Vročica narašča: Podporniki Donalda Trumpa so se pred najavo vnovične predsedniške kandidature pričeli zbirati že kar 40 ur pred dogodkom!

Foto: Twitter

Iz ameriške zvezne države Florida poročajo, da so se že v ponedeljek zjutraj pričeli za torkovo zborovanje zbirati podporniki ameriškega predsednika Donalda Trumpa. Kaže, da je vznemirjenje med podporniki res veliko, saj bo Trump na zborovanju naznanil uradni začetek predsedniške kampanje za vnovično izvolitev na funkcijo predsednika.

Lokalni mediji poročajo, da je osem Trumpovih podpornikov že v ponedeljek zjutraj ob 2:30 pričelo kampirati v prvi vrsti Amwayevega centra v Orlandu na Floridi.

Foto: Twitter

Zanimanje za dogodek je velikansko
Preko družabnega omrežja Twitter je Trump najavil, da bo zborovanje podrlo rekorde, saj je bilo podanih preko 100 tisoč zahtev za vstopnice. Arena sicer sprejme 20 tisoč ljudi. “Naši državi gre odlično, daleč presega tisto, kar so nasprotniki mislili, da je mogoče doseči – in samo še boljše bo!” je zapisal Trump.

Začetek dogodka je načrtovan že ob 10. uri zjutraj, na njem ne bodo manjkali živa glasba in tovornjaki s hrano, poroča Breitbart. Zunaj stadiona bodo postavljeni tudi velikanski zasloni, da bodo lahko Trumpov govor spremljali tudi tisti, ki ne bodo uspeli priti do vstopnice. “Na Trumpovem zborovanju bo tako zunaj kot znotraj opaziti velikansko navdušenje, kar bo nedvomno vredno spominjanja in se bo zapisalo v zgodovino,” je v izjavi za novinarje dejal glavni operativni direktor kampanje Michael Glassner.

Foto: Twitter

H. M.

 • goldhorn

  Edvard Žitnik pa v jok…..

  • garfi

   Edvard Šitnik

 • Stric iz ozadja

  Ljudje tudi stojijo v vrstah za nove Iphone 24 ur (ali celo se dlje) prej, pa to ne pove nic dobrega o njih.

  • Franc Šink

   Meni pa vse. Hočejo biti prvi in to ni nič slabega.

 • xtc

  Trumpu se vse bolj nasmiha še drugi mandat-povsem upravičeno.
  Levi looserji nimajo nobenega pravega kandidata le kup napol blaznih socialističnih zblojencev.
  Sicer pa kakor koli že Trump je ogromno naredil za ZDA in korist Američanov.

 • pajot

  Demokratom predlagam,da podelijo državljanstvo špicparkeljnu in ga kandidirajo za predsednika. Bojo predčasne volitve,he,he,he…

 • garfi

  Povprečen L-evuh

 • garfi

  L-evuhi-ekofašisti bunde enostavno ukradete svojemu delavskemu razredu

 • Olga101

  Srečno slovenski zet!

 • freedomfighter

  No po moje bo trumpek se enkat predcednik razen ce zda prizadane huda gospodarska kriza…ne pozabiti georga busha starejsega ki je imel leto pa pol pred volitvami 90 procentno podporo na volitvah je pa gladko izgubil…trump naj konca to trgovinsko vojno pa mu je zmaga zagotovljena

 • Franc Šink

  Tisti priseljenci ki so v ZDA res uspeli so v veliki večini privrženci Republikancev.

 • vasp

  Močno si želim, da zmaga Trump! Pravi domoljub in podjetnik ter delavec! K vragu lenuharska demokratska stranka! Good luck Mr. president Trump!I wish you all my best! The USA needs the best in the World, and you’re the best one! Stay strong!

 • Observer

  Model z majico na kateri piše:

  Make liberals cry again
  https://www.youtube.com/watch?v=wDYNVH0U3cs

  hahahahaha

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!