fbpx

[Video] Trump vrnil nekdanji prvi dami ZDA za napad: Obama-Biden administracija je bila najbolj pokvarjena v zgodovini!

Michelle Obama (Foto: epa)

Obama-Biden administracija je bila najbolj pokvarjena v zgodovini, dokazali smo jim celo vohunjenje moje kampanje, največjega škandala v zgodovini naše države. Temu se reče izdaja in še več. Hvala za vse prijazne besede, Michelle,” se je predsednik ZDA Donald Trump odzval na kritike nekdanje prve dame ZDA Michelle Obama na konvenciji demokratske stranke.

Ameriški predsednik Donald Trump se je odzval na govor bivše prve dame, Michelle Obama, na konvenciji demokratske stranke. Trump se je na govor bivše prve dame odzval na dogodku ob stoletnici ratifikacije 19. amandmaja ameriški ustavi, ki je ženskam dal pravico voliti. Po njegovo je nekdanja prva dama ZDA Michelle Obama šla predaleč in je bila s svojim govorom vse preveč razdvajajoča. Očital ji je tudi, da je govor bil posnet vnaprej, da ni bil v živo in da je zato zgrešila število žrtev Corona virusa in ni uspela pozdraviti izbora Kamale Harris za podpredsedniško kandidatko s strani Bidna.

Michelle Obama je v govoru med drugim trdila, da je Donald Trump, na nek način, nesposoben za predsedniško funkcijo in da ni primeren in da ne zmore zadostiti funkciji v tem trenutku. Na to kritiko se je Trump odzval, da njega na mestu predsednika ne bi bilo, če ne bi delo njegovih predhodnikov, moža Michelle, Baracka Obame, in njegovega podpredsednika, Joeja Bidna, slabo.

Aleš Ernecl