fbpx

[Video] Tudi BBC končno priznal, da več kot 100 eksplozij letno na Švedskem, ni normalno!

Posledice bombnega napada na policijo postajo na Švedskem v Helsingborgu, oktober 2017 (foto: EPA)

Britanska nacionalna televizija BBC je le uspela priti do spoznanja, da na Švedskem ni vse v najlepšem redu, ko pa imajo več sto eksplozij granat letno. A še vedno vztrajajo, da razlog temu ni politika odprtih vrat zaradi katere trpi proces integracije.

“Švedska policija se sooča z nikoli prej videnim številom napadov, katerih tarče so tako lokacije v mestih, kot tudi predmestja, kjer prevladujejo migranti,” so priznali pri BBC.

Gre za priznanje, ki ga britanska nacionalna televizija, ki je dolga leta Švedsko kovala v zvezde, kot primer skandinavskega levoliberalnega paradiža, ni bila sposobna priznati.

O številnih eksplozijah, krajah, posilstvih, spolnih nadlegovanjih in umorih na Švedskem obširno poročamo na tudi na Nova24TV, saj se zavedamo, da posledice, s katerimi se sooča Švedska, čakajo tudi Slovenijo, v kolikor ne bo politika začela resno jemati problematike migrantske krize.

Kriminal v porastu
Na Švedskem so leta 2015 v državo sprejeli več kot 160 tisoč “prosilcev za azil”, do leta 2017 pa sploh ni obstajala kategorija, ki bi spremljala število eksplozij granat v državi.

V letu 2018 je policija zabeležila 162 bombardiranj, letos so samo v prvih petih mesecih zabeležili 93 eksplozij, kar je 30 več kot leta 2018 v istem časovnem obdobju. Število napadov z granatami je “ekstremno za državo, ki ni v vojni,” je za SVT priznal policijski načelnik Gunnar Appelgren.

Ravno tako je v porastu število umorov, lani so poročali o 300 streljanjih, ki so terjala 45 življenj. Če se je število umorov do leta 2002 zmanjševalo, je od 2015 spet začelo naraščati, tako kot število posilstev in spolnih napadov, ki se je v zadnjih štirih letih potrojilo. 90 odstotkov vseh strelcev je prva ali druga generacija priseljencev.

Trump je imel prav
Kakor so izpostavili pri Breitbartu, so levoliberalni mediji z veseljem napadali ameriškega predsednika Donalda Trumpa, ki je v enem od svojih govorov leta 2017 izpostavil stanje na Švedskem.

https://twitter.com/schtev69/status/1194778297034407936

Celotna levoliberalna medijska elita je takrat enoglasno vztrajala, da problemov na Švedskem, še posebej z migranti, ni. Zdaj ni nikogar, ki bi priznal, da je imel Trump prav.

Ivan Šokić