fbpx

[Video] Svet pretresajo grozljivi prizori obolelih s koronavirusom!

Foto: posnetek zaslona

Svet pretresajo prizori grozljivih muk, ki jih povzroča koronavirus. Ta poleg ostalih simptomov povzroča tudi nekontrolirano tresenje!

Svet pretresajo grozljivi prizori iz kitajskih bolnišnic in celo ulic, kjer ležijo oboleli. Po spletu je zaokrožil videoposnetek iz bolnišnice v Wuhanu, ki prikazuje paciente okužene s koronavirusom, ki se nekontrolirano tresejo. Kot navaja Blic, ta virus lahko sproži takšne napade. Poleg tresenja virus povzroča tudi ostale simptome, sicer podobne gripi, kot so težko dihanje in povišana telesna temperatura.

Pacienti ležijo kar po bolnišničnih hodnikih
V wuhanskih bolnišnicah so sicer dolge vrste pacientov, tisti, ki želijo preveriti, če imajo virus namreč čakajo v vrstah po dva dni. Tudi za tiste, ki bi morali ležati v bolnišnicah, ni dovolj prostora, zato ležijo kar po bolnišničnih hodnikih.

Govori se o milijonu okuženih
Število smrtnih primerov je po podatkih kitajskih oblasti naraslo že na vsaj 56, vseh okuženih pa je prek 2 tisoč. Toda po neuradnih podatkih se govori že o več kot milijon okuženih, bolnice in mrtvašnice so polne, ljudje ležijo celo po ulicah, kjer umirajo v strašanskih mukah. Največ primerov so zabeležili v 11-milijonskem Wuhanu, virus pa se je razširil tudi v ostale dele države s posameznimi primeri tudi v tujini.

https://twitter.com/DarrenPlymouth/status/1221430369309855745?ref_src=twsrc%5Etfw

Rok Krajnc