fbpx

Voznik iz Velike Kladuše premikastil migranta, skritega pod avtobusom; zaradi nespametne poteze ilegalca bi lahko šel v zapor zaradi tihotapljenja ljudi!

Foto: 24sata

Nek ilegalni migrant se je med postankom avtobusa, ki je bil namenjen iz Velike Kladuše na Hrvaško, skril pod vozilo. Ko so ga potniki našli, je vozniku počil film: če bi ga odkrili policisti na meji, bi bil lahko voznik obtožen tihotapljenja ljudi.

“Približevali smo se mejnemu prehodu. Pred njim smo se ustavili. Medtem ko smo stali, je eden od potnikov rekel vozniku: Nekdo se je vtihotapil pod avtobus,” je povedala ena od prič dogodka, poroča portal Biščani, ki se sklicuje na portal 24sata.

Vozniki in potniki so skupaj začeli iskati migranta. Če bi ga odkrili policisti na meji, bi lahko voznika obtožili tihotapljenja. Zato je vozniku tudi “počil film”, ko so ga našli. Preklel mu je vse sorodnike do petega kolena in ga udaril.

Ilegalec, po pripovedovanju prič je bil star okoli 20 let, je vozniku rekel: “Please!” Voznik mu je odvrnil: “Kaj ‘please’.” Vmešali so se potniki, ilegalca odmaknili od jeznega voznika, ki pa mu je še uspelo, da ga je brcnil v zadnjo plat in mu zaklical: “Beži!” Policistov niso poklicali, saj so zadevo rešili sami.

Demokracija