fbpx

[Video] Tako pa milanski policisti nad tiste, ki kršijo vladne odloke!

Prizor iz milanskih ulic. (Foto; posnetek zaslona/Youtube)

Ob zadnjem izpadu udeležencev biciklistične revolucije se je v javnosti pojavilo vprašanje, zakaj policija ni posredovala. Za primerjavo si lahko ogledate posnetek, ki prikazuje, na kakšen način so milanski policisti posredovali ob kršitvah odlokov in ukrepov italijanske vlade.

V Sloveniji pogosto poslušamo, kako bo aktualna vlada našo državo spremenila v diktaturo. Verjetno je tudi novo vodstvo policije zelo previdno, da ne bi padli na provokacije balkonskih-biciklističnih revolucionarjev, ki si želijo, da sproži policija nasilje nad njimi. Zato nas zanima predvsem mnenje najbolj svobodnih in politično neodvisnih državljanov Slovenije, kaj povedo na odziv milanskih policistov na omenjenem videoposnetku?

Na njem vidimo milanske policiste, ki morajo posredovati, ker njihovi sodržavljani ne upoštevajo odlokov in ukrepov italijanske vlade. Žal se vedno najdejo posamezniki, ki hočejo v takšnih situacijah najti žrtve. Dvomimo, da je omenjenim policistom ustrezalo, da so morali s silo posredovati nad svojimi sodržavljani. A milanski policisti so pokazali odločnost in izvajali le svoje zakonske obveznosti. Žal je bilo bojevito razposajenih tudi nekaj predstavnic nežnejšega spola, ki so jih morali organi pregona umiriti. Zato vsi še enkrat premislite, preden vlado Republike Slovenije obtožite, da vzpostavlja diktaturo.

Luka Perš