fbpx

Zagreb žaluje za 18-letnim dekletom, ki jo je nekdanji fant zabodel v avtomobilu

Fotografija je simbolična (foto: iStock)

Na Hrvaškem je 19-letnik z nožem zabodel svoje nekdanje 18-letno dekle, ki je zaradi posledic umrla. Po umoru je osumljenec grozil novinarjem in fotoreporterjem. 

Včeraj okoli 22. ure je v Zagrebu prišlo do tragičnega umora, v katerem je 19-letnik vzel življenje komaj 18-letnemu dekletu, ki je bila po besedah njene mame, noseča. Večernji list poroča, da je bil osumljenec z žrtvijo pred leti v zvezi, od takrat dalje pa ji je vselej povzročal težave, saj se očitno ni mogel sprijazniti z njeno zavrnitvijo.

Umor se je zgodil v avtomobilu žrtve, osumljeni 19-letni moški pa jo je zabodel z nožem. Mediji so že razkrili njegovo identiteto; gre za sina znanega zagrebškega gostinca. Po umoru se je na kraju zločina zbralo veliko novinarjev in fotoreporterjev, na katere se je obdolženi spravil z grožnjami.

Storil je že več napadov na žrtev
Mama umorjenega dekleta je policiji povedala, da je domnevni morilec večkrat napadel njeno hčer, ji razbil avto, vzel mobilni telefon in ji stalno grozil s posledicami. Povedala je še, da ga je pokojna večkrat prijavila policiji, vendar ta nikoli ni ukrepala.

 

M. P.