[Video] Več tisoč migrantov še vedno želi nasilno iz Grčije v Nemčijo – ti nasedajo levičarskim aktivistom in kriminalcem!

Foto: Twitter

Po spletnem omrežju Facebook kroži posnetek iz Grčije, na katerem nepregledna množica migrantov v Solunu v Grčiji skandira: “Germany, Germany” in od grških policistov zahteva, da jih spustijo na pot proti Nemčiji in drugim evropskim državam, ki so jih levičarski aktivisti in tihotapci naivnim migrantom predstavili kot obljubljene dežele! Kakšna usoda v resnici doleti mnoge izmed njih, si preberite v nadaljevanju.

Večina migrantov ne ve, da v resnici ne obstaja nikakršna obljubljena dežela, v kateri jim ne bo treba nič početi – kjer bodo zastonj prejeli stanovanja, avtomobile, denarne pomoči in vse druge ugodnosti, ki jih na Zahodu uživajo “neverniki”.

Tihotapci ljudi, ki sodelujejo z levičarskimi aktivisti v nevladnih organizacijah, večini mladim migrantom, za boj sposobnih moških, ki prihajajo v Evropo na socialne počitnice, ne povedo, da brez spoštovanja dela, zakonov in ljudi, skratka evropske civilizacije, pač ne bo šlo. In nato pogosto pride do trka civilizacij in konflikta interesov migrantov, zlasti ko njihova pričakovanja niso izpolnjena. Pri radikaliziranih migrantih in raztepenih vojščakih ISIS pa gre seveda še za veliko hujše grožnje zahodni civilizaciji, saj so takšni pogosto dobesedno hodeče bombe.

Po poročanju tiskovne agencije NBC News, pa se sanje mladih migrantov o lagodnem življenju po prihodu v Evropo in Ameriko pogosto zelo hitro razblinijo. Večinoma gre namreč za populacijo, ki se umika pred revščino in od vojne izčrpanih dežel, a nimajo motivacije, da bi svoje dežele ponovno postavili na noge, ampak  si želijo lagodnega življenja na zahodu, kar pomeni, da tudi v tujem kulturnem okolju večinoma niso pripravljeni poprijeti za delo.

Sanje o lagodnem življenju na Zahodu se mnogim  migrantom razblinijo že v Grčiji. Mladi migranti, ujeti po grških mestih in migrantskih zbirnih centrih ugotavljajo, da življenje v Zahodu ni tisto, na kar so upali! “Želim si, da bi se lahko rešil te nesreče,” je za NBC News povedal bivši študent zobozdravstva, ki je krenil na pot preko Irana, Turčije, Bolgarije in Srbije, zdaj pa se v Atenah prostituira, prodaja svoje telo za nekaj drobiža.

Vsi moški so tukaj zaradi seksa
Podobno zgodbo ima tudi Khasim, ki je imel 17 let, ko je zapustil Afganistan. Prehodil je več kot 6400 kilometrov prek Irana, Turčije, Bolgarije in Srbije, dokler ni prispel v grško prestolnico. Tudi on je prišel na podlagi lažnih obljub levičarskih nevladnikov in tihotapcev, ki so mu zagotavljali, da ga v Evropi čaka zaposlitev, varnost in prihodnost. Tako je mislil.

Sedaj 19-letni Khasim preživlja svoje dneve tako, da poseda na severozahodnem kotu trga Omonia, ki je postal tržnica za mlade prosilce za azil, ki se prodajajo. Ko so moški iskali to območje, je izpopolnil umetnost čakanja. “Vsi starejši moški so tukaj zaradi seksa,” je dejal Khasim, ki ni želel, da bi ga identificirali pravim imenom, ker njegova družina ne ve, kako služi denar v Grčiji. “Zelo me je sram, nisem homoseksualec, ne maram tega dela. Če živiš na ulici, pač moraš narediti to, kar moraš.” Khasim, nekdanji študent zobozdravstva, pravi, da le redko zasluži več kot 20 evrov za seks. “Prihod drugih mladih migrantov je znižal cene“, je povedal novinarju Marku Drobnjakoviću za NBC News.

Levičarski aktivisti migrantom lažejo in sodelujejo s kriminalnimi združbami
Samozvanih človekoljubov v levičarskih nevladnih organizacija resnične usode ljudi pri migrantih seveda ne zanimajo. Prav tako kot njihovo življenje ne zanima kriminalnih združb, ki jih za velik denar tihotapi čez morje in nezavarovane meje. Prve zanima le izrojena levičarska agenda, kriminalce pa denar in splošna anarhija, zato so migranti največje žrtve tistih, ki jih z lažnimi obljubami privabljajo na Zahod. Evropska civilizacija nikoli ni bila tako na robu, eden glavnih razlogov je pa povsem zgrešena migrantska politika merklove, Junckerja in Macrona, zato ni čudno, da pred majskimi evropskimi volitvami v ospredje stopajo Orban, Salvini, Kurz in drugi demokratično usmerjeni voditelji, ki so pripravljeni pomagati tudi Afriki in Bližnjemu vzhodu, a tam, kjer problemi nastajajo. Potem bo tudi žalostnih zgodb migrantov iz naše zgodbe manj. Bodo namreč doma, pri svojih družinah, ponovno bodo vzpostavljali nekdaj cvetočo afriško in bližnjevzhodno civilizacijo, kamor bomo čez desetletja Evropejci ponovno radi hodili kot turisti. Do takrat pa nas vse skupaj čaka še veliko dela.

Franci Donko