fbpx

[Video] Ste vedeli? Muslimanom dovoljeni spolni odnosi z moškimi, če je njihov cilj širjenje analne odprtine za izvedbo džihada!

Foto: Printscreen

Načeloma velja, da je analno spolno občevanje v islamu prepovedano. V bistvu pa marsikdo ne ve, da so spolni odnosi med geji dovoljeni, če je do takšnega spolnega odnosa prišlo zato, ker nekdo analno odprtino želi razširiti z namenom, da vanjo vstavi eksploziv, in izvaja džihad. 

Eden izmed radikalnih muslimanov se je namreč pozanimal glede oblike mučeniške operacije, med katero si v anus vstavi eksplozivno napravo. Ob tem ga je še posebej zanimalo, če bo Alahu po volji, da ima več spolnih odnosov z moškim, ker bi mu to pomagalo pri širjenju analne odprtine.

V odgovor je izvedel, da če ima pri spolnem odnosu z moškim častne namene in mu cilj predstavlja džihad, je le-ta dovoljen, čeprav je sicer analno spolno občevanje prepovedano. Džihad je namreč očitno pomembnejši od tega, saj predstavlja načelo islama. “Če je sodomija edina možna pot, da se doseže načelo islama, potem ni nobene škode.” Pravilo navaja, da nuja prepovedano označuje kot dovoljeno, ob tem pa je dodal, da mora po gejevskem spolnem odnosu vseeno Alaha prositi za odpuščanje.

H. M.