[VIDEO] Tako se je poročevalec BBC-ja hihital med javljanjem s terena, kjer je gorel kup narkotikov, heroin, opij, hašiš

Foto: YouTube

Poročevalec britanskega BBC-ja Quentin Sommerville, ki sicer velja za resnega novinarja, ki poroča o pomembnejših zadevah z Bližnjega vzhoda, je za mlade novinarje, ki se v okviru službe znajdejo na tem koncu sveta, posnel lekcijo v obliki videoposnetka. Z njim jim je nazorno pokazal, naj, če se znajdejo v bližini gorečega kupa narkotikov, dima nikar ne vdihujejo. 

Na posnetku je Sommerville povedal, da je za njim osem in pol ton heroina, opija, hašiša in drugih narkotikov, nato pa se je začel hihitati. Na posnetku, ki je bil sicer posnet pred sedmimi leti, medtem ko je novinar snemal eno izmed poročil s terena na Bližnjem vzhodu, se je večkrat poskušal zbrati in brez hihitanja govoriti v kamero, kot kaže, pa mu to ni šlo najbolje od rok.

Originalni posnetek na YouTubu je bil izbrisan
Spodrsljaje med snemanjem je prek družbenega omrežja Twitter delil s svojimi sledilci in poleg pripisal, naj se nasmejejo na njegov račun. Pozneje je bil tvit izbrisan, prav tako pa tudi originalni posnetek na YouTubu. Na BBC-ju so za javnost povedali, da je bil posnetek posnet, da prikaže spodrsljaje med snemanjem gorenja narkotikov, a so se odločili, da posnetek kot tak ni primeren za predvajanje, zato tudi nikoli ni bil uvrščen v programsko shemo.

N. Ž.