[Video] Tudi BBC končno priznal, da več kot 100 eksplozij letno na Švedskem, ni normalno!

Posledice bombnega napada na policijo postajo na Švedskem v Helsingborgu, oktober 2017 (foto: EPA)

Britanska nacionalna televizija BBC je le uspela priti do spoznanja, da na Švedskem ni vse v najlepšem redu, ko pa imajo več sto eksplozij granat letno. A še vedno vztrajajo, da razlog temu ni politika odprtih vrat zaradi katere trpi proces integracije.

“Švedska policija se sooča z nikoli prej videnim številom napadov, katerih tarče so tako lokacije v mestih, kot tudi predmestja, kjer prevladujejo migranti,” so priznali pri BBC.

Gre za priznanje, ki ga britanska nacionalna televizija, ki je dolga leta Švedsko kovala v zvezde, kot primer skandinavskega levoliberalnega paradiža, ni bila sposobna priznati.

O številnih eksplozijah, krajah, posilstvih, spolnih nadlegovanjih in umorih na Švedskem obširno poročamo na tudi na Nova24TV, saj se zavedamo, da posledice, s katerimi se sooča Švedska, čakajo tudi Slovenijo, v kolikor ne bo politika začela resno jemati problematike migrantske krize.

Kriminal v porastu
Na Švedskem so leta 2015 v državo sprejeli več kot 160 tisoč “prosilcev za azil”, do leta 2017 pa sploh ni obstajala kategorija, ki bi spremljala število eksplozij granat v državi.

V letu 2018 je policija zabeležila 162 bombardiranj, letos so samo v prvih petih mesecih zabeležili 93 eksplozij, kar je 30 več kot leta 2018 v istem časovnem obdobju. Število napadov z granatami je “ekstremno za državo, ki ni v vojni,” je za SVT priznal policijski načelnik Gunnar Appelgren.

Ravno tako je v porastu število umorov, lani so poročali o 300 streljanjih, ki so terjala 45 življenj. Če se je število umorov do leta 2002 zmanjševalo, je od 2015 spet začelo naraščati, tako kot število posilstev in spolnih napadov, ki se je v zadnjih štirih letih potrojilo. 90 odstotkov vseh strelcev je prva ali druga generacija priseljencev.

Trump je imel prav
Kakor so izpostavili pri Breitbartu, so levoliberalni mediji z veseljem napadali ameriškega predsednika Donalda Trumpa, ki je v enem od svojih govorov leta 2017 izpostavil stanje na Švedskem.

https://twitter.com/schtev69/status/1194778297034407936

Celotna levoliberalna medijska elita je takrat enoglasno vztrajala, da problemov na Švedskem, še posebej z migranti, ni. Zdaj ni nikogar, ki bi priznal, da je imel Trump prav.

Ivan Šokić

 • Olga101

  To je socialistični raj Tanje Fajon! Vsi, ki se zavzemajo za mir, so: populisti in skrajni desničarji!

 • RATATA

  Iz dežele Švedinj v internatu migranti delajo Sirijo.

 • freedomfighter

  Torej cakam kdaj bo kdo predlagal kako resiti ta problem…nekdo ki je tretja generacija ga ne mores izgnati iz drzave ker je polnopravni drzavljan tako kot tisti ki ze tisoce let zivi na svedskem…naj da kdo pravno sprejemljiv in realen ukrep kako resiti to problematiko…strinjamo se da je potrebno prepreciti vstop novim ilegalcem ampak s tem ne bomo resili problema

 • cosmosjasnovidec

  Odkar muslimanska zapečena kamelo in pasje porivalska golazen zaseda Europo so take zadeve povsem normalne,ker je v njihovih državah to vsakodnevna stalnica in tradicije ne smejo opustiti.
  Tako,da je povsem normalno več musličev več explozij.
  Torej si jih kretenski prismuknjeni švedi naj navozijo še na milijone jim v zimskem času vsaj ne bo potrebna kurjava,ker se bodo lahko greli na vseh straneh od učinkovitosti povzročenih muslo exsplozijah tako,da jih ne bo zeblo in bodo na kurjavi privarčevali.
  No ja imajo pa vsaj eno korist od uvoza te muslimanske golazni.
  Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec………………………………………….ostalo je pa znano.

 • Dragan Krstič

  Ta most med Dansko in Švedsko je zelo življenjsko pomemben za Švede. Po njem bodo čez nekaj let nagi in bosi tekli proti Danski da si rešijo svoje blesave riti pred migranti.

 • xtc

  Socialisti in kamelohbci in prepečeni so trretji svet in tja tudi složno sodijo, skupaj.
  Če to odrgo uvažaš ,toleriraš,brez oejitev-postaneš tretji svet-nivo pol opic.

 • Andrej

  BBC ima kar prav. Glede na število musličev samo 100 eksplozij res ni normalno. Moralo bi jih biti več. A brez skrbi, kamlu jih bo več, bistveno več. To pa bo postalo normalno.