fbpx

[VIDEO] Razkrite vse grozote, ki so jih trpeli v spolno suženjstvo pedofilskemu omrežju prodani otroci

Na plano so prišle grozljive podrobnosti, kaj so z otroki, ki so bili dani bogatemu belgijskemu aristokratskemu pedofilskemu omrežju, počeli njihovi “gospodarji”. Mučenje, posiljevanje in celo umori …

Nekdanja otroška spolna sužnja je razkrila vse grozote, ki jih je prenašala približno pet let. Pedofilsko omrežje v Belgiji je kupljene otroke mučilo, posiljevalo in celo ubijalo. 53-letna Anneke Lucas je bila prodana v morilsko pedofilsko mrežo, ko je bila stara le 6 let. To je bilo leta 1969. Za Daily Mail  se je izpovedala, kakšne zlorabe so se ji dogajale. “Posiljena sem bila veliko, veliko, velikokrat. Nobenih brazgotin ne morem pokazati, kako so se s posilstvi izživljali nad mano. Ponavadi so se spolno znašali nad menoj ponoči ob koncih tedna. Zagotovo so me vsaj 6 ur na teden posiljevali, kar je več kot 1.700 ur, preden sem dosegla starost 12 let.”

“Prvič so me odpeljali v pedofilski obroč, ko sem imela šest let. Odpeljala me je ženska, ki je delala kot čistilka za mojo mamo. Ona in njen mož sta me za vikend odpeljala pod pretvezo, da bosta pazila name, vendar pa me je njen mož poslal v pedofilski obroč.” Dodala je, da se je kasneje vpletla v te posle še njena mati. “Moja mati ni bila nikoli zares moja mati. Bila je zelo bolna ženska in psihopatka.”

Okrog njenega šestega rojstnega dne so jo prvič poslali na orgije, in sicer na nek grad. Uporabili so jo v sado-mazo šovu, jo priklenili s kovinsko pasjo ovratnico in ji dajali za jest človeške fekalije. “Potem so me tam pustili ležati kot neuporaben predmet. Počutila sem se tako ponižano,” je pogumno spregovorila o najbolj temačnem delu svojega življenja. “Odrasli ljudje, ki so bili del tega omrežja, so bili tam zaradi različnih razlogov. Ves čas je bilo na voljo veliko alkohola in drog. Otroci smo bili tam kot blago, najdražje in najbolj cenjeno, uporabljalo se nas je za seks. Noben otrok si ne zasluži, da bi šel skozi to, kar sem morala prestati jaz.”

Vdala se je posiljevalcu, da je ne bi ubili
Poleg tega da so jih nečloveško mučili in posiljevali, so jim še zagrozili, da morajo molčati o tem, sicer bodo člani te mreže ubili vsakogar, ki bo zagrozil, da bo odšel na policijo. “Morala sem se vdati posiljevalcu, sicer mi je pretila nevarnost, da me bodo ubili. Veliko otrok je bilo ubitih. Fante so bolj pogosto mučili, dekleta pa ubijali. Ves čas me je bilo strah … To ni bilo nekaj, o čemer bi si upala govoriti. Umori se niso vedno dogajali za zaprtimi vrati. Spomnim se, da sem videla truplo …”

Anneke je razkrila, da se je med otroci razvilo neke vrste prijateljstvo, “ampak sem želela te odnose čim bolj poenostaviti, saj je bilo v prvi vrsti preživetje.” Predvsem pa pravi, da si ni nikoli želela postati ena najbolj “zaželenih, ker sem vedela, kaj se je zgodilo z dekletom, ki se je izpostavilo. Nastalo je kup problemov. Poskušala sem, da ne bi izstopala.”

Ko dobiš v pedofilskem omrežju več pozornosti kot doma …
Med tednom je normalno hodila v šolo, a je imela kup problemov, poleg tega pa je bila še “siva miška”. “Bila sem sramežljivo dekle, v šoli sem imela le nekaj prijateljev, doma pa je bilo vsem vseeno zame. Več pozornosti sem dobila v pedofilskem omrežju. Sčasoma se mi je zdelo dobro, da so me gledali kot lep objekt, in to najbolj vplivni moški, ki so imeli visoki standard in izbran okus. Samo to je bilo pozitivno v mojem življenju in to je bila edina rešilna bilka, da se nisem utopila v morju sramu in gnusa same do sebe.”

Učitelji niso razumeli njenega neuspeha v šoli in nikomur ni mogla zaupati, kako se izživljajo nad njo
“Ko sem se med tednom vračala iz šole domov, sta se moja starša pretvarjala, kot da se ni nič zgodilo, zato sem vse skupaj zanikala in si dopovedovala, da sem normalna. V šoli je bilo še eno dekle, ki jo je isto omrežje prav tako zlorabljalo, vendar nisem na žalost zaupala nikomur od učiteljev, da bi mu lahko povedala, kaj se mi dogaja. Poleg tega sem imela leta 1974 res slab učni uspeh in spomnim se, kako je učitelj vpil name in kako sem pri tem jokala. Nisem si upala spregovoriti. Bila sem ogrožena do te mere, da nisem videla izhoda.”

Nato so ugotovili, da “nisem več uporabna in da me bodo ubili”
Ko je bila stara 11 let in ko je bila v belgijskem aristokratskem pedofilskem omrežju že pet let in pol, so se člani odločili, da “nisem več uporabna in da me bodo ubili. Bila sem privezana na mesarsko mizo, ki je bila vsa krvava od krvi otrok, ki so jih tam mučili pred menoj. En človek je silil pet otrok, da so me poškodovali. To je bil del njihove indoktrinacije. Mučenje je trajalo nekaj ur. Na moji podlahti so ugašali goreče cigarete. Še zdaj imam od takrat polno brazgotin in vsaka me spominja na ta trenutek. Mislila sem, da me bodo ubili, tako kot so ubili otroke pred menoj, ki niso bili dovolj ljubljeni, da bi živeli, in izgledalo je, da bom tudi jaz pozabljena,” je povedala ter dodala: “Ko so me mučili, sem videla te otroke, da tega niso želeli početi. Med mučenjem večino časa sploh nisem čutila bolečine … to je bil telesni odziv na poškodbe. Ampak kasneje sem čutila vse in bilo je grozno. Vendar pa nisem želela, da me odrasli vidijo, kako trpim.”

“Mati je bila nesrečna, ker me ni mogla več kaznovati”
Na srečo se je lahko rešila, ko je eden izmed njenih mučiteljev sklenil posel s politikom, ki je bil odgovoren za pedofilsko omrežje v obdobju, ko je bila mučena. S tem politikom so namreč sklenili dogovor, da bo delala zanj in ji bo zato prizaneseno. Moški, ki je ukazal njeno mučenje, je eden izmed obtoženih v primeru Dutroux, ki je prišel v javnost leta 1996 in ki je dajal videz, da bo razkrinkal belgijsko pedofilsko omrežje. Osem let kasneje je serijski morilec Marc Dutroux dobil dosmrtno kazen. Toda zaradi sporazuma se Lucasovi nikoli ni bilo treba vrniti v pedofilsko omrežje. “Po tem sem se pobotala s svojo materjo in prišla živet domov. Počutila sem se otrplo in težko mi je bilo živeti doma, očitno je bilo, da je moja mati nesrečna, ker me ne more več kaznovati.” Ko je bila stara 16 let, je zapustila dom in živela z moškim, ki je bil v 30-ih letih. “Ampak kmalu mi je postalo jasno, da me želi le za spolne odnose. Spet sem bila uporabljena le za seks,” je povedala za Daily Mail ter dodala, da se je nato preselila na svoje v Belgiji, kasneje pa še v London, Pariz, Los Angeles in na koncu je varno zavetje našla v New Yorku.

Svojo zgodbo je zaupala hčerki, ta jo je objela šele po nekaj dneh
Sedaj ima Anneke Lucas 15-letno hčerko. “Želim si, da to ne bi bila moja zgodba in da bi se dogajalo drugače, vendar pa je pomembno, da sem spregovorila in konec koncev preživela desetletja, dokler se nisem spet počutila vredne življenja. Mislim, da je najbolj škodljiv del mojega življenja tisti, ko sem se, ko sem bila prisiljena škodovati drugim otrokom, počutila kot storilka, ne kot žrtev. Moja hči me je pred nekaj leti vprašala, zakaj ne pozna babice, in sem ji odgovorila, da zato, ker ni “varna” oseba. Potem sem ji lani povedala, kaj se mi je zgodilo. Bila je šokirana in me je objela šele čez nekaj dni. Bilo je zelo ganljivo.” Leta 2014 pa je ustanovila Liberation Prison Yoga, ki je namenjena kot pomoč vsem tistim ljudem, ki so bili kot otroci ponižani in zaprti.

Marjanca Scheicher