Visoko nosečo Londončanko z nožem zabodli do smrti, njen dojenček preživel, a se bori za življenje!

Foto: Facebook

Potem ko je v Londonu županovanje prevzel muslimanski župan Sadiq Khan, je kriminal na ulicah postal del vsakdana. Najbolj žalostno pa je, da ni prizaneseno nikomur, niti nosečnicam ne. Britanski mediji poročajo, da je bila nedavno z nožem do smrti zabodena 8-mesecev noseča ženska. Sreča v nesreči je poskrbela za to, da je dojenček, ki se je rodil na mestu umora, preživel, a se bori za življenje.

26-letna nosečnica Kellymary Fauvrelle je v soboto zjutraj v južnem delu Londona podlegla poškodbam, njenega dojenčka pa so takoj po rojstvu odpeljali v bolnišnično oskrbo. V zvezi z umorom je bil aretiran 37-letni moški, čigar identiteta še ni znana.

Eden izmed sosedov je dan po umoru povedal, da je v soboto zjutraj slišal lajanje policijskih psov. “Bilo je zelo glasno, zato nas je prebudilo. Slišali smo kričanje, nato pa smo zagledali policijo in reševalce. Kasneje sem videl še eno žensko, ki je stopila ven in se onesvestila na ulici.” 

Kellymary Fauvrelle s svojim nečakom (Foto: Facebook)

Dojenček je v kritičnem stanju
Po podatkih britanskega Daily Maila je umor nosečnice že kar 64. letos. Dojenček je sicer preživel napad z nožem, a je še vedno v kritičnem stanju. Na nedavni umor se je preko družabnega omrežja Twitter odzval londonski župan Khan in zapisal: “V našem mestu ni prostora za nasilje nad ženskami. Strašni umori na domu, kot je ta, kažejo na obseg problema, s katerim se trenutno soočamo.” Ob tem je še dodal, da sočustvuje z nedolžnim otrokom in materjo, ki jo je ta tragično izgubil.

Glede na to, da porastu kriminala ni videti konca, ni nič čudnega, da je župan zaradi svojega neukrepanja deležen vrste kritik, tako s strani državljanov kot tudi s strani ameriškega predsednika Donalda Trumpa, ki je Khana označil za pravo katastrofo, ki London le uničuje.

Hana Murn

 • Van Der Waals

  ZA EVROPO BREZ MUSLIMANOV ČRNUHOV IN CIGANOV!

  • dob

   Ne. Jaz sem za Evropo brez komunizma, nacizma, fašizma in islamizma.
   Vse štiri ideologije ali bolje – religije, imajo skupno to, da ne poznajo evoucije. Lahko se razvijejo samo v umor, načrtno iztrebljanje nasprotnih ideologij in religij, torej v genocid!
   To pa je isto, kar ti svetuješ tukaj. Ne vem zakaj bi tole, kar ti svetuješ, bilo kaj bolje.

   • iustinian

    Bodo kar ideologije. Vse 4 so daleč od religije, sledilci malikujejo duševne bolnike in udejanjajo njihove izrojene blodnje. Sicer se strinjam s tabo in mislim, da je tudi rasizem zabloda.

    • dob

     Komunizem, kot ideologija in družbeni sistem, ki dela svet pravičen, ne more dokazati, da je takšna uireditev sveta kadarkoli obstajala ali bi lahko obstaja kjerkoli na tem planetu.
     Ne more dokazati ali lahko obstaja komunizem kot uspešen in pravičen sistem ( če je, naj mi komunist pokaže na zemljevidu kje to je, kje se je zgodilo), kadarkoli, kjerkoli, v kakterekoli zgodovinskem obdobju… Kje obstaja kot pravičen sistem, ki ne ubija, ki ustvarja blagostanje in varuje človeško življenje in dostojanstvo (kar sam propagira!) in je sposoben sebe preživljati z lastnim delom in ohranjati življenje (svoje državljane!) BREZ izkoriščanja.
     V to namreč verniki komunizam verujejo.

     Torej je religija.

     Če komunist verniku reče: kje je Bog, pokaži mi ga da bom še jaz verjel….
     lahko jaz rečem komunistu: pokaži mi komunizem, kje je… da bom še jaz verjel vanj.

     Pa ne more. Lahko samo vanj verjame.
     Torej je religija!

   • Basileus

    Kaj pa levicar, je mozno, da evolvira v komunista-morilca?

  • GverilaStyle

   Jaz pravim JUUUUURIŠ !!!!

 • xtc

  Zopet črni,pečeni,zapečeni,prepečeni,kdo pa drug?
  Samo upajo lahko,da se bo nekdo spmnil še na župana in ga nalce ponožkal,nato utegne iti na bolje.

 • RATATA

  Če preživi, bo itak muslićapac.

  • Basileus

   E moj Korotanec. Vitezi so včasih nesebično ščitili nemočne. Ta kodeks so podedovali vojaški in policijski specialci po vsem civiliziranem Svetu. Vsako veliko srce je hrabro srce.

   • RATATA

    V nimar jemljem otočane od 00 do 99.

    • Basileus

     Si mi ze v prvem postu vse povedal z drugim samo potrdil tvoje misli.

 • dare326

  Polletno število umorov v Londonu je na povprečni ravni zadnjih 20 let. Spremenile so se lokacije, načini umorov in nacionalnost morilcev.

 • All Bot

  V kulturno obogateni Britaniji zabodejo dest ljudi na dan. Angleži bi morali zbrati jajca, ponovno zavladat svoji državi, naredit red in nagnat ven človeške živali barbarske, ki ne spaajo v civilizirano družbo.

 • Hribouc

  Smrt Fašizmu- Rdečemu+Črnemu Komunizmu-Nacizmu & Satanizmu !

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!