[VIDEO] Vredno ogleda: Ključ uničenja zahodne kulture je na področju seksualnosti

Foto: iStock

Ameriški profesor Paul Kengor z univerze Grove City College ostro nad neomarksiste. Če je komunizem želel človeka razvrednotiti in uničiti, ko je poudarjal enakost v ekonomskem smislu, imajo po njegovem neomarksisti novo dogmo: potrebno je uničiti spolno identifikacijo in tradicionalno družino.

“Spoznali so (socialni komunisti), da Zahoda ne bodo mogli premagati z gospodarstvom. Najbolj liberalni Američani vedo, da svobodni trg premaga komunizem. Ključ uničenja Zahoda je v kulturi, še posebno na področju seksualnosti, spolov in skozi medije,” trdi Paul Kengor.

Kengor, profesor, ki je svoj doktorat pridobil na Univerzi v Pittsburgu, spomni na zgodovinski razvoj kulturnega marksizma – gibanja, iz katerega so izšle ideje, ki danes definirajo stališča levega političnega prostora glede družine, zakona, spolne identifikacije in seksualnosti. Izpostavi tudi bistvene mislece, ki so k temu gibanju prispevali, obširneje pa razloži ideologijo tistih, ki so s svojim idejami najbolj izstopali.

Eden izmed njih je Herbert Marcuse, marksist in vodilni predstavnikov frankfurtske šole marksizma. “Herbert Marcuse je rotil k nestrpnosti proti gibanjem na desnici in strpnosti do gibanj na levici. Tukaj je levica danes,” oceni Kengdor, hkrati pa tudi razkrije, kakšne želje in ideje se skrivajo v ozadju hotenj po razgradnji tradicionalne družine.

Marcuse: Spolna osvoboditev je mogoča samo skozi perverznost
Marcuse je govoril o polimorfni perverznosti, ki je spolnost, ki vključuje oralni, analni in genitalni eroticizem, ki se izogiba ozki osredotočenosti na heteroseksualno genitalno občevanje. Marcuse je verjel, da je mogoče spolno osvoboditev doseči skozi raziskovanje novih permutacij spolnih želja, spolnih dejavnosti in spolnih vlog,” pojasnjuje Kengor.

Kengor: Marx je bil slab mož in oče, po vrhu pa še rasist
Kengor se ustavi tudi pri Marxu in Engelsu. “Marx ni bil dober oče in mož. Več njegovih otrok je umrlo pred njegovo smrtjo, vsaj dva sta storila samomor, ena izmed hčera je storila samomor skupaj s svojim možem, Marxovim zetom, ki ga je Marx naslavljal z najbolj groznim rasističnim jezikom, saj je bil zet delno Kubanec, torej je imel v sebi kubansko kri. Marx je to razumel kot slabšo vrsto krvi. Marx je varal ženo z družinsko služkinjo, ki je najbrž z njim tudi zanosila. Marx obstoja tega otroka ni potrdil ali priznal.”

“Engels je ljubil Marxovo idejo: Blagoslovljen je tisti, ki nima družine. Engels je odklanjal poroko, imel je več ljubic, vse so želele, da iz njih naredi pošteno žensko, ampak je odklanjal poroko z njimi,” opiše Kengor Marxove in Engelsove družinske odnose, ki so botrovali idejam kulturnega marksizma.

Žiga Korsika

 • noname

  ČESTITKE ZA IZJEMEN PRISPEVEK OSEBI, KI JE TO OBJAVILA!

 • Mihilus

  Odličen prispevek. Točno zato nam komunisti vsiljujejo vse te “vrednote”, da bi sesuli naše države in ponovno uvedli komunizem. Zato je nujno novemu družinskemu zakoniku reči NE.

 • xtc

  Članek vreden branja.
  Seveda sodijo v isto kategorijo tudi vse druge oblike deviantnega sexa.
  Sicer ,je res ,da so istospolni vseskozi prisotni ampak na družbenem robu,kamor tudi dejansko sodijo,seveda to ne pomeni njihovega preganjanja,ali želje po skupnem življenju ali dedovanju ipd.
  Ampak,te prakse pač ne morejo biti merilo normalnosti družbe,enako ne ZOO fili ali nekrofili ipd,prakse,ki so hudo na robu ali že moralno oz normalno družbeno nesprejemljive oz zavržne.
  v bistvu grejo neokomunisti še dlje čez naravne zakone in na nek načim dobesedno kreirajo perverzneže,sexualne iztirjence ipd stvore ,ki z naravnim sexom nimajo kaj veliko skupnega,na drugi strani pa spreminjajo otroka dobesedno v TV,hladilnik oz stvar.
  Osebno mislim ,da je te zavržne prakse treba strogo omejiti oz nekatere celo strogo prepovedati,nekatere še vzdržne pa postaviti nazaj na njihovo mesto na družbeni rob-seveda z pogoji ,ki sem jih že zapisal.
  Seveda pa je družina vrednota,ki jo mora država postavljati na prvo mesto.
  Glede Marxa pa tole ja kaj ste pa pričakovali od komunista?
  Od njih in socialistov ali nacional socialistov je bilo kaj malo dobrega.

 • Jože Novak

  Ta film je res odličen. Super, da ste ga povzeli. Sicer se meni zdi glavni problem, ki je odlično izpostavljen v tem predavanju ta, da si marksizem/komunizem prizadeva izničiti družino predvsem zato, da bi oblast nad vzgojo otrok dobila “družba”. Torej tisti, ki so na oblasti. V javnih šolah bi jih vzgajali točno tako, kot so si sami zamislili,
  starši pa na to nebi mogli vplivat. Tako postanejo družbeno orodje.

  Točno to se zdaj s tem ZZZDR dogaja pri nas. Ukinja se moškega in žensko
  kot edina možna starša. Otroke v šolah bodo učili vseh možnih spolnih
  praks, če kakteri od staršev/učiteljev/ravnatelejv tega ne bo želel bo
  kaznovan. Torej ugovor vesti odpade.

  Moški in ženska sta samo zato, da prispevata k rojstvu otroka – ker drugače pač ne gre – ne glede na to, kaj si kdo misli, ima na samem začetku otrok vedno očeta in mamo. Otrok lahko nato ostane z njima, lahko oba odpadeta in ga donosi druga ženska, lahko eden odpade in ima nato samo mamo itd. Nato pridejo v poštev vse možne posvojitve. Gejevske, lezbične, trans/pan xy (in vsi ostali možni izrazi, ki jih ne poznam) seksualne. Niti pa ni potrebno ga rodit. Nenazadnje lahko družba dovoli, da se ga v vsakem trenutku splavi – v nekaterih državah že tudi v visoki nosečnosti. Skratka nov ZZZDR omogoča to, da se z otrokom počne karkoli se hoče, brez upoštevanja njegovega dostojanstva. Brez zavedanja da gre za največjo vrednoto vseh vrednot in to je človeško življenje. Otrok je vendarle človek in ga kot takega nenazadnje ne moremo zreducirati na neko željo isto/pan/trans spolno usmerjenih oseb, kot da je to neko božično novoletno darilo, ki si ga, če želiš, lahko izbereš. Tudi sam bom imel mirno vest, saj bom šel na referendum in glasoval PROTI. Tako se mi v prihodnosti ne bo treba zagovarjati, da sem soustvarjal svet otrok poln tesnobe in stisk.

  • sodnikisozločinci

   Uničenje družine je prva faza, zaradi posledičnega upada rojstev (kdo normalen pa bi hotel imeti otroka v družbi, katera ga hoče moralno pokvariti?) pa sledi druga faza revolucije z uvozom moralno (v smislu pojmovanja družine) nepokvarjenih in naši kulturi sovražnih tujcev, da nadomestijo naš narod. Na kratko, pri nas komunisti spet preskakujejo prvo fazo, tako kot so med drugo svetovno vojno, cilj pa je isti – uničenje naroda.

 • PIA

  Otrok v tem krutem svetu potrebuje oba starša in čim manj vmešavanja države. Razen, ko ta brani svoje državljane pred tujo vsiljeno kulturo in vero. Slovenska vlada ni sposobna zagotoviti ne prvega ne drugega.

 • pokvarjeniSvet
 • pajot

  marks je slovanske narode označil za rasno manjvredne.Zato jih je treba zbrisati z obličja zemlje. Kakšna ironija,da so se ravno Slovani šli marksizem in komunizem.

 • Feriss.H

  Že leta vemo da za dekadentno degradacijo Zahoda stojijo Ashkenazi-Juden. V krempljih imajo Hollywood, Porno industrijo, MSM (Mainstream Media), Univerze, Šolstvo, Vrtce, skratka vse z čemer se vpliva na psiho in percepcijo okolice in sveta.

  Židovski Idejni Nosilci Perverzije in Multi-Kulti Exibicionizma že v vrtcih programsko usmerjajo bele punčke na črne “partnerje”. V šolah pa že 12-letnim Belkam začenjajo polniti glave o parjenju z American Africans. Na reklamah vseh vrst boste videli po navadi plavolaso punco obkroženo z dvema ali tremi “temnopoltimi mladeniči” kot im ljubkovalno to reče New Yorška dopisnica z POPTV. Meni osebno to izgleda kot beli otroci med šimpanzi.

  Seveda to se nadaljuje skozi filmsko industrijo do velikih TV, kot so CNN, NBC SBC ABC MSNBC in td, kjer obvezno sedita Plavolasa voditeljica in Črni kolega. Povsod najdemo isti model prezentacije. Če sta pa dva moška v kakšni reklami, potem je OBVEZNO Črni prikazan kot neki superman, Belec pa kot kržljava neatraktivna kreatura.

  Nikoli še nisem videl da se reklamira Židovske ženske z Črnimi partnerji. Le kako je to mogoče?
  Diversity je namenjen izključno Goyim ali Belcem.

  • Mihilus

   Sej smo jih pogruntal in razkrinkal že v taki meri, da se našim otrokom ne morejo več prat možganov. Potomci tistih, ki smo jih razkrinkali bodo rasni realisti in se jih ne bo več dalo zjebat. In vedno več folka odpira oči. Na voljo je vedno več odličnega materiala. Samo dokumentarec “With Open Gates: The forced collective suicide of European nations” je na YouTube je v dobrih dveh tednih nabral 4.5m ogledov

   • Feriss.H

    Po mojem je to ena od najboljših če ne najboljša kompilacija na to temo. Če bi bilo v živo in bi imel avtomat v rokah bi sprožil in šele pol mogoče čisto malce razmišljal…al pa tudi ne

    • rubec

     Po moje bo to ta zadnje.

     • Feriss.H

      A ti men bereš misli…

    • xtc

     Saj ne razmišljaš.
     Le trobentaš neumnosti in sovraštvo.

     • Feriss.H

      PSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

    • Mihilus

     Sej folk v Evropi se obrožuje ko zmešan. Tudi sam sem se. Ampak na moji muhi bodo prvo Meseci, Cerarji, Makarovičke in podobni komunistični izdajalci.

  • xtc

   Glej priporočim ti obisk kakšnega strokovnjaka.
   kajti tvoje stanje je resno.
   Zapisi pa hudo bolni.
   Če bi razumel osnove Judovstva nebi tvezil nesmise.
   Judu so ortodoknejši od Krščanov in črnega juda ne poznam.Torej nehaj nategovati in trabunjati in bebaviti.

   Če se hočeš poročiti z Judom ali Judinjo se moraš prepisati -so pa zelo rasistični.
   Torej nekaj ne štima v tvojih nakladanjih.Zopet zavajaš in natolcuješ.

   • Feriss.H

    A MA KDO KAKŠEN SPRAY ZA TEGA xtc
    PICAJZLA

    • xtc

     Lepo ,da si nam obelodanil kako visoko kotiraš-komentarji ,ki jih širiš kažejo na to in izredno nestrpnost in neumnost,ki jo razglašaš za pamet.
     Ja tudi to je dovoljeno v demokraciji in to je njen čar in prednost.

     • Feriss.H

      PSSSSSSSSSSSS PSSSSSSSSSSSSSS

     • xtc

      A TI JE OLAGUMA SPUSTILA?

   • Nova24TV Mod 1

    Opozorilo: Komentarji so namenjeni komentiranju teme, debatiranju, ne pa žaljenju, zmerjanju, poniževanju, medicinskim diagnozam ipd.

    • xtc

     No hvala za opozorilo nalce nižje sem bil deležen primerjave s parazitom ,ki navadno gnezdi na glavah ljudi.Sicer se ne sekiram za to.
     Jezi pa me ,da se neprestano pojavljajo neumnosti,ki z realnosttjo nimajo nobene veze in se nonstop nekaj natolcuje.
     Človek,ki očitno hudo malo pozna Judovstvo strelja kozle vprek in vprek-o tem ,kako Judje ljubijo črnce id Judje so daleč bolj ortodksni in rasitični kot katoliki in še huje sovražijo islam kot krščani torej neprestano zavajanje NE DRŽI.Je pa vedno res ,da v vsakem narodu obstajajo črne ovce te ali one branže.
     Neumnosti ,ki jih nekateri pišejo ,da želi nekdo na svetu narediti cel svet muslimanski sam pa ni musliman,zato da bo vladal je malodane slaboumno,isto kot oni ,ki trdijo ,da je treba samo atomsko orožje akrivirati pa bo drugi izgubil-kar je še večja neumnost saj bo tudi taprvi nato izginil zaradi posledic tega.
     Skratka nekateri komentatorji so očitno v vojni s treznostjo in zdravim razumom kar pa je hudo.

   • pokvarjeniSvet

    V čem je razlika med Judi in Arabci v mentaliteti oboji nebi nič delali pa druge izkoriščali in svoj denar imeli. Oboji so nestrpneži in rasisti. oboji samo cenijo svoje ljudi drugih pa ne. Jude so v Srednjem veku po celi Evropi sovražili, ker so bili težki oderuhi in lopovi….torej paraziti. Izumili pa niso nič tehničnega.

   • Feriss.H

    PSSSSSS PSSSSSSS PSSSSSSSS

   • Feriss.H

    Sorry “buddy”, javnost ima pravico do obveščanja, in v skladu z tem načelom sem posredoval tvojo ANAMNEZO ki je pravkar bila objavljena na Wikileaksu, preden jo eventualno umaknejo zaradi zaščite osebnih podatkov

  • Feriss.H

   PRAVKAR PRICURLJALO V JAVNOT

   Univerzitetna Psihiatrična Klinika Ljubljana
   Enota za zdravljenje odvisnosti od NEUMNOSTI

   V roke Lečečemu zdravniku
   datum: 28.11.2015

   ANAMNEZA PACIENTA xtc

   Z ozirom na rezultate iz opazovanja pacienta xtc ki se trenutno nahaja v stanju stabilizirane remisije, strokovni konzilij predlaga naslednje:

   Imobilizacija z prisilnim jopičem v nočnih urah nepotrebna, pacient ne kaže več znake nekontroliranega besa.

   Motnje razpoloženja in anksiozne motnje vzdrževati v mejah sprejemljivega z Antidepresivi. Priporočamo – triciklične antidepresive – Ladiomil, Tolvon in Doksepin, po možnosti tudi Amyzol
   V izogib doseganja kritičnega praga tolerance, smiselno je tedensko spreminjati intervale jemanja predpisanih zdravil

   Socializacija z dostopom do Interneta je dala pozitivne rezultate, pacientova pozornost je zdaj usmerjena na virtualni svet in sopacienti imajo končno mir pred njim.

   Glede na dokaj tolerantno Internetno okolje katerega si je pacient izbral, menimo da ne bo povzročal večjega vznemirjanja tam

   Ne glede na zgoraj navedeno, kot imperativ ostaja zaprti oddelek do nadaljnjega.

   Strokovni Konzilij

 • rubec

  “Marx je varal ženo z družinsko služkinjo, ki je najbrž z njim tudi zanosila. Marx obstoja tega otroka ni potrdil ali priznal.”

  Saj ni neumen. Ta mali je bil izrezan Žjižek.

  • epson mlacni

   Haha.

   ps
   Pri kateri starosti pa je mali fasal steklino?

   • rubec

    *******
    Dokaj hitro, a družba se zaradi tega ni pretirano vznemirjala. Takrat so ljudje že nosili pelerine.

 • miha57

  AVTORJU ČESTITKE ! Hm,kaj pa zdaj,Lukec brez škorca?

 • pokvarjeniSvet

  Problem je propaganda, uzakonjenje, vsiljevanje, manipulirat otroke že v zgodnjem otroštvu v Vrtcih, šolah, tv (risanke, otroški filmi), prirejene pravljice….itd,

  Jaz pravim čisto preprosto če geji, agender, trans ljudje hočejo to bit….pa naj bojo, saj je to njihova svobodna volja napačna ali pogubna za njih….boli nas falus za njih. Ampak propaganda v vrtcih, šolah, reklame za agender, trans in gej ljudi pa je treba za vekomaj prepovedat z visokimi kaznimi.

  • sunday

   če bi se šli šeriata, bi jim rezali jezike tem propagandistom!!

 • rubec

  “[VIDEO] Vredno ogleda”

  Jaz klikam že pol ure pa ne gre. Njena roka je še vedno tam kjer je bila.

  • Feriss.H

   Pokaži ji ga pa boš videl če bo popustila…

   • rubec

    *******
    Počakam da stara mati zaspijo. Šele potem se lahko sprostim. Že drema.

    • Feriss.H

     LOL
     Še sreča da je oni Markuse crknu, če ne bi ti svetoval da naskočiš staro mamo. With Jews You Lose

 • xtc

  Nekateri komentatorji že dejansko res mejijo na poblaznelost in pišejo stvari ,ki nimajo ne repa ne glaveob tem pa ljudi prepričujejo še oraznih teorijah zarote.
  Naj navedem samo dve sporni dejstvi Judje želijo poročanje belk in črncev.
  Kolikor poznam Jude niso ravno ljubitelji črnih in tudi črnih Judov ne poznam.
  Nadalje nova neumnost Judje želijo svet muslimanski da bodo vladali.
  Samo človek z resnimi težavami v razmišljanju lahko zapiše kaj takega-Judje bi naredili svet muslimanski ,da bi bili ekstremna manjšina na listi za odstrel.
  Nivo popolne neumnosti.
  Zapisane stvri pa resda forsirajo neokomunisti,ki pa zopet dobivajo zalet.Cilj neokomunistov je razgradnja krščansko -judovske zahodne civilizacije in tu ger za načrtno uničevanje tako Judovske ,kot krščanske tradicija in pri tem povezovanje z ekstremnim islamom ni ovira.

  • sunday

   za komuniste ni sveto nič, popolnoma nič ne družina , prijateji, morala, etika ali karkoli, vedno se spetljajo s hudičem samo, da škodujejo in uničujejo kare ni z njimi!! Podobno kot to počnejo islamisti (komunisti, islamisti vsi isti, isti…) vendar se tokrat ne zavedajo, da ne bodo ostali za seme, da bojo islamisti tudi njih poklali ali spreobrnili no, pri navidezni spreobrnitvi so komunisti hitri !!

   • xtc

    Seveda se še nekateri taki prodajajo po portalih kot dedni in svinjajo in obmetavajo z žalitvami vse vprek.
    Ne gre za nikakršne “desnake” ampak navadne eve provokatorje in antisemitste ,ki smetijo in etiketirajo na osnovi sovraštva.

 • jojo

  paul kengor,ljubitelj vrednot ronalda reagana,povečat plače direktorjem in zmanjšat delavcem,res neka moralna avtoriteta,pa verjetno goreč vernik obenem,verjetno bo naslednjič padla reklama za tea party stranko.

  • xtc

   Reagan in Teacherjeva dva največja politika svoje ere,zj… sta komunizem na podn,tudi danes bi Putina v 5min,bi plazil kot kača.

   • jojo

    reagan in teacherjeva sta zj..la tudi delavski razred in ga pahnila v revščino,hkrati pa v nebo dvignila plače direktorjem in zaslužke bankirjev,za bruhat..

    • xtc

     He,he levaki niso delavski razred in nikoli niso bili-so pa nategovali delavski razred in jih molzli.

     • jojo

      o čem bluziš?reagan in thacherjeva sta zj…la delavski razred v usa in britaniji in hkrati povečala v nebo plače direktorjem in bankirjem,zato je danes toliko revščine med delavskim razredom,verjetno bi podpirala če bila živa tudi prihod ekonomskih emigrantov,ker bi z njimi bankirji lahko še več zaslužili

     • xtc

      Glej težak ,poglej slovenski JS in delavce tu nista imela Reagan in Teacherjeva nič s tem nato pa kokodakaj in pazi ,da ne zneseš klopotca-no druga itak ni za pričakovat.

     • jojo

      poslušaj teslo,članek je o paulu kengorju,ljubitelju ronalda reagana,saj veš tistega ki je uničil srednji in delavski razred v ameriki.Če nimaš kaj pametnega za povedat ,raje obmolkni,kot da se sramotiš.

     • xtc

      Zanimivo Reagan je uničil vse pa Teacherjeva tudi.
      NE uničila sta komunistične sindikate ,kot jih je treba v Sloveniji samo to boli.
      Verjetno molzeš naše davke.Zato je treba JS ZJ… enako sindikate A KAPIRAŠ?
      Lep večer.

     • jojo

      bravo xtc,potem ko uničiš srednji in delavski razred,pa pripelješ še ekonomske emigrante ki ti bodo delali za drobiž in brez sindikatov in si zmagal skupaj z bankirji

     • xtc

      Glej sedaj si pa prikazal svoj umski presežek neumnosti-če si bral nemške firme nočejo zaposlovati imigrantov ,ki prihajajo ,zakaj le?
      Kaj bos z Kamel Flickerjem ,ki je nepismen in poplon idiot ,ki se ti dere “Allah Al akhbar” delal Mercedese,Royse,BMwje,Apple in Švicarsko finomehaniko.
      Glej preden greš v debato malce poštimaj z realnostjo-očitno nimaš preveč stika z njo.

     • jojo

      nemške firme imajo že kar dolgo zgodovino zaposlovanja ekonomskih emigrantov,,tako dače nimaš kaj bolj pametnega za povedat,adijo,malo že zeham ob tvojih komentarjih…dolgočasen si kot ponedeljek

     • xtc

      A si ti oPRAVILO SPOSOBEN?
      NOČEJO ZADAJŠNJIH IMIGRANTOV-preberi razen ,če znaš zgolj arabsko.

     • jojo

      zakaj so si jih pa pripeljali?so zračunali da v kratkem ne bo dovolj rojenih otrok v nemčiji in bo zmanjkalo delovne sile,kapiraš teslo

     • xtc

      Glej,očitno si res opravilno nesposoben.A TI RAZUMEŠ ;DA SO NEMŠKI DELODAJALCI DA Z NJMI NI NIČ SO NEUPORABNI ZANIČ.
      A ti je treba narisati ,da boš razumel-sedja pa ŠE TOLE OTROKE ZNA DELATI VSAK BEDAK,VZGOJITI STROKOVNJAKE IN DELAVCE PA NI KAR TAKO,KO GREŠ ZVEČER IN NAPUMPAŠ SVOJO BOLJŠO POLOVICO.žal ne gre.

     • jojo

      goni se v rodno mesto,skupaj z svojimi debilnimi komentarji

 • xtc

  Opažam pa ,da so nekateri komentatorji zalo pogumni z zmejanjem takole,v realnosti pa navadni pos….,ki ne upajo nič in čreve ,ki jih žene naženejo klečat v kot.
  Zelo rad bi videl kakega v javnosti na srečanju ,če je res tak heroj kot piše.
  Kajti,velikokrat se srečam s primerki njihovega kova,ko pa vidijo ,da je šalo vzel vrag pa stisnejo rep med noge kot male punčke.

  • Bilderberg

   Odvisno kje so zaposleni. Finančno neodvisnih je malo.

   • xtc

    Glej takele “heroje” srečujem dnevno v službi se narepenčijo kot hudir,ko pa vidijo ,da se obetajo “trši argumenti” pa usahnejo kot roža v Sahari.

 • Antikrist

  Možakar je očitno čisto pozabil, kaj delajo katoliški posvečenci, ko jim spolni hormoni skisajo možgane.

  • xtc

   Ja očitno so ti servisirali mamo,no to pa ni nič slabega,če je imel ati samo pol gedore.
   Sosedska pomoč je dobrodošla,vse za njen razvoj.

 • rubec

  Marx je varal ženo z družinsko služkinjo, žena je varala Marxa z Engelsom, a resnično prevaro je doživela prav služkinja. Lastna mati ji je rekla, da jo pošilja delat k prijaznemu stricu, ki cele dneve nekaj piše in se ob tem prešerno smeje. Nenevaren v glavnem.

  • Bilderberg

   Seveda ga je sililo na smeh ko je pomislil kako si bodo tisto pisanje razlagala necivilizirana plemena na vzhodu in jugu Evrope.

  • Jefferson Vendski

   Ja, točno s temi besedami so jo zvabili v past. Reva je bila malo naglušna, pa je razumela, da pojde služit k Prešernu. On bi ji vsaj figo dal.

 • Rožle

  A greste počasi po stopinjah 24kur….?

  • m1nstrel88 .

   Nič ne gredo…..so že ves čas tam !^^

 • jojo

  ključ uničenja zahodne kulture,je bilo uničenje delavskega boja,delavski razred zahoda je bil temelj moči zahodne družbe,sedaj ko je razbit na prafaktorje,je zahod uničen.Če nimaš močnega delavskega razreda imaš uničeno družbo,v kratkem.

  • xtc

   Torej je teba nafurati muslije itd nato pa bo?
   Ajajaj!.

   • jojo

    ne,potrebno ga je še bolj uničit,da se bogataši in bankirji še bolj odebelijo,pred par desetletji je bila plača direktorja v ameriki napram delavcu 10 proti 1,danes pa 100 proti 1,čista zmaga za lopove

    • xtc

     Zanimivo v Nemčiji delavci stradajo,v Sloveniji hodijo na Havaj.
     Zakaj že delavci iz Slovenije bežijo povsod po svetu?
     Zaradi kapitalizma?
     Hudo dvomim. Ne zavajaj.
     Seveda hodijo pa sindikalisti n njihov račun.

  • usimoncic

   V bistvu imaš prav. Vse sranje se je začelo, ko so pojem “delavec” ukradli marksisti in s tem uničili delavski razred. Vsak normalen človek ve, da je delavec tisti, ki dela kaj koristnega. Levičarji in sindikalisti pa nas vztrajno prepričujejo, da je delavec tisti, ki dela za trakom, pizdi čez lastnika podjetja in plačuje članarino sindikatu. Če pa še urinira po bolje plačanih delavcih (recimo inženirjih in zdravnikih), je pa sploh super, saj so ti v normalnih družbah bolj številni, kot superbogataši, in zato jih je potrebno uničiti s progresivnimi davki in podobnimi triki. Poleg tega so tudi lažja tarča od superbogatašev, saj so manj mobilni. Je pa problem, da vseeno niso povsem nemobilni, zato gre taka družba počasi, a zanesljivo po slovenski poti.

 • xtc

  Pogostom se vprašam ali je antisemitizem in neumnost slovenski nacionalni šport-očitno vse bolj da.
  No potem se ne čuditi z rusko zastavo s sloveskim grbom.

 • hibernacija

  Tale pa je cvetka, tale Kangur. Po njegovem, če bi ljudi prepričevali, da je sex z žabo priporočljiv, bi se zgleda na krote spravili!? Ne bi bil presenečen, da je tale model še virgilen!?

 • Antikrist

  Možakar je očitno čisto pozabil, da katoliški posvečenci posiljujejo otroke, ko jim spolni hormoni skisajo možgane. Na referendumu bo treba obvezno glasovati ZA!

 • Bilderberg

  Sedaj ravno je na A kanalu en film kjer je en dobro povedal: ” Da ne obstajajo Šiiti in Suniti, da ne obstajajo demokrati in republikanci, ampak da obstajajo samo tisti, ki imajo in tisti, ki nimajo”

 • karlina

  Res odličen prispevek, šele ta prispevek mi je res čisto odprl vse stvari, ki se v resnici dogajajo v naši državi, vedno bolj, odkar je na oblasti vlada MC, <pa čisto legalno vsem na očeh. Samo uničiti, uničiti in še enkrat uničiti vse, ki se ne strinjajo z njimi, pa četudi preko trupel. Še hujša pa je ZL, šele sedaj mi je jasno,zakaj velikokrat potujeta na Kubo Mesečnik in Tomićeva. Grozno in še enkrat grozno. Hvala Bogu res, da imamo ta portal, ki nam piše resnico in ne meče peska v oči, kakor to delajo druge državne institucije in portali. Komunistična levica je zlo in še enkrat zlo. obnašajo se,kot da ne živijo v realnem sedanjem svetu in ne vidijo nikogar drugega, kot samo sebe in svoje. strašno.Tudi za ta referendum za otroke bodo naredili vse, kar je v njihovi moči,da preslepijo ljudi in verjemite ,vedno bolj imam občutek, da bo ta referendum spet uspel njim. Že ta podlost s strani župana GLAVNEGA MESTA SLOVENIJE, pove vse. Nerazumno je dejstvo, kako si upa izobesiti homoseksualno zastavo, saj mesto vendar ni njegovo, to je glavno mesto vseh Slovencev in daje turistom ogledalo nas vseh, ki v tej državi živimo, halo.?????

  • Rožle

   ne delaj telih znakov..<

  • m1nstrel88 .

   Skrbijo te turisti…haha…ta je pa lepa….tile turisti so takšnih zastav veliko bolj vajeni kot pa mi, zato s tega vidika to kvečjemu koristi ugledu Slovenije !

  • Nova24TV Mod 1

   Je izpis malce zaštekal?

 • Vrhovnisodnik

  A za to so lewaki mavričasti.