Zadnjih 48 ur na Švedskem: 5 bombnih napadov, ugrabljen 6-mesečni dojenček, več ranjenih v streljanju … To je vojno območje!

Foto: epa

Potem ko so Švedsko preplavili ilegalni migranti in smo že večkrat pisali, da so nekateri predeli švedskih mest postali neprehodna, t. i. no-go območja, se je na Twitterju pojavil pretresljiv zapis, ki razkriva dejansko stanje. Zapis se zaključuje: “Delite, ker mediji ne bodo!”

Zapis na Twitterju se glasi: “Zadnjih 48 ur na Švedskem: pet bombnih napadov/eksplozij na lokalne podjetnike in družinske domove, ugrabljen 6-mesečni dojenček v Gothenburgu, trije ljudje najdeni mrtvi v Sali, 1 oseba ubita, več ranjenih v streljanju v Umeå. To je kot vojno območje!” Tvit se zaključuje s prošnjo, naj ga ljudje delijo, saj ga mediji ne bodo.

https://twitter.com/PeterSweden7/status/1088257551165214720

Medtem ko večina švedskih in drugih evropskih medijev prikriva dejansko stanje na Švedskem, pa pošteni državljani ne morejo molčati o katastrofalnem stanju v njihovi državi. Še dobro, da obstajajo družbena omrežja, saj bi drugače teroristična dejanja muslimanskih migrantov ostala prikrita …

M. S.