fbpx

[Video] Veganski aktivisti za ločevanje kokoši od petelinov, ker naj bi petelini posiljevali kokoši?!

Foto: STA

Če je kdo mislil, da veganski ekstremisti ne morejo več presenetiti, se je uštel. Trije aktivisti iz organizacije “Almas Veganas” so namreč objavili videoposnetek, kjer trdijo, da petelini namerno posiljujejo kokoši in da jih je iz tega razloga potrebno ločiti. 

Skupina veganskih aktivistov trdi, da naj ne bi bilo mogoče razlikovati med človeškimi in živalskimi vrstami, zato se vneto borijo za konec posilstva kokoši, ki naj bi trajno bežale pred petelini. Potem, ko se je posnetek pojavil na internetu, je upravičeno požel začudenje, poroča pokukaj.si.

Ljudem z zdravo kmečko logiko je jasno, da v živalskem svetu obnašanje med samci in samicami usmerja živalski nagon. Tako kokoši niti približno ni mogoče primerjati s človeško vrsto. Če pa ekstremni vegani mislijo, da se lahko kokoši naučijo pisati, brati in kuhati, naj svoje napore usmerijo v to in poizkusijo. Naravnost nerazumno pa je pričakovati, da bo kokoš petelinu podpisala privoljenje za paritev!

Como perder a razão em 30 segundos

Gepostet von António Raminhos am Donnerstag, 10. Oktober 2019

Je pa vsekakor zanimivo, da so se zapičili prav v kokoši. Kaj še sledi? Se bodo mar usmerili v vse živalske vrste in z ločevanjem spolov skrbeli za to, da razmnoževanja ne bo prišlo? Norost očitno ne pozna meja, ko so v igri veganski ekstremisti.

Hana Murn