fbpx

[Video] Škandalozno: Danska podružnica Warner Bros promovira otroško oddajo, kjer se odrasli slačijo desetletnikom!

Danska otroška oddaja Ultra Strips Down danske podružnice Warner Bros. (Foto: Posnetek zaslona)

“Nekaj gnilega je v deželi Danski” je pogosto uporabljen Hamletov citat za označitev skorumpirane, propadajoče družbe. Tokrat je v javnost prišel posnetek ene izmed danskih televizijskih oddaj, v kateri sedijo deset do dvanajst let stari otroci in imajo nalogo uganiti imena posameznih delov telesa. Presenečenje sledi kmalu, ko se pred njimi sleče pet odraslih oseb in progresivni šov o spoznavanju telesa se lahko prične.

Dansko javnost je šokirala otroška oddaja Ultra Stripes Down. V njej voditelj in eden izmed idejnih vodij spornega projekta Jannik Schow v studiu gosti večjo skupino mladostnikov, starih od deset do dvanajst let. Sledil je šok za vse gledalce, ko je na oder prikoraka pet golih odraslih oseb, otroci pa so morali poimenovati posamezen del telesa. Glede na tako imenovano progresivnost skandivaskih družb se takšnemu absurdu ne gre čuditi, saj je oddajo producirala danska podružnica hollywoodksega studia Warner Bros.

Kritike na oddajo so pričele hitro deževati. Avtorjem oddaje so očitali, da gre za novo siljenje in uničevanje otroških življenj. Kot kaže, so globalni progresivni kulturni ideologi začrtali novi svetovni red za širjenje svojih idej. Pred kratkim smo v našem mediju že problematizirali francoski film Cutties. V njem si je skupina enajstletnic zadala cilj, da bo zmagala na plesnem tekmovanju, pot do zmage pa so si tlakovale z izzivalnimi plesi in pomanjkljivimi plesnimi oblačili. V podtonu zgodbe so se očitno videla pedofilska sporočila.  Danska zgodba ni nič drugačna, le veliko bolj absurdna. Dragi starši, ali vam je takšno preučevanje o poznavanju telesa za otroke stare med deseto do dvanajst let všeč, se odločite sami.

Luka Perš