fbpx

[Video] Tako potekajo tečaji za poučevanje migrantov o zapeljevanju žensk

Videoposnetek prikazuje delavnico za migrante, ki jo financira nemška vlada in v kateri vodja mlade migrante uči, kako pravilno in nenasilno zapeljevati ženske. 

Posnetek prikazuje tako imenovane integracijske tečaje, ki jih izvajajo v Nemčiji. Mladinski center v kraju Eichstadt pomaga migrantom pri integraciji na precej nenavaden način, in sicer z učenjem pravilnega spogledovanja in zapeljevanja nemških deklet.

Vodja delavnice na posnetku migrante opogumlja, naj pokažejo najboljši pristop do deklet, vendar jim to ne gre dobro od rok. “Večina nima pojma, kako pravilno pristopiti do nasprotnega spola,” je dejal Christian Zechs.

Ne bodi preveč vsiljiv
To izgleda tako, da Somalijec Sadik pristopi do mlade ženske in ji takoj reče: “Vau, izgledaš zelo lepo.” Po rahlo sramežljivem pogovoru mu slednja poda nekaj nasvetov, s katerimi mu želi povedati, naj ne bo preveč vsiljiv in naj napreduje počasi.

Na koncu tečaja prejmejo migranti tudi knjižico z navodili in nasveti, v kateri so navedene tudi informacije o spolnih odnosih, preprečevanju spolnih bolezni, uporabi kondomov in primerni higieni.

Nekaj so morali ukreniti
Tovrstne delavnice so nemške oblasti organizirale zaradi nezadovoljstva številnih, ki so nemško vlado kritizirali zaradi odnosa migrantov do žensk in različnih spolnih škandalov, ki so jih ti povzročili. Največ ekscesov se dogaja na železniških postajah. Nazadnje so brutalno posilili žensko na postaji v Salzburgu v Avstriji.

M. P.