[Video] Za vojsko severnokorejskih lepotic, ki jih je režim poslal na olimpijske igre, so strahovite zgodbe o izkoriščanju

Foto: Youtube

Severnokorejske lepotice, ki so jih na zimske olimpijske igre v Pjongčang poslali kot navijačice, so v resnici mnogo več kot zgolj podpora športnikom. Ljudje na visokih političnih položajih jih izkoriščajo in jemljejo kot lastne spolne sužnje. Kim Džong Unom morajo odgovarjati tudi športniki, ki predstavljajo njegovo državo, ob tem pa živijo v resničnem suženjstvu.

Lee So-jeon je 42-letna igralka, ki je leta 2008 pobegnila v Južno Korejo. Dejala je, da so tako glasbeniki kot igralci vsak dan prisiljeni zagotavljati spolne storitve političnim veljakom, s severnokorejskim vodjem Kim Džong Unom na čelu.

”Severnokorejski zabavljači ne le, da igrajo in pojejo, ampak morajo biti tudi del Kim Džong Unove propagande. To pa še ni vse. Vsem politikom morajo biti vedno na voljo in jim nuditi spolne usluge. Takšne stvari se za zaprtimi vrati pisarn dogajajo vsak dan.” Tudi, če to ne želijo, nimajo izbire, kršene se jim številne človekove pravice. ”Ženske se morajo sleči do golega. Obravnavajo jih kot navadne predmete,” pravi Lee So-jeon.

Kim Džong Unovi sužnji so tudi športniki, ki morajo služiti režimu
Njene trditve izvirajo iz dogodkov pred nekaj leti. Tudi športniki so obravnavani kot sužnji, ki pa jih podpira Kim Hyung-soo, ki se je leta 2009 preselil v Južno Korejo skupaj s svojim sinom, tamkajšnjim najboljšim smučarjem takratnega časa. ”Z eno besedo, športniki v Severni Koreji so Kim Džong Unovi športni sužnji. Tudi trenerji so sužnji severnokorejskega režima,” je dejal in dodal: ”V Severni Koreji sta Kim Džong Un in njegov režim vredna vse in pomenita vse. Ves svet sta tudi za vse tekmovalce in navijače. Vsi so sužnji Kim Džong Una in Severne Koreje. Za vrhunske športnike izbirajo ljudi s takšno biografijo, v kateri je moč zaslediti potencialni uspeh in tudi to, da prihodnji športnik ne bo zmožen pobegniti iz države.”

Nekdanja igralka Han Seo-hee je za BBC povedala, da so ženske v vlogi navijačic severnokorejska ”vojska lepote” in so izbrane zaradi lepega videza. Vse morajo opraviti tudi trimesečno ideološko usposabljanje, da nehumanemu režimu dokažejo svojo zvestobo.

A. L.

 • karpelec

  Vstanite iz suženjstva zakletih!!

 • neny

  reklama za SDS in siamskega dvojčka.

 • xtc

  Skoraj tako kot v SFRJ.

 • xtc

  Mi je zaupal nek znanec ,ki je precej visoko na enih od slovenskih univerz,je baje tudi nek slovenski politik,ki ga javnost zelo časti ob vsakem obisku na univerzi od “svojih” zahteval ,da mu na poslušanje njegovega govora pripeljejo najlepše študentke od,katerih si je nato eno izbral za “po govorno” zasebno debato,če je študentka slučajno “vljudno povabilo” odklonila ,ji je bilo jasno,da nikoli ne bo diplomirala na nobeni slovenski fakulteti.
  Znanec je bil priča enemtakem dogodku,kjer je študentka dobila povabilo in dvomila saj je imela resnega fanta,ki pa so mu zaupali,da naj ne rogovili,če želi diplomo in je tudi diplomiral,a je takoj po “debatnem druženju” punca z njim prekinila vse stike hitro zdiplomirala in karierno hitro napredovala,sicer sta se še parkrat videla s fantom kasneje,a se je do njega obnašala kot popolna tujka,nato je znanec izgubil stik z obema.

  • Sadako

   boli me kurac čej bil tvoj fotr rudar
   objem pa zaliž pa pust vse vnemar
   pr pičkah jest sm še zmerej selektor
   moj prjatu kurac je zanje direktor
   s kravato okol vratu bi te davu
   snemov pa fukov pol pa objavu
   To bi jaz naredila s takim profesorjem

   • xtc

    Težava je da ni bil profesor.

  • DJURO SUMAR

   Po mojem so vsi tvoji znanci farji in se to dogaja na teološki fakulteti.

   • xtc

    Tepčki si zatiskate oči ,da tega v Sloveniji ni o pa še kako.

    • DJURO SUMAR

     Vsi vemo, da je tudi v Sloveniji, dva župnika sta bila celo obsojena.

     • KAPIBARA

      Komunjare so si pa zrihtale “uradno amnestijo”

     • DJURO SUMAR

      Tegale tvojega besedičenja pa res ne razumem.

    • Steiermark

     ostareli jugoudbvski iztrebki se ne spominjajo več, kaj so počeli v Sloveniji, pod jugovino!

  • Steiermark

   Komunizem pač, ki se ne razlikuje v ničemer, samo da mi živimo sredi Evrope, drugače pa je naša “zgodovina” zelo zelo podobna te s. korejski……. pedofilija, zloraba politiov in profesorjev do študentk – pač jugokurbenhaus!

 • Anton

  Titu ni to nikoli uspelo. Njegovi zvesti zagovorniki so se mu izneverili. Ne pojejo več tako složno i butasto. Podpirajo islam drogirajo se kupujejo nacistične avtučke….

 • DJURO SUMAR

  Cel svet drvi v suženjstvo in ne vem zakaj bi bila Koreja izjema. Župniki to prakticirajo odkar so postavili prvo cerkev. Je pa res, da nihče ne ve, koliko je resnice v tem prispevku. Običajno se izkaže, da gre le za sovražno propagando. S.Koreja je ponudila roko sprave, pa jih je treba na vse načine očrniti, da do sprave nebi prišlo in da bi bile ZDA čiste.

  • slosin

   …vse bi bilo res in bi se izkazalo, da je res,, če bi bile to ameriške navijačice ….a ne?.
   A si že kdaj slišal za knjigo ‘Spolno življenje diktatorjev’ …vse je res, razen tisto, kar piše o komunističnih diktatorjih…

   • DJURO SUMAR

    Si že kdaj slišal za knjigi Sveto pismo in Koran? Vse je res.

  • sprehajalec

   Ko si sekretarko na mestnem komitetu nekoč nadlegoval in fehtaril fuk, Đurice, pač nisi imel teh misli o spolnih sužnjah. Takrat so bile v službi delovnega ljudstva in občanov. Pa še vedno sem prepričan, da nisi nič nafehtal. Nekje je le neka meja….

   • Steiermark

    Bog obstaja in pravica tudi!

    • Tone

     Pravica obstaja, ampak ne vedno in za vsakega, bog pa ne.

    • DJURO SUMAR

     Boga ni, kar je dobro za vse nas, saj če bi obstajal, bi bilo še slabše, pravica pa obstaja za ene bolj kot za druge.

 • McBobo

  Komunizem in muslimanizem z roko v roki. Obema režimoma je skupno seksualno izživljanje nad nemočnimi in klanje neposlušnih ter neubogljivih.

 • Tone

  Pri nas pa se temu lepše reče mobing.

 • Egon83

  Ne izgledajo nič drugače kot druščina, ki še danes poje hvalospeve kumrovškemu šlosarju.

 • Striker

  To se mi zdi isto kot v Vatikanu !!!!

 • Marijan Tončić

  Čudne debate na tem krožku. Jasno, da so vse povsod negativci in devianti, vendar se moramo malo omejiti vsaj na zgodovina zadnjih 100 let in v tem obdobju na žalost tako imenovana leva avantgarda daleč daleč presega razum in je v zadnjem desetletju z roko v roki z ekstremnim islamizmom. Je pa katolicizem doprinesel največji napredek in razumevanje med ljudi, kar moramo vsi priznati, tudi tisti, ki se nismo še opredelili.

  • lili pili

   Pacpejdmo se malo nazaj do verskih vojn v evropi in koloniziranju z ognjem in mecem po juzni ameriki in afriki z blagoslovom cerkve pa pol ocenjujmo koliko napredka nam je prinesla ta katoliska cerkev

   • Marijan Tončić

    Res je, vendar poleg zgodovine, ki so nas učili v naši osnovni šoli predlagam, da si malo preberete tudi kakšen bolj verodostojni zgodovinski vir iz tujine. Recimo, da so podatki primerljive kot za moške in ženske, za ene je treba deliti z 10 za ta druge pa množiti z deset in pridemo do realnega rezultata. Nekaj takega je tudi v zgodovinskih dejstvih, s katerimi na žalost še evdno operirajo naši levousmerjeni zgodovinarji. Kdo pa je Lili Pili??? mačka na vrvici?

    • lili pili

     Ej zgodovino ispred 500 let niso pisali levicarji, saj jih takrat menda se ni bilo ali pa se motim, takrat so cerkveni med seboj tolki par sto let…

   • Marijan Tončić

    O zgodovini širjenja Muslimanizma smo bolj malo pisali, to bi malo zameril katoličanom ali kar koli že so. Je pa dejstvo, da se je katoliška cerkev razvijala in rezvila v pozitivni smeri, marsikatere druge pa ne. Na žalost pa so ateisti ali materialisti nazadovali na vseh možnih linijah in do sedaj se niso izkazali prav nikjer.

 • Marijan Tončić

  Vsi bleferji, ki s eoglašate s podporo levim usmeritvam, ki zrejo v bodočnos, pokažite eno dobro stvar, ki so jo od nastanka prve socialistično-komunistične države spravili na trg za boljši jutri večine ljudi. Ne vseh ljudi, ker to je utopija, samo za večino, saj to je pomembno, Niti ene sklede ali primernega lonca za kuhanje enolončnic, da ne govorimo o tehniki…… dobesedno nič….nič…..nič…..

  • Novakec1

   Iskrina vrtalka iz leta 1968 mi še sedaj dobro služi, pa na elankah so tud smučal in skakal, PS od Gorenja je še sedaj tak kot takrat, so požrešni kapitalisti zatrli tehnološke posodobitve…….pohlepneži z tvojo mislenostjo so pa vse to uničl.

   • Darth Vader

    požrešni kapitalisti? al samo člani Foruma21? izvoli….tranzicijski dosje http://stres.a.gape.org/VTA/tranzicijski_poslovni_imperij_na_Balkanu_in_drugi_zapisi_borisa_meglica.pdf

   • Anonimni_Profesor

    Ti pa imas IQ korenja! Kaj ti pa bo star stroj, ce imas na razpolago moderne z 10x vec funkcijami. Moja mati ima tudi se nekje skaf iz casa AO! Sicer pa takih neumnosti ne mislim vec komentirat! Adijo and Blocked!

   • Marijan Tončić

    Ti kar koristi tvoj stari vrtalnik, po možnosti postavi kakšno ceneno merilno napravo vmes in izračunaj izkoristek vrtenja tvojega vrtalnega stroja….

    • Tone

     Primerjati orodje iz l. 68 z današnjimi je noro. Je pa res, da so bili takrat izdelki kvalitetnejši in predvsem trajnejši (tudi kapitalistični), ker potrošniška miselnost še ni bila tako razvita. Pri proizvodnji potrošniških dobrin je kapitalizem seveda uspešnejši, ker ga žene sla po dobičku. Šele sedaj pa se pričenja človeštvu svitati, kam to pelje – v uničenje planeta. Moja generacija pozna kapitalizem s človeškim obrazom, ker je tekmoval s socializmom, sedaj pa je pokazal svoj pravi obraz (zaradi katerega je v 19. stol. ideja socialistične družbe sploh nastala), ko proizvaja množice revežev in peščico bogatašev.

    • Novakec1

     Ti pa izmer izkoristek svojega neumnega komentarja ki nima nobene veze z mojo pripombo qvazi anonimus prfoksu

  • Tone

   Izumili so satelit. Brez satelitov bi bil današnji svet nepredstavljiv.

   Na drugi strani pa kalašnikov. Tudi brez tega bi bil današnji svet drugačen.

   • Marijan Tončić

    Nikoli ne bomo vedeli točnih podatkov s kolikimi žrtvami in s kakšno tehnologijo so hiteli samo da bodo prvi. Lahko pa pogledamo izdelke, predvsem pa kaj so dobili navadni zemljani kot rezultat tega dela. Spet niiiič….

    • Tone

     Žrtve pri vesoljski tekmi so bile na obeh straneh. Je pa zanimivo, da so Američani prevzeli državno planski princip, če so hoteli dobiti tekmo. Kapital se je šele sedaj vključil v vesoljske projekte in izkorišča znanje in izkušnje, ki jih je financirala država. Od kar pa je z zlomom socializma vesoljska tekma končala, pa Američani hodijo v vesolje z Ruskimi raketami in raziskujejo na ruski vesoljski postaji in ne obratno.

     Ti lahko preziraš socializem in častiš kapitalizem, res pa je, da imata oba tako dobre kot slabe strani. Dolgoročno gledano pa je rešitev neke vrste socializem – to se že svita celo kapitalistom.

 • Franc Šink

  Dvorna kurbarija ima domovinsko pravico v vseh diktaturah.

 • AlojzZ

  Pometajmo pred svojim pragom!

  Pred leti mi je zgodbo povedal žal že pokojni Avgust Likovnik, dolgoletni športni delavec in član olimpijskega komiteja, sicer pa starosta Bloudkove nagrade. Zgodba gre takole. Direktor smučarskih reprezentanc Tone Vogrinec je bil alfa in omega v obeh reprezentancah. Kdo bo v reprezentanci in delitev drobtinic iz sponzorskih sredstev, je bila izključno domena Toneta Vogrinca. Punce v reprezentanci so imele v tistem času z Vogrincem poseben odnos. Nuša Tome, Anja Zavadlav. Andreja Leskošek so o tem prve spregovorile na zvezi, vendar jih nihče ni jemal resno. Vse do Mateje Svet je veljalo, da gre za zlobne jezike in obrekovanje. Potem je prišla tista nesrečna slalomska tekma v Italijanskem Bormiu, če se ne motim. Sredi noči je zvonil telefon v stanovanju Svetovih za Bežigradom. Mateja Svet je objokana prosila očeta in mamo, da takoj prideta ponjo. »Tona se je spet spravil name«, je hlipala šampionka v telefonsko slušalko.
  http://www.bicikel.com/forum/47103/_mateja_svet_in_bagra_na_szs.html

 • šmentanamuha

  Verjetno je Kimova partija potem natančno pregčedala posnetke, da vidi, če katera ni dovolj zavzeto navijala. Iz teh posnetkov se vidi, da so to koreografijo pred tem doma dobro zvadile. Je pa res, da ob tem ko mediji izpostavljajo in potencirajo vse, kar pride iz S Koreje, nihče ne upa pisati o bestialnih partijih svetovne politične elite in holivudarjev, ker so v igri otroci, dojenčki, device, pitje krvi, kanibalizem. Tko da … js totim puncam želim vse najboljše. AlojzZ je pravilno povedal.

 • lili pili

  Tele bi se trump za rit zagrabu, pa saj jih je ze do sedaj dosti, vsi, ki imajo moc to izkoriscajo….

 • Caetano

  Najprej imajo komunistični diktatorji s takimi ženskami orgije, potem ko jih zavržejo jih pa pobijejo zaradi ”nemorale in sodelovanja v orgijah”.

 • bojan

  zopet neko natolcevanje in blatenje brez podlage. Lepa in seksipilna mlada ženska je biti naporno v vsakem režimu, tudi “idealnemu” ameriškemu, kajti pohotneži in slineži se najdejo v vsakem političnem sistemu, ne glede na barvo. Smo si pa različni, nekaterim ženskam to odgovarje, in se ne čutijo kot žrtve in izkoriščane, drugim pa ne.

  • Anton

   Vidim da si navdušen nad robotizacijo človeštva. Na balkanu in v Sloveniji to ni uspelo niti diktatorju titu.

   • bojan

    na mmc portalu imaš dolg intervju z J. Korejskim profesorjem na ljubljanski filozofski fakulteti, ki na široko in temeljito govori o tem, kako je postal Južni Korejec navaden robot multinacionalkam, ko nima časa za nič, niti za zasebno življenje. Verjetno se morajo lepe tajnice njihovim mogočnim šefom, ki odločajo o njihovi ekonomski eksistenci, tudi brez ugovora predajati, drugače sledi odpust, ker zunaj čaka armada lepotic, ki jim to počenjati ne bi bilo muka. Pa saj vendar J. Koreja spada v “demokratični” zahodni svet, kajne? In tam zanesljivo izkoriščanje lepih mladenk ni, niti v Vatikanu in njegovih podružnicah po svetu.

 • Anton

  Kaj bo s temi ljudmi ko bo režim razpadel?

 • zanimivo, da so svetovni mediji uskalejno začeli o tem pisat tri dni nazaj, da ni to kot zgodbe o stricu ki ga je vrgel 120 sestradanim psom da ga pojedo, potem pa se je pojavil živ in zdrav?

 • Božobožo

  A ni isto tudi v holivoodu, če je ženska hotela dobiti vlogo, je najmanj fafati. A Melanija se je pa s Trumpom poročila ker je tako luškan in dobro sexa?

 • Burek Burecki

  Spet neke zahodno rezimske lazi in vi kot hlapci trobite oslarije naprej. Poglejte na netu te navijacice. Sveskozi nasmejane in polne zivljenja tudi ko to ni potrebno. Ljudje ki so spolni suznji nimajo taksen profil… zakaj tako lazete in zavajate ni jasno l. Jasno pa je, da vsi ti fake clanki skodijo vademu tako malemu ugledu. Ce lahko temu sploh recemo ugled….

 • MEFISTO

  Tudi jaz raje glledam gole ženske, pa nisem severno korejski diktator.

  Le dolgo jih ne morem gledati, ker jih brž uporabim in razveselim.

 • MEFISTO

  To ni tema za levičarje in nicke enega, edinega ter vedno istega, ker ne vedo, čemu služijo ženske in ker so slabi fukači.

  • Tone

   Ženske ničemur ne služijo, lahko pa ženske in moški počno to in ono.

 • cosmosjasnovidec

  In po končanih olimpijskih igrah se bodo kot spolni sužnji vrnili nazaj v Severno Korejo?
  Razumljivo,da so ženske ustvarjene za naskok in ne razumem kdo ne bi pofukal lepe ženske,če je sila tudi oblečene seveda z strganimi spodnjicami z nje tako,da ni veliko v tem ali je gola ali ne.
  Če tem korejkam take jebačine ne bi odgovarjale se več ne bi vrnile nazaj tako,da so to same prostitutke in kurvetine tako kot tudi komunistke so bile in so že od vekomaj,če pogledamo samo čefutarske balkanske svinje moški so pa tako ali tako že dvospolni rojeni buziči,ker jih starši spolno zlorabljajo že od mladih let pa imajo to prirojeno.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • samsara

  Zgleda, da pri kloniranju jim pa gre od rok, temle komunističnim Korejcem.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!