Zaradi migrantov v Bihaću in Veliki Kladuši vse slabše varnostne razmere, vrstijo se vlomi in pretepi

Migranti v Veliki Kladuši.

Če se ne bo nekaj storilo za hitro rešitev nastanitve migrantov, bomo težko zagotovili varnost. Takšno sporočilo je prišlo iz policije v zvezi z namestitvijo migrantov v Veliki Kladuši ter Bihaću. Razen policije naj bi se z migranti ukvarjali zgolj Rdeči križ in nekaj nevladnih organizacij.

Kot opozarjajo, se bo zadeva zaostrila, ko bosta prišla zima ter deževno vreme, nihče pa ne ve, kaj se bo takrat zgodilo z migranti, ki prebivajo v šotorih ter v neurejeni zgradbi dijaškega doma v Bihaću. Med migranti se je tako že razširil kriminal, saj so v zadnjem času registrirali 39 kriminalnih dejanj, samo pretekli konec tedna jih je bilo v Bihaću devet. Dogajale so se kraje in fizični obračuni, vse več pa je tudi vlomov v hiše in stanovanja. Situacija je vse težje obvladljiva.

Rdeči križ je že na začetku poletja predlagal zaprtje meje s Srbijo in Črno goro, ugotovitev identitete prav vsakega ilegalnega migranta in odvzem njihovih biometričnih podatkov. Po identifikaciji pa jih je potrebno vrniti nazaj v njihove države in poskrbeti za resnične begunce.

Demokracija

 • Olga2345

  Saj bo Slovenija poskrbela za divjake in pomagala sorosovim “clovekoljubnim” organizacijam pri trgovini z ljudmi in v breme davkoplačevalcev… “Bratje” Srbi jih bodo pa pridno dostavljali v stilu: Predži moja brigo na drugega in svakog”gosta” za dva dana dosta! Vsebina stilu nadmudrivanja in lastnih koristi!

 • METULJ

  HRVAŠKA POLICIJA ARETIRALA OBOROŽENE TIHOTAPCE ILEGALNIH MIGRANTOV, KI SO VODILI VEČJO SKUPINO ILEGALNIH MIGRANTOV V DRŽAVI HRVAŠKI!!

  VSI TI ILEGALNI MIGRANTI SO IMELI SVOJ CILJ IN TO JE:
  PRESTOPITI MEJO MED HRVAŠKO IN SLOVENIJO, KATERA IMA ODPRTO MEJO ZA TE ILEGALNE MIGRANTE.

  SEVEDA BO ŠE STOTINE EKONOMSKIH MIGRANTOV SLEDILO TEJ PRVI SKUPINI MIGRANTOV, VIA SLOVENIJA, OBLJUBLJENA DEŽELA!!

  SLOVENSKA VOJSKA NI V STANJU USTAVITI TO HORDO EKONOMSKIH ILEGALNIH MIGRANTOV, POLICIJA TUDI NE; SPLOH PA TAKO STANJE NA SLOVENSKI MEJI USTVARJA SLOVENSKA VLADA, Z BEDNIM PREDSEDNIKOM ŠARCEM, KATERI JE SPOSOBEN SAMO DAHNITI NA TO SRANJE – UGUBAJTE, UGUBAJTE!! UH, TESLO ENO NESPOSOBNO S ČRNCEM V PAKETU!! PFUJJ!!

  SLOVENSKA ZLOČINSKA RDEĆA OBLAST IMA PODLI TAJNI NAČRT, DA SPREJME TE ILEGALNE BEGUNCE IN JIH VOZI V ŽE DOLOČENE ZBIRNE CENTRE V BELI KRAJINI IN V JELŠANAH!!

  SLOVENCI PA DA JIH FUTRAMO DO ONEMOGLOSTI, PA ŠE NJIHOVE DRUŽINE NAKNADNO!!

  SLOVENCI OSTRO NASPROTUJEMO TEJ RDEĆI SVINJARIJI!!

  SLOVENCI POZIVAMO POLITIČNO OPOZICIJO ( SDS, Nsi)) KATERO SMO VOLILI, DA TAKOJ UKREPA, DA ORGANIZIRA JAVNE PROTESTE V KRAJIH, KJER NAČRTUJE TA RDEĆA VLADA ZBIRATI TE EKONOMSKE MIGRANTE, NAMESTO DA JIH ZAVRNE V VARNO DRŽAVO HRVAŠKO!!

  NE SPATI, DREMATI, ČAKATI!!

  SLOVENCI POZIVAMO EDINI JAVNI MEDIJ, KATEREMU SLOVENCI ŠE ZAUPAMO – NOVI TV 24 UR, DA NAS TEKOČE OBVEŠČA KAKO NAŠA OBLAST DELUJE NA TEM PODROČJU!!

  OBLAST IN OPOZICIJA, DOLŽNI STE VAROVATI SLOVENCE PRED ILEGALNIMI MIGRANTI VSEH SORT!! KATERI SE ŽE POTIKAJO PO NAŠIH GOZDOVIH!!

  TAKOJ, TAKOJ!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!