[Video] To morate videti! Muslimanski voditelji napovedujejo svetovno prevlado!

Foto: YouTube

Na priloženem videoposnetku, ki je zaokrožil po spletu, je mogoče videti, kako so si muslimanski voditelji za cilj zadali, da bodo muslimani v nekaj desetletjih dosegli svetovno prevlado: vse od Rima, Londona, Pariza in Bruslja do Španije in Amerike. 

Muslimanski voditelji svoje sledilce pozivajo k takojšnjemu džihadu in k osvajanju čim večjega števila žensk. “Kot muslimani se ne bomo ustavili, dokler ne bomo zavzeli celotnega sveta!” so vzkliki, ki jih imami polagajo na usta radikaliziranih posameznikov v Evropi.

Preberite več: Islamske želje po Rimu: Prihod ilegalnih islamskih migrantov eksistencialna grožnja za Evropo

Islam po besedah imamov ne bo dominanten le na Maliju, v Afganistanu in Afriki, ampak tudi v Parizu, v Franciji in v Angliji. Želijo namreč, da bi se šeriatsko pravo razširilo po celotni Evropi, ob tem pa vzneseno poudarjajo, da je večina prebivalcev Pariza že muslimanske veroizpovedi.

Pozivajo k porokam z Evropejkami in k čim večjemu številu otrok
V pridigah je mogoče slišati, kakšen je realen pomen migracij muslimanov v Evropo, in sicer poročanje z Evropejkami, čim več otrok, kar bo posledično prispevalo k temu, da bodo muslimani prevladali na stari celini. “To se bo zgodilo, če hočejo ali pa nočejo,” izpostavlja eden od imamov na videoposnetku, drugi pa z gotovostjo trdi, da bo prišel dan, ko bodo muslimani postali gospodarji sveta, in to kljub trenutni krizi in ignoranci s strani Zahoda. “Zahod bo prej ali slej propadel, tako kot je Alah uničil Bizantinski in Perzijski imperij,” so prepričani.

Radikalizirani posamezniki obljubljajo, da se bodo evropske države prej ali slej spreobrnile v islam. “Osvojili bomo Italijo, nato pa se bomo napotili v preostale dele Evrope.” Ne nameravajo pa se ustaviti le na stari celini, ampak želijo tudi proti Severni in Južni Ameriki. Prav zato, da se nadvlada muslimanov doseže, mnogi imami pozivajo, da islamske institucije v islamskem svetu zagotovijo pridigarje, ki so dobro podkovani o islamu in se dobro spoznajo na pridiganje v skladu z ameriško miselnostjo. Ob tem je nujno, da ti obvladajo angleški jezik, saj jim to omogoča komunikacijo z Američani.  Pridigarji se morajo tam odpovedati svojim lastnim interesom v korist Alaha, da se bodo ZDA preoblikovale v islamsko republiko.

Nedvomno pa so za oči najbolj pretresljivi posnetki radikaliziranih muslimanov, ki grozijo, da nevernike čaka smrt. Ob tem pa javno napovedujejo, da bodo muslimani v imenu Alaha osvojili Jeruzalem, Rim in Andaluzijo, in kričijo vzklik Allahu Akbar! Na priloženem videoposnetku je mogoče videti, kako radikalizirani posamezniki zažigajo ameriško zastavo in nosijo transparente z motivi politikov, poleg pa vzklikajo: “Smrt ZDA! Alah je večji od ZDA in drugih velesil sveta! Zahod, islam vas bo porazil.” Slišati je mogoče obljube, da bodo osvojili tudi Rim, ki velja za prestolnico katolikov, izvzeta pa ne bo niti Vzhodna Evropa.

H. M.