fbpx

Vročica narašča: Podporniki Donalda Trumpa so se pred najavo vnovične predsedniške kandidature pričeli zbirati že kar 40 ur pred dogodkom!

Foto: Twitter

Iz ameriške zvezne države Florida poročajo, da so se že v ponedeljek zjutraj pričeli za torkovo zborovanje zbirati podporniki ameriškega predsednika Donalda Trumpa. Kaže, da je vznemirjenje med podporniki res veliko, saj bo Trump na zborovanju naznanil uradni začetek predsedniške kampanje za vnovično izvolitev na funkcijo predsednika.

Lokalni mediji poročajo, da je osem Trumpovih podpornikov že v ponedeljek zjutraj ob 2:30 pričelo kampirati v prvi vrsti Amwayevega centra v Orlandu na Floridi.

Foto: Twitter

Zanimanje za dogodek je velikansko
Preko družabnega omrežja Twitter je Trump najavil, da bo zborovanje podrlo rekorde, saj je bilo podanih preko 100 tisoč zahtev za vstopnice. Arena sicer sprejme 20 tisoč ljudi. “Naši državi gre odlično, daleč presega tisto, kar so nasprotniki mislili, da je mogoče doseči – in samo še boljše bo!” je zapisal Trump.

Začetek dogodka je načrtovan že ob 10. uri zjutraj, na njem ne bodo manjkali živa glasba in tovornjaki s hrano, poroča Breitbart. Zunaj stadiona bodo postavljeni tudi velikanski zasloni, da bodo lahko Trumpov govor spremljali tudi tisti, ki ne bodo uspeli priti do vstopnice. “Na Trumpovem zborovanju bo tako zunaj kot znotraj opaziti velikansko navdušenje, kar bo nedvomno vredno spominjanja in se bo zapisalo v zgodovino,” je v izjavi za novinarje dejal glavni operativni direktor kampanje Michael Glassner.

Foto: Twitter

H. M.