fbpx

[Video] Šokantno: V Afriki že deklice in dečki izvajajo seksualne gibe! Je to razlog njihove izjemne reprodukcije?

Foto: posnetek zaslona

Dejstvo je, da imajo v afriških državah najvišje stopnje rodnosti na svetu, kar se zlahka pojasni z nizko gospodarsko razvitostjo teh držav. A kot kaže, Afričani tudi namensko skrbijo za večjo rodnost, po spletu je zaokrožil videoposnetek majhnih afriških otrok, ki trenirajo ples z izrazito seksualno vsebino.

Po spletu in po družbenih omrežjih je zaokrožil videoposnetek, kako že majhni afriški otroci vadijo spolne odnose, gibi nekaterih izmed malčkov pa so precej grobi in agresivni. Na videoposnetku je nazorno prikazana kultura, ki jo skupaj z nelegalnimi migranti uvažajo levičarji v Evropo!

Najštevilčnejša celina bo postala Afrika, prevladujoča religija pa bo islam
Kot smo pred kratkim na Nova24TV že poročali, je strokovnjak za demografijo Tim Vogl z univerze v San Diegu pojasnil, da je napovedovanje glede demografskih gibanj vselej nehvaležno, a obenem je dodal, da so bile doslej demografske napovedi točnejše od napovedi na področju ekonomije ali socialnih zadev. Po vsej verjetnosti se bo ob današnjih trendih močno spremenila demografska struktura prebivalstva. Kot je navajal portal Express, bo ob stabilizaciji glede na število prebivalcev najštevilčnejša celina Afrika, islam pa bo najštevilčnejša religija. Prav tako naj bi se močno povzpelo število starejših. Medtem ko je danes število starejših od 80 let približno 146 milijonov, se bo do leta 2100 to število povzpelo na kar 881 milijonov.

Rok Krajnc