostjo se je v Dublinu minulo soboto odvil shod za otroško nedolžnost. Povod zanj je bilo med drugim razkritje fotografije, iz katere je razvidno, da se je aktualni minister za otroke, invalidnost, enakost in integracijo v preteklosti pojavil z ramo ob rami z LGBT aktivistom, ki javno zagovarja pedofilijo.  

Minister Roderic O’Gorman se je z pedofilskim aktivistom Petrom Tatchellom slikal leta 2018, tekom parade LGBT. Potem, ko je O’Gorman izvedel, da je Tatchell zagovornik znižanja starostne meje za zakonite spolne odnose na 14 let, se je javno distanciral od svojega dejanja.

Če se človek vpraša, čemu tolikšna jeza okrog skupne slike O’Gormana in Tatchella, je potrebno izpostaviti, da je Tatchell leta 1997 v pismu za The Guardian spisal naslednje: “Nekaj mojih homoseksualnih in hetero prijateljev, moških in žensk, je imelo spolne odnose s starimi od 9 do 13 let. Nihče od njih se ni počutil zlorabljenega. Vsi pravijo, da je bila to svobodna izbira in da jim je bilo v užitek.” 

Protestniki v Dublinu so protestirali proti pedofiliji in vsem drugim oblikam sodobnega uničevanja mladih pri vprašanju spolnosti, kot sta propaganda in pozivanje k izvajanju spremembe spola. Presenetljivo je, da je peščica pacientov iz skrajne levičarske skupine Antifa našla dobro priložnost, da izrazijo svoje občudovanje nad bolnimi idejami in preprosto označijo vse zbrane kot “fašiste”.

Pismo Petra Tatchella objavljeno v Guardianu leta 1997

Provokacije s strani antifajevcev so privedle v obračun s protestniki. Ker je hitro posredovala policija, resno poškodovanih na srečo ni bilo, poroča Tribun.

To ni prvi primer, ko je Antifa odkrito podprla pedofilijo. Na shodu, ki so ga organizirali leta 2017 proti novinarju in režiserju Miku Cernovichu je bilo opaziti transparent, na katerem je med drugim pisalo “Proti kritiziranju pedofilov”, na transparentu sta bila prisotna tako znak Antife kot Severnoameriške zveze za ljubezen med moškimi in dečki, skupine, ki se odkrito zavzema za uzakonitev pederastije in pedofilije v ZDA.

Nina Žoher