[Video] Tako brutalno je izgledal pretep pred uzbekistansko diskoteko, pred katero je je bil zaboden borec MMA

Foto: Youtube

V javnost je prišel posnetek nadzorne kamere izpred uzbekistanske diskoteke, kjer je v pretepu z varnostniki lokala izgubil življenje 25-letni borec mešanih borilnih veščin MMA, Jamšid Kenzajev. Ta je poskušal v lokal vstopiti s kuhinjskim nožem.

Nadzorne kamere so 8. avgusta posnele, kako naj bi 25-letni borec mešanih borilnih veščin in uzbekistanski reprezentant Jamšid Kenzajev želel v nočni lokal v uzbekistanski prestolnici vstopiti s kuhinjskim nožem, varnostniki pa so mu to preprečili, nakar je sledil množičen pretep, v katerem naj bi se, med prerivanjem z varnostnikom, zabodel z lastnim nožem. Kasneje je zaradi poškodb umrl v bolnišnici. Posnetek je zelo nazoren in ni priporočljiv za ogled občutljivim osebam.

Zoper varnostnika so vložili kazensko obtožnico. Kenzajev je sicer nekdanji reprezentant uzbekistanske ekipe v mešanih borilnih veščinah MMA.

C. Š.
 • sodnikisozločinci

  Ta članek bi moral biti v rubriki kultura.

 • Caetano

  Odlična novica Erdogan je končno ponorel zaradi Trumpove odločnosti.

  http://www.rtvslo.si/svet/erdogan-sporoca-zda-zal-nam-je-da-ste-obrnili-hrbet-natovi-partnerici/463023

  • xtc

   On ima Alaha in ne dolarje.
   Kmalu bo njegova glava krasila Bospor vojska pa vladala državi in kot v Egiptu Sissi obešala po 300 erdoganovcev na dan par mesecev.

  • KAPIBARA

   Samo od erdogana, lahko pričakuješ, da državljanom svetuje, prodajo devize in zlato ( družinske rezerve), za lire, ki mesečno pade za 30%, državi..

 • xtc

  A potem ,če je reprezentant ,pa lahko z orožjem vstopa kjerloli?
  Nak.

 • samsara

  S kakšnim namenom je torej tale ‘športnik’ želel vstopiti v disko oborožen s kuhinjskim nožem?
  Zakaj kazenska obadba varnostnika, ki mu je to preprečil in s tem morda obvaroval zdravje in življenja nedolžnih in neoboreženih ostalih obiskovalcev diskoteke? Zakaj torej ovadba, če se je z nožem oboroženi ‘športnik’ res sam zabodel z lastnim nožem?

  • Waltter

   Ker so pravljice za otroke in pravljicam ponavadi nasedejo otroci ter bitja ki delujejo na osnovi črednega nagona. Ponavadi varnostnik ni tam da človeka tako ali drugače ubije ampak da prepreči takšne situacije.. Njim je uspelo narediti to da so se vsi vsipali na njega ko so ga meli na podu so ga pa se s palcami potolkli in metali. Če se je sam zabodel kakorkoli trdijo vidno pa sploh ni – se je zabodel zaradi njih – torej zaradi profesionalcev ki bi morali svoje delo opravjati profesionalno. Ker pa najemajo za redarje črve asilne črve se dogaja to kar se je zgodilo tukaj in kar se je pri nas pred Globalom – človeka enostavno ubijejo. Zdaj pa spat risanka je že mimo..

   • KAPIBARA

    Jest pa milim, da se je zbodel ? zato, ker je že v začetku IMEL nož s seboj.
    Cel potek prerivanja, je pa samo zgodba za žalostnim koncem..
    Za kaj, so pa drugi lahko vstopali- izstopali, pa ni nobeden umru zaradi poškodb z nožem..??

 • Ana Job

  Pred našo diskoteko je bilo ponoči mirno. Najbrž zato, ker je bil večer slovenske glasbe in so ostali čefurjani doma.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!