Zagrešili 180 kaznivih dejanj! Gre za potomce migrantov, ki so prišli na Švedsko po lagodnejše življenje

Foto: Twitter

Švedska je znova v središču svoje zgrešene multikulturne politike. Večja skupina Švedov, ki imajo migrantske korenine, je bila obsojena za 180 kaznivih dejanj, storjenih v švedskem mestu Malmö.

V švedskem mestu Malmö je bila za svojih 180 kaznivih dejanj obsojena skupina 20 moških. Med njimi se jih je sedemnajst opredelilo, da so švedski državljani. A podatek, ki je šokiral, je, da jih je štirinajst izmed njih povedalo, da imajo migrantske korenine. Večina jih je povedala, da so na Švedsko prišli pred leti z Bližnjega vzhoda in Afrike.

Ropanje, kršenje prometnih predpisov, pretepanje in tudi ubijanje je le nekaj zločinov, ki jih je zagrešila kriminalna združba migrantskih Švedov. Vendar so svojo kriminalno preteklost podedovali kar od svojih staršev. Po poročanju portala Voice of Europe je bila polovica njihovih staršev obsojena za kriminalna dejanja v preteklosti, medtem ko so preostali prihajali iz urejenih in socializiranih družin. Dva izmed njih pa živita v “ranljivih soseskah”, kar je drugo ime za zaprte cone, kamor nihče nima vstopa.

Socialni programi ne pomagajo
Švedske oblasti poskušajo probleme reševati s socialnimi programi, ki pa imajo bolj malo uspeha. Socialni delavci, ki se ukvarjajo z nevarnimi potomci migrantov, zatrjujejo, da so njihovi prijemi popolnoma neuspešni, saj se jih večina vrne na svoja kriminalna pota. Kot je povedal eden izmed njih, so njihovi resursi izčrpani. Švedska pa se lahko pohvali še z enim grozljivim podatkom, in sicer, da večino posilstev (okrog 85 odstotkov) izvedejo moški, ki nimajo švedskega državljanstva ter so predvsem priseljenci ali pa ilegalni migranti.

Luka Perš

 • xtc

  Zadeva jezelo lahko rešljiva,take povratnike po dokazani krivdi in neuspešnih socializacijah,preprosto v roku 7 dni po potrjeni sodbi javno obesit po par deset in pustit viset par dni.

 • dob

  https://twitter.com/i/status/1173923347530493953

  Da ne boste mislili, da to delajo Afričani, to nam deljao tisti, ki jih vabijo sem!
  Uporabljajo jih kot orožje proti nam.
  Orožje za ustrahovanje, da ostanejo na oblasti.

  En komentar pravi takole:
  Šved, ki se postavi po robu ubogemu migrantu je aroganten rasist. Samo opazujte, kako se poskuša izmakniti udarcem, namesto da bi nastavil svoj obraz pestem.
  V njem so še vedno ostanki rasizma in bele supremacije. Moral bi poklekniti!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!