fbpx

[VIDEO] Tatova sta upokojenca zbila na tla, z njima pa je nato obračunala množica mimoidočih

Foto: iStock

Sredi belega dne in ob številnih pričah sta se dva moška odločila, da bosta upokojencu ukradla avtomobil. Mimoidoči so starčku takoj priskočili na pomoč in poskrbeli, da tatova nista ostala nekaznovana.

Posnetek prometne kamere iz mesta Durban v Južni Afriki prikazuje, kako sta sredi belega dne do avtomobila pristopila dva temnopolta moška. To, da je dan in da so okrog njiju množice ljudi, ju ni motilo. V avtu je sedel upokojenec, ki sta ga moška brezčutno potisnila iz avta. Želela sta mu ukrasti avtomobil, nesrečnika pa pustiti na tleh sredi parkirišča, kamor je, ko sta ga odrinila, padel. Ko sta z njim obračunala, so se številne priče obrnile proti njima. Nanju se je pričela spravljati jezna množica ljudi, ki je s tatovoma takoj obračunala.

Starčku so na pomoč hiteli en za drugim in mu pomagali, roparja pa sta prejela številne udarce in zmerljivke. Po zaslugi množice, ki jima ni pustila zbežati, ju je policija prijela in ustrezno kaznovala. Predvajajte spodnji videoposnetek in poglejte, kako se s skupnimi močmi lahko doseže res veliko!

A. L.