fbpx

Zagovornik pedofilije, francoski filozof Michel Foucault na pokopališču spolno zlorabljal 8-letne dečke!

Francoski filozof Michel Foucault ni bil zgolj zagovornik pedofilije, temveč tudi sam pedofil (foto: Organ Museum, Flickr)

Francoski postmodernistični filozof Michel Foucault, katerega pisna dela so postala ključna osnova t. i. moderne “prebujenske ideologije” (woke ideology), je obtožen spolnega zlorabljanja osemletnih otrok. Svoja zločinska dejanja naj bi storil v 60. letih 20. stoletja, ko je živel v Tuniziji. 

Francoski postmodernistični filozof Michel Foucault je v svojih spisih ognjevito zagovarjal pedofilijo. Leta 1977 je celo podpisal peticijo za legalizacijo spolnih odnosov s 13-letnimi otroci, poroča Breitbart.

Foucaultov sodobnik Guy Sorman je za britanski The Sunday Times povedal, da je videl, kako je Foucault dvoril mladim dečkom v času svojega bivanja v Tuniziji, ko je francoski filozof predaval filozofijo na Univerzi v Tunisu. “Otroci so tekli za Foucaultom in govorili” kaj pa jaz? vzemi me, vzemi me ’,” je dejal Sorman. 

Kot je še navedel Sorman so bili otroci stari med osem in deset let. Foucault naj bi jim metal denar ter jim naročal, naj ga počakajo ob 22. uri na običajnem kraju. Šlo naj bi za pokopališče, kjer naj bi na nagrobnih kamnih seksal z mladimi fanti. O kakšnem soglasju sploh ni bilo govora. Sorman je ob tem izrazil obžalovanje, da ni prej razodel Foucaultovih skrajno podlih dejanj.

Kralj francoske filozofije Foucault: obstajata dve morali, ena za elito, druga pa za rajo 

Sorman je pri tem izpostavil, da čeprav so na potovanju prisotni novinarji in številne priče, so ravno francoski mediji s svojim skrivanjem Foucaultovih perverznosti, dajali “kralju francoske filozofije” potuho.In čeprav naj bi se Foucault samorazglašal za marksista, pa je Sorman zatrdil, da je njegovo obnašanje v resničnem življenju kazalo na francoski elitizem. Ob tem je Sorman opozoril, da je Foucault verjel v obstoj dveh moral – tiste za elito, ki je v samem bistvu nemorala, in druge za običajne slehernike, ki mora biti omejevalna, restriktivna.

Foucault je menil tudi, da lahko z argumenti opraviči kakršnokoli svoje početje. Po Sormanovem prepričanju Francija še vedno ni demokracija. Sicer so imeli revolucijo in razglasili republiko, toda aristokracija še vedno obstaja. Vendar vse mine, svet pa se hitro spreminja. Obtožbe so že povzročile velikanski pretres v številnih akademskih krogih, tudi na Univerzi v Cambridgeu.

Francoska levičarska intelektualna elita je prežeta s spolno perverznostjo: orgije, pedofilija in spolna zloraba otrok 

Pastorka vplivnega levičarskega akademika razkrila gnilobo levičarske intelektualne elite. Spolno je zlorabljal 13-letnega pastorka, mati pa je krivila lastnega sina. Gniloba za bleščečo fasado. Na orgijah so bili navzoči tudi otroci. Na začetku leta je bila francoska javnost šokirana zaradi razkritja, da je 70-letni akademik Olivier Duhamel spolno zlorabljal svojega tedaj 13-letnega pastorka.

Olivier Duhamel (Foto: You Tube)

Ogabno dejanje je v svoji knjigi “Le Famillia grande (Velika družina)” razkrila Duhamelova pastorka Camille Kouchner, sestra dvojčica zlorabljenega fanta. Kouchnerjeva je tudi zapisala, da je njuna mati Évelyne Pisier vedela za dejanja, prav tako kot vsi iz njihovega posvečenega kroga “elitistov”, vendar nihče ni nič rekel in še manj storil.

Domen Mezeg