fbpx

[VIDEO] V Rusiji policisti z redom obvladajo migrante, v Franciji pa migranti z izgredi obvladujejo policiste!

Foto: youtube

Da evropska politika ne zna poskrbeti najprej za svoje državljane in da za migrante zgleda zakoni ne veljajo, smo na lastni koži izkusili že v prvem migrantskem valu. Spodnji video nazorno kaže, kako bi z ilegalci, ki kršijo zakone države, v katero so vstopili, morali policisti postopati in kako jih obravnava Rusija, pokaže pa tudi popolnoma drugačno realnost v Franciji, kako dejansko migranti postopajo s policisti. Ravno obratna slika.

Ruski policisti so nazorno pokazali, kako naj bi obravnavali migrante, ki nelegalno vstopajo v državo brez dokumentov in si želijo prilastiti pravice, ki bi jih seveda plačevali davkoplačevalci. Takšne ljudi, ki kršijo zakone, tudi obravnavajo z redom in disciplino. Medtem ko v Franciji vlada totalen nemir. Migranti so tisti, ki so vzeli vajeti v svoje roke in s policijo delajo, kar si želijo, razbijajo avtomobile, požigajo in vse to v imenu Alaha, česar pa ne skrivajo, saj ob svojem “delu” kričijo “Alahu Akbar” (“Alah je velik”).

A to je na žalost posledica evropske odprte politike, kjer je migrant, ki krši zakone, zaščiten. Čeprav je vstopil ilegalno (kar je seveda kaznivo in bi se zato moral pred zakonom obravnavati kot kriminalec), so mu ponujeni stanovanje, hrana, socialna in zdravstvena pomoč. Bolje bi bilo, če bi Evropa tako velikodušno poskrbela za svoje državljane.

A. B.