[Video] V Turčiji kupil sirski potni list: Brutalni stuttgartski morilec je bil prevarant, ki je v Nemčijo prispel kot lažni begunec!

Grozovit umor je Issa M. izvedel sredi ulice v Stuttgartu (Foto: Twitter)

V povezavi z nepredstavljivim zločinom Isse M., sicer migranta, v Nemčijo prispelega leta 2015, ki je v sredo s katano sredi ulice večkrat zabodel Kazahstanca z nemškim državljanstvom, Wilhelma L., in to vpričo njegove 11-letne hčere, prihajajo na dan nove in nove podrobnosti. Njegov brat namreč poroča, da naj bi si Issa M., sicer Jordanec, v Turčiji priskrbel lažni sirski potni list, kar mu je olajšalo pot v Evropo. To jasno potrjuje, da je med številnimi migranti, ki derejo v Evropo še kako veliko oseb z lažno identiteto, ki jim gre le za svoje koristi, za spoštovanje zakonov pa jim je le malo mar.

Brutalni zločin, ko je Issa M. prejšnjo sredo v Stuttgartu s katano sredi ulice večkrat zabodel Kazahstanca z nemškim državljanstvom, Wilhelma L., in to vpričo njegove 11-letne hčere ter številnih drugih očividcev, še naprej buri duhove. Po poročanju spletnega portala Voice of Europe se je namreč izkazalo, da je Issa M., sicer migrant, ki je v Nemčijo prispel leta 2015, pri tem, ko je zaprosil za azil, uporabil lažno identiteto.

Po poročanju Kronen Zeitunga naj bi bil stuttgartski morilec identificiran kot 28-letni Issa M., ki je leta 2015 kot Sirec prišel iz Turčije v Nemčijo in tam zaprosil azil. Z omenjeno tezo pa se ne strinja morilčev brat, ki je povedal, da se Issa M. v resnici ni rodil v Siriji, ampak v Jordaniji. Po njegovo je morilec ponarejeni potni list, po katerem naj bi se rodil v sirskem mestu Dara, kupil v Turčiji.

Razlog za umor dejstvo, da je žrtev odkrila pravo morilčevo identiteto?
Ob tem je ugibanja o pravem izvoru morilca sprožil tudi posnetek strahovitega zločina, iz katerega je razvidno, da je Issa M. v času umora svojo žrtev spraševal: “Kaj ste poslali v Berlin?” Kar nakazuje, da bi bil umor lahko povezan tudi s tem, da je Wilhelm L. odkril pravo morilčevo identiteto. To je potrdil tudi moški, ki je prijateljeval z obema, ki sta bila udeležena v incidentu. Ta je namreč potrdil, da je Wilhelm L. nemške oblasti obvestil o morilčevi prevari, povezani z lažjim dostopom do azila.

Morilec od prihoda v Nemčijo do umora živel normalno življenje
Od leta 2015 do nedavnega grozovitega umora je sicer Issa M. živel razmeroma normalno življenje. Spoznal je arabsko žensko, živečo v Nemčiji, s katero se je poročil po islamskih pravilih. Kasneje sta se razšla, saj jo je brutalno pretepel. Po preselitvi v Stuttgart je nato delal v McDonald’su, kjer se je spoznal z žrtvijo, ki naj bi bila njegov sostanovalec. Več kot očitno pa je med njima prišlo do nasprotij, ki so pripeljala do grozljivega zločina. Ta umor je sicer le eden mnogih, ki so jih v Nemčiji izvršili migranti. Do njega je prišlo le nekaj dni po umoru osemletnega dečka, ki ga je severnoafriški migrant potisnil pod vlak v Frankfurtu.

Ponarejeni sirski potni listi za nemške oblasti ogromna težava
Ponarejeni sirski potni listi pa so se za nemške oblasti tudi sicer izkazali kot ogromna težava. Nemške oblasti namreč leta 2015 ob velikem navalu migrantov niso onemogočile prošnje za azil več deset tisoč migrantom, pri katerih je obstajal sum, da posedujejo ponarejene sirske dokumente. Primer Isse M., ki je za lažjo pot v Evropo uporabil lažno identiteto, torej zagotovo ni edini primer. Med številnimi migranti, ki derejo v Evropo, je zagotovo še veliko takih, ki se predstavljajo za nekoga drugega, kot v resnici so. Gre jim namreč le za dosego svojih ciljev, pri čemer ne izbirajo sredstev, saj se na spoštovanje zakonov požvižgajo.

Rajko Golob

 • pajot

  Pošljite ga k Alahu.

 • GverilaStyle

  kot je rekel Putin….”Ni moja naloga da jim odpuščam, moja naloga je, da jih pošljem k alahu in naj jim on odpušča”

 • Van Der Waals

  MULTINACIONALKA MC DONALDS POTRBUJE POCENI DELOVNO SILO!

 • bojan

  grozzaa tu se jasno vidi kako imamo s kurjo pametjo okuženo vodstvo na oblasti EU… vrjetn še lastnega prdca ne obvladajo pa so za to debelo plačani. Državljani EU so ves ta kaos videli in opozarjali nanj že leta 2015 ampak kurja pamet je očitno bolj v prednosti… očitno več plačajo za neumnost, tko kot je počela cerkev pred stoletji, če si bil prepameten si končal na garmadi

  • šmentanamuha

   Napačno razmišljaš, ne gre za kurjo pamet ampak za sostorilstvo v zločinu.

 • šmentanamuha

  Multikulti nevladniki, ki pomagajo ilegalcem pri prehodu meja iz ene države v drugo, so sostorilci v njihovih zločinih. Zato se mora proti njim pričeti kazenski pregon. Prav ti lažni humanitarci so izvorno zlo.

 • xtc

  Ko bi vsaj sferderbal kakega zagovornika multikultija in migrantoljubca ne pa nedolžnih ljudi.