fbpx

Vodja ženskega shoda proti Trumpu je teroristka, ki je sodelovala v dveh pokolih Izraelcev

Foto: epa

Rasmea Yousef Odeh, ki vodi novi ženski shod proti ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu, je obsojena teroristka. Vodila je tudi teroristična napada, v katerih sta bila ubita študenta, medtem ko sta nakupovala hrano. Nato je odšla v ZDA in si z goljufijo pridobila še ameriško državljanstvo.

Odehova, ki je Palestinka, je bila leta 1970 obsojena zaradi dveh terorističnih bombnih napadov, v katerih sta bila ubita študenta, medtem ko sta nakupovala špecerijo. Zaradi zločinov je v zaporu preživela 10 let, kasneje – leta 2004 – pa ji je uspelo pridobiti ameriško državljanstvo, in sicer tako, da je lagala o svoji preteklosti. In ravno zaradi goljufije pri pridobitvi ameriškega državljanstva je bila leta 2014 obsojena. Pamela Geller še piše, da je Odehova sicer dobila pravico do novega sojenja, ki je določen za to pomlad, saj trdi, da je takrat, ko je izpolnjevala vlogo za pridobitev državljanstva, trpela za posttravmatsko stresno motnjo. No, v tem času pa je delala kot svetovalka za ObamaCare (t. i. Obamovo zdravstveno reformo).

V primeru Rasmee Yousef Odeh se jasno kaže levičarsko/džihadistično zavezništvo v akciji. Nobenega od njenih vodih v projektu ObamaCare očitno ni skrbelo, da je Odehova morilka. Navsezadnje, bili so “samo” izraelski Judje.

Pripravlja se splošna stavka – Dan brez žensk
Rasmea Yousef Odeh bi morala biti iz ZDA izgnana že zdavnaj. Namesto tega pa vodi novi ženski shod, ki se pripravlja v Ameriki. New York Post piše, da so “levičarji dobili novo veliko idejo, kako bi ‘vrgli’ predsednika Trumpa: še en ženski shod”, kar pomeni še en javni primer, kako Trumpovi nasprotniki kričijo slogane in to anarhijo zamenjujejo za konstruktivno politiko. Novi shod se pripravlja na dan žena, 8. marca, vendar pa se zdi, da si tokrat prizadevajo za drugačen koncept, kot nazadnje, ko so si protestnice nadele roza kape ob Trumpovi inavguraciji. Namesto tega imajo organizatorji v mislih “splošno stavko”, ki se bo imenovala Dan brez žensk.

V manifestu, ki je bil 6. februarja objavljen v The Guardianu, organizatorji pozivajo k t. i. “novemu valu militantno-feminističnega boja”. Da, militantnega, ne mirnega.

To so tri vražje ženske, na katere stavijo levičarji
Kot soavtorica tega manifesta je navedena Rasmea Yousef Odeh, ki je obsojena terorizma, zato je jasno, zakaj je za levičarje junakinja. Druga soavtorica tega shoda je Angela Davis, profesorica, ki je strokovnjakinja za stalinizem in dolgoletna podpornica črnih panterjev. Tudi ona ima kriminalno preteklost, saj so ji leta 1972 sodili, ker so bile tri pištole, ki jih je kupila, uporabljene v streljanju v sodni dvorani, ko je bil ubit sodnik. Nato je bila sicer oproščena, kar je ‘praznovala’ tako, da je odšla na Kubo.

Politična aktivistka Angela Davis. Foto: epa

Tretja soavtorica pa je Tithi Bhattacharya, ki je v svojem eseju mednarodnega socialističnega pregleda nadvse hvalila maoizem, čeprav so maoisti na “terorističnem seznamu zunanjega ministrstva ZDA, Kanade in Evropske unije”. Jasno je, da se tudi ona ukvarja z ekstremizmom, saj je med drugim priznala, da sovraži Kanado.

Nasvet: ženske naj 8. marca ne delajo – ne v službi, ne doma; odpovejo naj se negi družinskih članov in spolnim odnosom
Na spletni strani womensmarch.com je zapisano, naj protestnice v kratkem pričakujejo več informacij o tem, kako sodelovati na lokalnih protestih po vsej ZDA. Ta spletna stran sicer poziva ženske po vsej državi, naj ne gredo tisti dan v službo, temveč naj se raje pridružijo ženskemu shodu v njihovi bližini. V manifestu, ki je objavljen v The Guardianu, pa je zapisano, da bi morale ženske ta dan “blokirati ceste, mostove in trge ter se vzdržati dela doma, skrbi za koga in se tudi odpovedati spolnosti”. Dodano je še, naj bojkotirajo podjetja, ki so v Trumpovi lasti ali delajo za ali s Trumpom. “Prav vsaka ženska bi morala nositi nekaj rdečega v znak solidarnosti.”

Nasršen ton manifesta in poziv k “militantni” vstaji sta pokazatelja, kako so liberalci vedno pripravljeni opravičevati nasilje v imenu nasprotovanja Trumpu.

Marjanca Scheicher