fbpx

[Video] Ups! Znana veganka zasačena z ribo!

Foto: FB

Yovana “Rawvana” Mendoza je vlogerka in zagrizena veganka, ki svoje prehranske navade deli s pol milijona naročnikov na YouTubu in 1,5 milijona sledilcev na Instagramu. Zdaj so njeni oboževalci odkrili, da je prevarantka.

Rawvana je slavna, privošči si lahko marsikaj. Svoje sledilce prepričuje, naj jedo samo sadje in zelenjavo, ker bodo zato tako zdravi, kot je ona. A nedavno se ji je zalomilo, saj jo je druga vlogerka posnela, kako ima pred seboj na mizi ribe. Oboževalci so to takoj opazili, prav tako tudi njeno obnašanje, saj snemanja v tistem trenutku ni pričakovala.

Ko je naročnikom na YouTubu in sledilcem na Instagramu skušala pojasniti “incident”, se je še bolj zapletla. Dejala je (pozor!), da ima zaradi veganske prehrane, ki jo je drugim priporočala, zdravstvene težave.

Veganska prehrana in težave z zdravjem
Dejala je, da je bila popolna veganka šest let, a zadnje mesece se prehranjuje tudi s čim drugim, saj zaradi ekstremne veganske hrane nima več redne menstruacije, fizično je postajala vse bolj utrujena. “Začela sem spreminjati prehrano,” je povedala in dodala, da so ji zdravniki priporočili, naj je jajca in meso, da si bo izboljšala zdravje.

“Odločila sem se, da je moje zdravje na prvem mestu, zato tega nisem delila z vami. Še vedno sem v fazi preizkusa,” je sporočila sledilcem.

Demokracija